تاریخ انتشار: چهارشنبه 1401/08/25 - 16:45
کد خبر: 450730

معاون دانشگاه تهران مطرح کرد؛

برای جذب دانشجویان مستعد در بازار کار اعلام آمادگی شرکت های بزرگ

 برای جذب دانشجویان مستعد در بازار کار  اعلام آمادگی شرکت های بزرگ

معاون فرهنگی دانشگاه تهران گفت: برگزاری نمایشگاه کار دانشگاه تهران به دلیل شرایط پیش آمده فعلا امکان پذیر نیست اما شرکتهای بزرگ برای جذب دانشجویان مستعد در بازار کار اعلام آمادگی کرده اند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»  به نقل از معاونت فرهنگی دانشگاه تهران؛ آئین اختتامیه جشنواره‏ درون دانشگاهی حرکت در دانشگاه تهران امروز ۲۵ آبان ماه با حضور دکتر هادی بهرامی احسان معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران در باشگاه دانشجویان برگزار ‌شد.

هادی بهرامی احسان معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران در ابتدای سخنان خود، ضمن خیر مقدم به دانشجویان و فعالان انجمن های علمی دانشجویی شرکت کننده در این جشنواره، گفت: پس از برگزاری جشنواره درون دانشگاهی حرکت، برای حضور قوی و موثر در جشنواره ملی حرکت آماده می شویم و امیدواریم مانند سال های گذشته بدرخشیم.

وی ادامه داد: تلاش برای جریان پیشرفت در کشور، نه فقط به عنوان یک فعالیت‌ مرسوم و متداول دانشگاهی بلکه به عنوان یک ضرورت جدی و برای بقای یک حرکت اجتماعی در جامعه باید شکل بگیرد و در این راستا باید از تمام امکانات و فرصت‌ها بهره ببریم.

دکتر بهرامی احسان با تاکید بر اینکه دانشگاه تهران همواره در همه زمینه ها سرآمد بوده است و دانشجویان در عرصه‌های مختلف نبوغ و استعداد خود را به نمایش گذاشته‌اند، افزود: اگر دانشگاه فقط در حوزه تولید دانش نقش‌آفرینی کند، قطعاً بی شک با حجم وسیعی از پایان نامه‌ها و رساله‌ها مواجه خواهیم شد که نتیجه عملیاتی میدانی و موثری نخواهند داشت.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران تصریح کرد: اگر علم در بستر خدمت اجتماعی و مسئولیت اجتماعی جاری نباشد و بروز و ظهور پیدا نکند، خاموش خواهد شد، از این رو محیطی بزرگی را در نزدیکی اشتهارد در اختیار گرفته‌ایم که مجموعه‌ای برای انجام فعالیت‌های دانشجویان در ارتباط با صنعت راه اندازی شود، ضرورت دارد پس از افتتاح این مجموعه، برای حضور فعال و موثر دانشجویان مدل همکاری با صنعت برنامه ریزی و طراحی شود.

وی اظهار کرد: برگزاری نمایشگاه کار دانشگاه تهران به دلیل شرایط پیش آمده فعلا امکان پذیر نیست، البته شرکتهای بزرگ اعلام آمادگی کرده بودند تا تعاملی برای شناسایی استعداد های دانشجویی و جذب آنها در بازار کار صورت گیرد. با توجه به اینکه انجمن علمی محیط طبیعی تمرین کار اجتماعی و علمی است و ایجاد شبکه های ارتباطی با صنعت و بازار از طریق نمایشگاه امکان پذیر است، این شرایط مهیا است که در نمایشگاه کار طرح و ایده های خود را برای شرکت‌ها و سازمان های حاضر در این نمایشگاه عرضه کنید.

دکتر بهرامی احسان خاطر نشان کرد: دانشگاه تهران طی چند سال اخیر مخصوصاً در رقابت‌های انجمن‌های علمی در اوج قرار داشته است و امیدواریم با همت دانشجویان همچنان این پرچم بالا بماند و دانشگاه تهران با حضور موثر در پانزدهمین جشنواره ملی حرکت جایگاه خود را حفظ کند.

محمد قوشچیان دبیر علمی جشنواره درون دانشگاهی حرکت ضمن ابراز خرسندی از حمایت‌های ارزشمند مسئولان دانشگاه از انجمن‌های علمی دانشجویی، گفت: در شرایط کرونا فعالیت‌های انجمن‌های علمی نه تنها کاهش پیدا نکرد، بلکه با مجازی شدن، فعالیت‌ها نیز گسترش پیدا کرد.

وی با اشاره به اینکه طی یک سال گذشته بیش از ۱۰۰۰ فعالیت توسط انجمن‌های علمی دانشجویی برگزار شده است، اظهار کرد: این جشنواره در دو بخش رقابتی و نمایشگاهی برگزار شد و محورهای جشنواره شامل انجمن برتر، فعالیت خلاقانه، نشریه، مسابقه، محتوای دیجیتال، کارآفرینی، کتاب، اختراع، ایده‌های نوآورانه، انجمن پویا، بین الملل، ویژه می شود.

