تاریخ انتشار: دوشنبه 1401/08/16 - 12:10
کد خبر: 449594

مردم به استفاده از اینترنت ماهواره‌ ای استارلینک روی می آورند؟!

مردم به استفاده از اینترنت ماهواره‌ ای استارلینک روی می آورند؟!

او ادامه داد: اکنون مردم ایران دغدغه دسترسی به ارتباط و اینترنت آزاد مثل اکثریت کشورهای دنیا را دارند؛ این خواسته مردم دغدغه ما نیز هست تا به‌عنوان یک صنف نوپا بتوانیم با تامین کالاها و خدمات مناسب به تحقق خواسته مردم کمک کنیم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ غلامرضا فخری، عضو اسبق هیأت مدیره نصر تهران درباره دغدغه فعالان حوزه فناوری اطلاعات در روزهای اخیر گفت: شاید این روزها فعالان اقتصادی دغدغه‌ چندانی برای کسب‌وکار خصوصی‌شان نداشته باشند، چراکه در سال‌های گذشته بسیاری مواقع کسب و کارها افت شدیدی داشته و مدت‌ها در ضرر و زیان بوده‌اند. دغدغه اصلی امروز ما نه ضرر و زیان بنگاه‌های تجاری بلکه همان دغدغه کل مردم ایران از کوچک و بزرگ، زن و مرد، شاغل و بیکار و همه اقشار جامعه است.

او ادامه داد: اکنون مردم ایران دغدغه دسترسی به ارتباط و اینترنت آزاد مثل اکثریت کشورهای دنیا را دارند؛ این خواسته مردم دغدغه ما نیز هست تا به‌عنوان یک صنف نوپا بتوانیم با تامین کالاها و خدمات مناسب به تحقق خواسته مردم کمک کنیم.

فخری با اشاره به اینکه چاره‌اندیشی برای رفع موانع دسترسی مشتریان به اینترنت آزاد اولویت ما است، گفت: میلیون‌ها نفر از اینترنت کسب درآمد و گذران زندگی می‌کنند. این میلیون‌ها مصرف‌کننده تاکنون با خرید محصولات و استفاده از سرویس‌های مختلف به رشد و رونق بنگاه‌های تجارتی در حوزه آی‌تی کمک کرده‌اند.

این فعال حوزه فناوری با تاکید بر اینکه دسترسی به ارتباط اینترنتی راحت، سالم و امن، حق طبیعی کسب‌وکارها است، بیان کرد: اکنون باید در این شرایط سخت که مردم بیش از همیشه به خدمات و محصولات ما احتیاج دارند، با تمام توان در کنارشان باشیم.

عضو اسبق هیأت مدیره نظام صنفی رایانه‌‎ای استان تهران خاطر نشان کرد: در حال حاضر کل صنف آی‌تی کشور دچار زیان شده، چراکه در پی محدودیت‌های اینترنت، حتی کسب و کارهایی که خیلی هم به اینترنت نیاز ندارند، بعلت کاهش قدرت خرید مصرف کننده روزگار خوبی ندارند.

او با اشاره به تبعات محدودیت‌های اینترنتی، گفت: اگر محدودیت‌های اینترنت ادامه یابد طبیعتا برای حفظ حیات اقتصاد دیجیتال، سرویس‌های جایگزینی پیدا خواهد شد. یکی از این سرویس‌ها استارلینک است که با توجه به آمادگی آن برای فراهم کردن اینترنت در فضای ایران، این موضوع امر محالی نیست و حتی موجب رونق اقتصاد دیجیتال و کسب و کارها هم می‌شود.

این فعال حوزه فناوری با اشاره به گرانی تجهیزات اولیه استارلینک گفت: اگرچه تهیه تجهیزات اولیه استارلینک گران است اما اگر بتوان به صورت شراکتی آن را تهیه و استفاده کرد، می‌تواند گزینه بسیار مناسب‌تر و حتی ارزان‌تری باشد و مشتریان زیادی را به خود جلب کند.

فخری ادامه داد: متولیان امور اگر تا چند ماه آینده تغییر روش ندهند، ما بزودی دیگر نیازی به اینترنت داخلی نخواهیم داشت و همه کسانی که تا کنون کسب و کارشان بر مبنای اینترنت داخلی بوده است نیز به سمت استفاده از استارلینک خواهند رفت.

