تاریخ انتشار: چهارشنبه 1401/08/18 - 14:07
کد خبر: 449933

بیانیه حمایتی اساتید از زاهدی‌وفا

بیانیه حمایتی اساتید از زاهدی‌وفا

جمعی از اساتید و دانشجویان دانشگاه‌ها در حمایت از محمدهادی زاهدی‌وفا بیانیه ای صادر کردند. جمعی از اساتید و دانشجویان دانشگاه‌ها در بیانیه‌ای نسبت به اتهاماتی که به محمدهادی زاهدی‌وفا مطرح شده است واکنش نشان دادند و از وی حمایت کردند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» 

جمعی از اساتید و دانشجویان دانشگاه‌ها در بیانیه‌ای نسبت به اتهاماتی که به محمدهادی زاهدی‌وفا مطرح شده است واکنش نشان دادند و از وی حمایت کردند.

در این بیانیه آمده است: محکوم کردن معلمی توانمند و مدیری دانشمند به امانت داری و صداقت، جایی برای تعجب باقی نمی گذارد. گویا در این ایام تیره روزی اخلاق، اگر امین باشی و دوست و دشمن، تو را از نزدیک ترین کسان خود، در سپردن اموال و وصیت به مصرف آن در امور خیر سزاوارتر بدانند، باید مورد سوال قرار بگیری که چرا چنین رفتار کرده ای که مورد اعتماد دیگران واقع شده ای؟

در بخش دیگری از این بیانیه عنوان شده است. ما، نویسندگان این سطور، به وظیفه معلمی و تعهد دانایی، بعد از سالها موانست و همکاری با جناب آقای دکتر محمد هادی زاهدی وفا، سکوت در برابر تهمت های ناروای نسبت داده شده به ایشان را جایز نمی دانیم و دفاع از ایشان را نه به عنوان دفاع از یک فرد، که به عنوان دفاع از سبک زندگی مومنانه و رفتار دنیاگریزانه و متعهدانه، اولا بر نمایندگان متعهد، ثانیا بر ارکان دولت و ثالثا بر تمام آشنایان ایشان واجب می‌دانیم.

همچنین عنوان شده است که آنچه با هیاهوی فراوان تحت عنوان اموال کلان آقای دکتر زاهدی وفا به ذهن مردم مظلوم و خمیده از فشار ناجوانمردانه اقتصادی تلقین گردید، املاک و اموالی است که بنابر وصیت و وکالت, محل صرف اصل و یا عواید آنها مشخص بوده و در همین مسیر نیز مورد استفاده قرار گرفته است. در میان تخریب‌های برخی افراد تکیه‌زده به مقدس‌ترین جایگاه‌های کشور هیچ اشاره‌ای به اینکه زندگی و معاش ایشان به عنوان یک استاد رشته اقتصاد دانشگاه از مسیر دستمزد معلمی او در دانشگاه بوده, نشد. ما و آنان که از نزدیک با او آشنایند می‌دانیم که هر آنچه از اموال در چارچوب ارث از پدر مرحوم خویش و خانواده به او سپرده شده است همگی در قالب موسسه خیریه و…  صرف رسیدگی به ایتام, ساخت مساجد و حسینیه‌ها و مدارس در مناطق محروم، تجهیز مراکز درمانی در مناطق غیربرخوردار، تامین صدها جهیزیه، چند ده هزار اطعام سالانه به نیازمندان و مستضعفان, تسهیل زیارت اعتاب مقدسه برای آنان، ایجاد اشتغال برای جوانان مستعد، کمک به محرومان به منظور تهیه مسکن و صدها کار خیر دیگر شده است. دردناک‌تر این است که چنین فردی امین و مدیری قوی, اینطور مورد ظلم قرار گیرد و بخاطر توانایی و امانت‌داری‌اش مورد طعنه واقع گردد.

در این بیانیه حمایتی تصریح شده است: امضاکنندگان این نامه به پشتوانه سال‌ها موانست با ایشان به عنوان همکار و دانشجو، به پاکدستی، امانتداری و دنیاگریزی جناب آقای دکتر زاهدی وفا شهادت می‌دهیم و امید آن داریم افرادی که این روزها، نوجوانان ساده‌دل را بواسطه فریب خوردن از رسانه‌های دشمن ملامت می‌کنند و خود در دوران میانسالی و مسئولیت، در زمینی دیگر، همچون کودکان بازیچه این رسانه ها قرار می‌گیرند، این رفتار را با دیگر دلسوزان نظام روا ندارند و در جبران این خطا برآیند.

