تاریخ انتشار: دوشنبه 1401/08/16 - 13:05
کد خبر: 449606

از تلفن همراه خود به عنوان وب کم استفاده کنید

از تلفن همراه خود به عنوان وب کم استفاده کنید

خیلی قبل از اینکه اپل قابلیت Continuity Camera رونمایی کند، کاربران اندروید و ویندوز می توانستند با استفاده از اپلیکیشن های شخص ثالث و ابزارهای آنلاین از گوشی های هوشمند خود به عنوان وب کم استفاده کنند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ این ویژگی به طور یکپارچه در اکوسیستم اپل ادغام شده است و ناگفته نماند که بهترین پیاده سازی است که تاکنون دیده ایم. با این حال، چنین چیزی برای کاربران ویندوز و اندروید در دسترس نیست. با این حال، این بدان معنا نیست که راه حلی برای آن وجود ندارد.

خیلی قبل از اینکه اپل قابلیت Continuity Camera رونمایی کند، کاربران اندروید و ویندوز می توانستند با استفاده از اپلیکیشن های شخص ثالث و ابزارهای آنلاین از گوشی های هوشمند خود به عنوان وب کم استفاده کنند. اگر می‌خواهید از تلفن هوشمند خود به عنوان وب‌کم در دستگاه ویندوزی استفاده کنید، در اینجا نحوه انجام این کار آورده شده است. فقط به خاطر داشته باشید که این روزها اکثر برنامه های تماس تصویری و کنفرانس در هر دو دستگاه اندروید و iOS در دسترس هستند، همچنین می توانید مستقیماً با استفاده از تلفن خود تماس برقرار کنید و از دوربین آن به عنوان وب کم استفاده کنید.

وقتی پشتیبانی بومی در دسترس نباشد، برنامه‌ها و خدمات شخص ثالث مورد نیاز است. جدای از آن، به چند کابل، اتصال Wi-Fi و موارد دیگر نیاز دارید.

همه برنامه های شخص ثالث یکسان نیستند. برخی ادعا می کنند که داده های شما را خصوصی و ایمن نگه می دارند، در حالی که برخی در مورد ویژگی های حریم خصوصی زیاد صحبت نمی کنند. بنابراین، یکی را انتخاب کنید که به آن اعتماد دارید. ما چند نام را برای شما فهرست می کنیم.

برخی از آنها Reincubate Camo، Droid cam، VibeCam، Smart Cam و غیره هستند. فراموش نکنید که قبل از استفاده از این برنامه ها و خدمات، نگرانی های مربوط به حریم خصوصی و امنیتی را بررسی کنید.

صرف نظر از برنامه یا سرویسی که انتخاب می کنید، روند راه اندازی تقریباً مشابه است. تنها تفاوت می تواند در مورد ورود به برنامه ها و سرویس ها باشد، برخی ممکن است درخواست اتصال با استفاده از کابل و غیره را داشته باشند.

برای شروع، باید برنامه را روی تلفن هوشمند خود و همچنین لپ تاپ یا رایانه خود دانلود کنید.

پس از این، اگر از شما درخواست کرد، وارد شوید و سپس دستورالعمل‌های روی صفحه مانند روش اتصال و سایر تنظیماتی که باید تغییر دهید را دنبال کنید.

پس از اتصال تلفن و لپ‌تاپ از طریق برنامه، برنامه کنفرانس ویدیویی را روشن کنید و به تنظیمات بروید. در اینجا تنظیمات دوربین ترجیحی را به نام برنامه تغییر دهید.

پس از اتمام، تلفن شما اکنون به یک وب کم متصل است. کافی است آن را روی سه پایه یا پایه نصب کنید و شروع به برقراری تماس ویدیویی کنید.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ما هم علی‌الاصول مخالفیم
نیروهای مسلح و ملت، تحقق کامل شروط را فریاد می‌زنند.
هماهنگ بودید اما همسو نبودید
ملت مراقب شماست؛ احتیاط کنید
مردم میراث‌دار دستاوردهای نظام هستند
رهبری بزرگ‌ترین حامی و بزرگ‌ترین مطالبه‌گر است
تقدیر بسیج دانشجویی دانشگاه شیراز از موضع قاطع رئیس‌جمهور در برابر آمریکا
دانشگاه‌ها باید اتاق فکر دستگاه‌های اجرایی باشند
تفاوتِ علی‌الاصولی: گذر از نظر ولایی به نظر شورایی
رهبری و مردم مانع اصلی تکرار خسارت محض
لغو مجوز ادامه خدمت شریعتمداری/ جنجال انتصابات بدون استعلام در هلدینگ خلیج فارس/ دورهمی افراطیونِ پرونده‌دار در پولسازترین شرکت خصولتی
نظر دیگری داشتم اما به دلیل تعهد رئیس جمهور برای پاسداشت حقوق ملت، آن را پذیرفتم
برنامه ریزی دولت، برای تعطیلی خیابان
علت اصلی تورم، سیاست‌های دولت است
صنعت فضایی کشور مبتنی بر دانش بومی است
توسعه همکاری‌های علمی و فرهنگی میان دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی و مراکز علمی و دانشگاهی ترکیه
حذف ۱۹۰ شغل دیگر در دانشگاه معتبر اسکاتلند
دیدار با خانواده شهید جنگ تحمیلی سوم
یارزاده: آموزش‌های مهارتی و هنرهای سنتی نقش مؤثری در صیانت از فرهنگ و تمدن ایرانی ـ اسلامی دارند
رئیس دانشگاه شریف: صرفه‌جویی ۴۰درصدی انرژی در دانشگاه‌ها گاز پتروشیمی‌ها را برای ۳۰ روز تأمین می‌کند
فیلم | بهاره حیدری: باید به سمتی حرکت کنیم که نه‌تنها گذرگاه انرژی را کنترل کنیم، بلکه ایران به هاب انرژی تبدیل شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top