او با تاکید بر اینکه سازمان نظام صنفی رایانه‌‌ای کشور باید مثل تشکل‌های صنفی سایر مشاغل محکم و پرقدرت از اعضای خود حمایت کند، گفت: مشتریان ما متنوع‌اند؛ چه شخصی چه بخش خصوصی و چه خود دولت. بنابراین نظام صنفی باید دولت را متوجه کند که فعالان حوزه آی‌تی باید به تمام این مشتریان سرویس بدهند و نباید انتظار داشته باشد که با حذف بخشی از این مشتریان که باعث زیانده شدن کسب‌وکار اعضا می‌شود، می‌توان کماکان به دادن سرویس به دولت ادامه داد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
صادرات ۸۰ میلیون بشکه نفت ایران به ارزش ۶ میلیارد دلار
محکومیت اقدام انگلیس در برچسب زنی به نیروهای مدافع ایران اسلامی
کرار نماری به تراکتور پیوست
شنیده شدن صدای چند انفجار در غرب بندرعباس
انفجارهای مهیب در جنوب لبنان
حکم اعدام دو تروریست داعشی اجرا شد
اظهارات شرم آور یسرائیل کاتس در مورد غزه
دو فروند سوپر نفتکش متخلف فریب خورده، مورد اصابت واقع شدند
توقف کامل حرکت کشتی‌ها در تنگه هرمز
اثر جدید کمال شرف در واکنش به رفتار خصمانه سعودی‌ها
اعتراض به VAR در جام جهانی
آمار استفاده کودکان اروپایی از اینترنت
یمن ذره ای از حقوق و حاکمیت خود کوتاه نمی‌آید
بلاتکلیفی قیمت بلیت پروازهای اربعین
۵ پیشنهاد ایران در اجلاس جهانی حکمرانی هوش مصنوعی ۲۰۲۶
تمدید دوماهه خدمات رایگان مترو و اتوبوس تهران تصویب شد
اعضای خانواده یک محیط بان هرمزگان در حمله آمریکا به شهادت رسیدند
آسوشیتدپرس از افزایش تلفات آمریکا در جنگ با ایران خبر داد
امضای بی‌ثمر رئیس‌جمهور/ آقای پزشکیان به تعهدی که دادید پاسخ دهید!
انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در شهرستان پاکدشت
نیروهای مسلح سر سوزنی بر سر تنگه هرمز کوتاه نخواهد آمد
نحوه بررسی مدارک داوطلبان سهمیه‌ای آزمون دستیاری
شهادت رهبر انقلاب نقطه آغاز خلق یکی از پرافتخارترین صفحات تاریخ انقلاب و جهان بود
منادی رئیس کمیسیون آموزش و پرورش باقی ماند
اجرای طرح «دانشگاه عاری از دخانیات» مؤثر بوده است/تشکیل شبکه کاهش آسیب و پیشگیری دردانشگاه
ثبت و انتقال تجربه، از بزرگ‌ترین خدمات علمی به نسل‌های آینده است
هماهنگی دستگاه‌ها و شبکه ملی آزمون برای برگزاری کنکور ارشد ۱۴۰۵
کارنامه عملکرد دانشگاه‌ها تا یک ماه آینده صادر می‌شود
تأخیر در پرداخت وام‌های دانشجویی به دلیل مشکلات بانکی
توصیه رئیس دانشگاه علامه درباره گفتگو با هوش مصنوعی
آمار دانشجویان به ۳ میلیون و ۴۰۰ هزار نفر رسید
قطع برق آزمون‌های مجازی دانشگاه شریف را لغو کرد
کارت آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد
ضرورت کاهش ضوابط دست‌وپاگیر و تقویت آزادی عمل پژوهشگران
آغاز ثبت نام دانشجویان بین الملل در دانشگاه علوم‌پزشکی شهیدبهشتی
امتحانات دانشجویان طبق برنامه قبلی برگزار می‌شود؛ کنکور اواخر مرداد
پیام تبریک پزشکیان به تیم ملی المپیاد فیزیک
گزارش خدمات دانشگاه‌ها به زائران تشییع رهبر شهید بررسی شد
هشدار سازمان سنجش درباره فعالیت صفحات جعلی در شبکه‌های اجتماعی
آخرین مهلت دفاع و ثبت نمرات دانشجویان دانشگاه پیام‌نور اعلام شد
کارت آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۵ فردا منتشر می شود
الزام دانشجویان کاردانی دانشگاه آزاد به گذراندن ۷ واحد درسی معارف
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top