دبیر علمی جشنواره با اشاره به اینکه بیش از ۹۰ اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است، افزود: برای بخش نشریه ۲۰ اثر، فعالیت خلاقانه ۱۸ اثر، ایده‌های نوآورانه ۱۲ اثر، بین الملل ۱۰ اثر، کتاب نه اثر، انجمن پویا ۵ اثر، کارآفرینی چهار اثر، محتوای دیجیتال، مسابقه و ویژه هر کدام سه اثر و اختراع دو اثر ارسال شده است.

قوشچیان با بیان اینکه در بخش نمایشگاهی جشنواره، غرفه‌های انجمن های علمی دانشجویی با نمایش دستاوردهای علمی مزین شد، گفت: بخش داوری در دو مرحله انجام شد که در مرحله اول حداقل سه دبیر با سابقه انجمن‌های علمی دانشجویی بر اساس فرم داوری آثار را داوری کردند. در بخش دوم و نهایی داوری با حضور اعضای کارگروه پشتیبانی و نظارت بر انجمن‌های علمی دانشجویی صورت گرفت.

شایان ذکر است؛ در پایان مراسم جشنواره‏ درون دانشگاهی حرکت، برگزیدگان جشنواره معرفی و تقدیر ‌شدند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نتایج نهایی آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ اواخر مرداد اعلام می‌شود
پزشکیان درخشش تیم ملی المپیاد هوش مصنوعی ایران را تبریک گفت
پوشش رسانه‌ای حج، عمره، اربعین و اعتاب مقدسه، روایت مجموعه‌ای از لحظه‌هاست
هیچ واحد تولیدی در تهران نباید بدون اطلاع قبلی با قطعی برق مواجه شود
گزارش رسانه آمریکایی از اقدام ایران برای اخراج آمریکا از خلیج فارس
چطور «نه به اعدام» به بازتولید خشم و قتل مداح جوان منجر شد؟
مردی که خبرنگاری در ایران را صاحب دانش کرد
پیش‌بینی افزایش ۲۵ درصدی حضور زائران در دهه پایانی ماه صفر در مشهد
حل معضل آلودگی هوای تهران نیازمند تصمیم‌گیری در سطح ملی است
خبرنگاران در خط مقدم جهاد تبیین و صیانت از انسجام ملی هستند
عکاسان و خبرنگاران در دفاع مقدس +عکس
مومنی: رسانه می‌تواند امنیت‌ساز باشد
ادامه ادعاهای سنتکام درباره محاصره دریایی ایران
صالحی: خبرنگاران در سخت‌ترین شرایط کنار ملت بودند
ظرفیت‌های علمی دانشگاه فردوسی برای میزبانی از زائران دهه پایانی صفر
تشکیل تیم کارآگاهان زبده برای دستگیری عاملان قتل رجب‌زاده
آماده‌سازی مواکب برای میزبانی از زائران رضوی +عکس
هانتر بایدن: سرطان جو بایدن به استخوان‌هایش سرایت کرده است
تاکید صریح همتی بر تشدید نظارت بر بانک‌ها
حضرتی: رسالت خبرنگار کشف و نشر حقیقت است
انصاری: خسارت‌های زیست‌محیطی جنگ در خلیج فارس را مطالبه‌ می‌کنیم
امنیت پایدار ایران بدون مرجعیت رسانه‌ای و روایت حقیقت به دست نمی‌آید
تخلیه خوابگاه گلستان ۴ دانشگاه الزهرا(س) از امروز
قیمت غذای دانشجویان در طرح جدید تغذیه دانشجویی اعلام شد
معافیت برخی دانشگاه‌ها از اجرای طرح جدید تغذیه دانشجویان/اجرای طرح مرحله‌ای خواهد بود
شواهد پژوهشی از وجود فسفر در بمباران «لامرد» حکایت دارد
آخر مرداد پایان مهلت ثبت‌نام المپیک فناوری/جایزه ۳ میلیاردی برای برگزیدگان ۱۵ لیگ
طراحی پلتفرم هوشمند اکتشاف معدن با هوش مصنوعی در دانشگاه امیرکبیر
پذیرش دانشجو به شیوه استادمحور ابلاغ شد
تجربه ایران در توسعه آموزش عالی در اختیار عراق قرار می گیرد
موج خودکشی در فرماندهی سایبری آمریکا
توسعه فناوری، مسیر رقابت‌پذیری صنعت قطعه‌سازی است
وزیر علوم ایران با رئیس بیت‌الحکمه عراق دیدار کرد
تمدید دومین فراخوان شناسایی و جذب استعدادهای برتر در بخش خصوصی
رایزنی برای راه‌اندازی رشته زبان کره‌ای و برگزاری آزمون TOPIK در ایران
دکتر منتظری به رادیو می‌رود
رسوایی بزرگ در معتبرترین دانشگاه مکزیک
پژوهشگاه ملی سرطان می‌تواند به محور دیپلماسی علمی ایران و کشورهای منطقه تبدیل شود
حکمرانی مشارکتی؛ ضرورت امروز دانشگاه‌ها
هوش مصنوعی جدید، انسان از آب درآمد!
دانشگاه منزوی از جریان علم و فناوری جهان عقب می‌ماند
نتایج آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی اوایل هفته آینده منتشر می‌شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top