تاریخ انتشار: یکشنبه 1401/07/24 - 21:28
کد خبر: 447105

رئال مادرید فاتح اِل‌کلاسیکو شد

رئال مادرید فاتح اِل‌کلاسیکو شد

تیم فوتبال رئال مادرید با برتری سه بر یک مقابل بارسلونا فاتح ال‌کلاسیکو شد و به رده‌ نخست جدول رده‌بندی لالیگا صعود کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» تیم‌های رئال مادرید و بارسلونا از ساعت ۱۷:۴۵ دقیقه به وقت تهران در هفته نهم رقابت‌های لالیگا اسپانیا در ورزشگاه سانتیاگوبرنابئو به مصاف یکدیگر رفتند که در پایان شاگردان کارلو آنچلوتی با نتیجه سه بر یک به برتری رسیدند و فاتح ال‌کلاسیکو شدند.

تیم میزبان شروع فوق‌العاده‌ای داشت و موفق شد در دقیقه‌ی ۱۲ توسط کریم بنزما به گل برسد. ستاره فرانسوی رئال توپ برگشتی توسط آندره تراشتگن را به کمک پای سرخی روبرتو به گل تبدیل کرد تا حساب کار یک بر صفر شود.

در ادامه فدریکو والورده فاصله را ۲برابر کرد. هافبک اروگوئه‌ای رئال با شوتی از پشت محوطه جریمه تیمش را به گل دوم رساند تا کار آبی و اناری‌ها برای بازگشت به بازی سخت‌تر شود.

در ۴۵ دقیقه‌ی دوم بارسا برای جبران گل‌های خورده تعویض‌هایی را انجام داد. آنها بعد از کش و قوس‌های زیاد در دقیقه ۸۳ به وسیله فران تورس به گل دست یافتند. حرکت خوب آنسو فاتی از سمت راست باعث شد تا توپ در دهانه دروازه به بازیکن ملی‌پوش بارسا و فاصله به حداقل برسد.

این پایان ماجرا نبود. در دقیقه‌ ۹۱ رودریگو از روی نقطه پنالتی دروازه بلوگرانا را گشود تا آب سردی بر پیکره‌ کاتالان‌ها ریخته شود. گلر آلمانی بارسا که پیش از این فقط یک گل در لالیگا دریافت کرده بود به خوبی مسیر توپ را تشخیص داد اما موفق به مهار آن نشد.

رئال با این پیروزی ارزشمند انتقام باخت فصل قبل در برنابئو را گرفت و با ۲۵ امتیاز، صدر را از بارسا پس گرفت و به تنهایی رتبه نخست را مال خود کرد. در سوی مقابل ژاوی هرناندز بعد از ناکامی در لیگ قهرمانان اروپا و کمرنگ شدن شانس صعودش به یک هشتم نهایی، حالا با متحمل شدن اولین باخت در لیگ اسپانیا، صدر را به رقیب سنتی واگذار کرد و قافیه را به کارلتو ایتالیایی واگذار کرد. بارسا با ۲۲ امتیاز تیم دوم جدول محسوب می‌شود.

فدریکو والورده، بازیکن پرتلاش رئال به عنوان بهترین بازیکن زمین انتخاب شد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بسیج: رزمایش «جانفدایان ایران» به‌زودی در دیگر شهرهای کشور برگزار می‌شود
سال تحصیلی جدید در مقاطع ارشد و دکتری کاملاً حضوری است
انصارالله: روزهای سخت‌تری در انتظار عربستان است
آخرین وضعیت امیر نوری در بیمارستان
سقف ارزی واردات غلات، روغن، گوشت و شکر خام اعلام شد
جنبلاط: اجرای توافق اسلام‌آباد و آتش‌بس با انصارالله راه خروج از وضعیت کنونی است
یمن: عربستان با عملیات رهگیری در مناطق پرجمعیت، غیرنظامیان را هدف قرار می‌دهد
راهنمای انتخاب تالار ختم؛ نکاتی که خانواده‌ها قبل از برگزاری مراسم باید بدانند
چرا رشته‌های کشاورزی در دانشگاه‌های ایران کاربردی نیست؟ راه‌حل کجاست؟ گزارش تخصصی هلدینگ کرانه نیلگون افق
از دانشگاه تا بازار کار؛ چه سروری برای یادگیری شبکه، مجازی‌سازی و هوش مصنوعی مناسب است؟
اولین تابلوی مغازه‌تان را چطور انتخاب کنید؟
اعطای ۵۰۰ میلیون تومان کمک هزینه مسکن به معلمان کیش
آتش‌سوزی در خیابان دولت
رویارویی و اختلاف در شورای امنیت بر سر ایران
افزایش ۳۰ درصدی ترافیک پایتخت در مهر ماه
پرداخت حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی از یکشنبه آغاز می شود
اختلافات میان کنگره و هگست بر سر جنگ علیه ایران بالا گرفت
تداوم رشد نرخ ارز در مرکز مبادله؛ دلار به ۱۶۶ هزار تومان رسید
دادستانی علیه عوامل برگزاری «دو مارتن تهران» اعلام جرم کرد
چرا یکدیگر را به آسانی قضاوت می کنیم؟
تحویل سلاح‌های آمریکایی به تعویق افتاد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top