 اسامی همکاران و اساتیدی که این بیانیه را امضا کردند، به شرح ذیل است:
1.  سید مهدی موسوی بررودی
2.  علی عرب صالحی
3.  یوسف کاویان
4.  محمد کاوه
5.  علیرضا تاجه بند
6.  سید حسین حسینی
7.  محمد جواد رضایی
8.  مهدی موحدی
9.  حمید مقصودی
10.  علی سعیدی
11.  قائم شریعتی
12.  محمدرضا حاج جعفری
13.  امیراحمد ذوالفقاری
14.  میثم پیله فروش
15.  حسین عرفانیان
16.  محمد امین گذار
17.  محسن رضایی صدرآبادی
18.  حسین زندی
19.  محمد نعمتی
20.  رضا موسایی
21.  محمد کاشیان
22.  سید مهدی زریباف
23.  علی جودت وند
24.  محمد رضا مصیب نژاد
25.  مصطفی سمیعی نسب
26.  بابک حمیدیا
27.  مجتبی جوادی
28.  محمد سلیمانی
29.  یاسر سلیمانی
30.  احمدرضا احسانیان
31.  محمدرضا برزویه
32.  حسن همتی
33.  جبار شجاعی
34.  امین جمالی
35.  حسین بختیاری
36.  غلامحسن کوشکی
37.  امیرحسین طاهری
38.  مسعود صادقی
39.  علیرضا بهرامگیری
40.  علیرضا امیرپور
41.  مهدی صادقی
42.  سید محمد قاسم حسینی شورابی
43.  امیر گلمکانی
44.  محمد وهاب زاده
45.  سید محمد علی تجویدی
46.  امیر حسین سخاوت
47.  علی درودیان
48.  طیب افشارنیا
49.  حامد صفری
50.  محمد مهدی زیوری
51.  رسول فخره
52.  امیر حسین خرمی نیا
53.  محمد احمدی
54.  حمید صادقی
55.  علی شهسواری
56.  حمید اسدی

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
جزئیات حمله آمریکا به یک کشتی کانتینربر در آب‌های شهرستان قشم
ثبت ۳۰۲ هزار دادخواست مطالبه خسارات جنگ/ ۱۲۶ هزار و ۶۰۰ مورد مستندسازی از خسارات
پزشکیان: ایران هیچ‌گاه متجاوز نبوده/ اگر دنبال سلاح هسته‌ای بودیم عضو «ان‌پی‌تی» نمی‌شدیم
پزشکیان: نقش بریکس در دفاع از حاکمیت ملی، تمامیت ارضی و ممنوعیت توسل به زور مؤثرتر شود
بازگشایی مرزهای مسافری شلمچه و چذابه
دو کاتالیست راهبردی پالایشگاهی و پتروشیمی آماده ورود به صنعت شدند
هشدار کارشناسان نسبت به بحران بی سابقه اقتصادی در آمریکا
توسعه یک پلتفرم آموزشی بازی‌محور برای دبستانی‌ها
آغاز اسکان دانشجویان در خوابگاه‌ها از اواخر هفته/شروع سال تحصیلی از ۲۸ شهریور
امروز، آخرین مهلت انتخاب رشته آزمون دستیاری
ارزیابی سال ۱۴۰۴ واحدهای فناور پارک فاوا الکترونیکی می‌شود
هشدار نسبت به وزش باد شدید در تهران؛ احتمال خیزش گرد و خاک
شناسایی محلی مناسب برای انتقال مخازن نفت پایتخت
پذیرش دانشجومعلم تا سه برابر ظرفیت
از سفره اروپایی تا تغییر سوخت اندونزیایی
تأمین ۴.۸ میلیون دلار برای مدیریت گازهای مخرب لایه ازن
مترو و بی آرتی ۲ ماه دیگر در تهران رایگان ماند
شرط سابقه تحصیلی مرتبط برای ارزشیابی مدارک نهایی علوم پزشکی لغو شد
بورس کانال ۷.۴ میلیون واحد را فتح کرد
بارش‌های اخیر شمال کشور ارتباطی با پدیده ال‌نینو و تورنادو نداشت
نبرد برای تاج آسیا و بلیت المپیک
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top