تاریخ انتشار: دوشنبه 1401/08/23 - 20:41
کد خبر: 450497

شرایط پذیرش دانشجویان بورسیه صنعت از طریق آزمون سراسری

شرایط پذیرش دانشجویان بورسیه صنعت از طریق آزمون سراسری

معاون آموزشی وزیر علوم گفت: دانشگاه‌ها می توانند از طریق اعلام در دفترچه آزمون سراسری برای مقاطع تحصیلی دانشگاهی دانشجوی بورسیه از طریق واحدهای صنعتی و تولیدی پذیرش کنند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» معاون آموزشی وزیر علوم گفت: در راستای تحقق اهداف اسناد بالادستی، بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی و طرح تحول آموزش، در جلسه اخیر شورای گسترش آموزش عالی چند مصوبه مهم به تصویب رسید که یکی از آنها موافقت این شورا با راه اندازی بورسیه، صنعت و جامعه در دانشگاه‌ها بود.

  عمو عابدینی معاون آموزشی وزیر علوم در خصوص این مصوبه گفت: با توجه به اجرای موفق طرح بورسیه جامعه و صنعت در دانشگاه یزد، اجرای این بورسیه  در سایر دانشگاه‌ها به تصویب شورای گسترش رسید.

معاون آموزشی وزیر علوم گفت: با توجه به مصوبه شورای گسترش، دانشگاه‌ها  و مراکز آموزشی و تحقیقاتی می توانند از طریق اعلام در دفترچه آزمون سراسری برای مقاطع تحصیلی کاردانی ، کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشجوی بورسیه از طریق واحدهای صنعتی و تولیدی پذیرش کنند که در این شیوه دانشجو ضمن حضور در دانشگاه در محیط صنعت هم حضور پیدا کرده و حقوق دریافت می کند.

وی افزود: ارتقای امید اجتماعی، مسئولیت پذیری ملّی و اشتغال پذیری ، تقویت ارتباط و تعامل مؤثر میان دانشگاه و جامعه و بسترسازی لازم برای ارتقای توانمندی‌های عملی دانش‌آموختگان،‌جذب استعدادهای برتر، جهت‌دهی به پایان‌نامه‌های دوره‌های تحصیلات تکمیلی، اشتغال‌پذیری و جلوگیری از مهاجرت دانش‌آموختگان  از اهداف  "بورسیه، صنعت و جامعه" است.

معاون آموزشی وزیر علوم گفت:  از جمله مزایای این طرح برای دانشجویان، مهارت آموزی در حین تحصیل، آشنایی با محیط صنعت و احتمال اشتغال در همان واحد صنعتی ارائه کننده بورسیه  پس از فراغت از تحصیل است.

وی با اشاره به اینکه جزییات بورسیه صنعت و جامعه پس از تصویب شیوه نامه، اطلاع رسانی می شود؛ افزود: مقرر شد معاونت آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نسبت به تدوین شیوه‌نامه پذیرش دانشجو ازطریق بورس صنعت و جامعه برای سال آینده و فراهم نمودن امکان پذیرش دانشجو از این طریق آزمون های سراسری سازمان سنجش برای دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی اقدام کند.

عموعابدینی تاکید کرد: دانشجویان شاغل به تحصیل از طریق  این بورسیه، در رشته های مورد نیاز صنعت و جامعه باید بین ۳۰ الی ۴۰ واحد درسی را به صورت نظری و عملی در زمینه ای که در آن بورسیه شده است؛ به صورت کارورزی و کارآموزی و دروس عملی طی کند و مابقی واحدهای درسی رشته تحصیلی خودرا بگذرانند و تعداد  کل واحدهای درسی در محدوده ۱۳۰ الی ۱۴۰ خواهد بود.

افزایش سهم دانشگاه‌ها از تولید ناخالص داخلی
عمو عابدینی در تشریح مصوبات جلسه  در  ۱۵ آبان شورای گسترش گفت: برنامه ریزی برای افزایش سهم دانشگاه‌ها از تولید ناخالص ملی به تصویب این شورا رسید.

معاون آموزشی وزیر علوم و دبیر طرح تحول این وزارت گفت: هم اکنون سهم دانشگاه‌ها از تولید ناخالص داخلی خیلی کم است و ما تلاش داریم در برنامه هفتم توسعه، این سهم را تا ۴ درصد تولید ناخالص داخلی(gdp)افزایش دهیم و این هدف در متن قانون هفتم توسعه  گنجانده خواهد شد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دشمن شکست‌خورده روی ۷ نقطه تمرکز کرده است
اشعار حماسی و رجزخوانی‌های جنابعالی، تداوم‌بخش غُرش موشک‌های رزمندگان اسلام است
شرط موفقیت تیم ملی فوتبال در جام‌جهانی
سریال «صفا با خانواده» از امشب روی آنتن؛ دزد خرده‌پا وسط جنگ ۱۲ روزه
جزئیات جلسه کمیسیون امنیت ملی مجلس با «غریب‌آبادی» و وزیر اقتصاد
جناب خان از امشب دوباره روی آنتن
تأکید روسای جمهور ایران و مصر بر راهکارهای دیپلماتیک حل و فصل مسائل
اتصال کامل اینترنت بین‌الملل مشترکان برقرار شد
جزئیات بسته حمایتی وزارت اقتصاد برای عبور از تبعات جنگ
تاکید پزشکیان بر هم‌افزایی میان کشورهای اسلامی در مقابله با توطئه‌های دشمنان
سطح اتصال اینترنت در ایران به ۳۴ درصد رسید
بازگشایی اینترنت ثابت آغاز شد
روز نسیم مهر؛ یادآور مسئولیت جمعی در قبال خانواده زندانیان
۳۰ سال در سیاهچال‌های اسرائیل؛ قصۀ نفس‌هایی که خاموش نشد
از خارجی‌ها قرض نکنید!
سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
حمله به خاک ایران یا شلیک به میز مذاکره؟
شاخص کل بورس تهران به کانال ۴ میلیون واحدی برگشت
حمایت از آزمایشگاه تحقیقاتی اساتید
تثبیت قیمت دلار و درهم در مرکز مبادله؛ سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
عارف: هیچ کس منکر وجود گرانی در بازار نیست
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top