تاریخ انتشار: سه شنبه 1401/09/01 - 21:45
کد خبر: 451419

تحریم‌های آمریکا همکاری ایران و بلاروس را دو چندان می‌کند

 تحریم‌های آمریکا همکاری ایران و بلاروس  را دو چندان می‌کند

معاون اول رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه ایران و بلاروس باید شرایط را برای فعال شدن بخش خصوصی دو کشور تسهیل کنند، گفت: انتظار می‌رود اتاق‌های بازرگانی دو کشور به صورت جدی فعال شوند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» نشست فعالان اقتصادی ایران و بلاروس عصر امروز (سه شنبه) با حضور محمد مخبر، معاون اول رئیس‌جمهور و «رومن گلاوچنکو»، نخست‌وزیر بلاروس برگزار شد.

معاون اول رئیس‌جمهور در این نشست گفت: لازمه توسعه روابط اقتصادی و ارتقاء سطح مناسبات تجاری ایران و بلاروس این است که هماهنگی و تعاملی سازنده میان دولت‌ها و بخش خصوصی دو کشور ایجاد شود.

محمد مخبر در این نشست که وزیر صمت و رؤسای اتاق بازرگانی و بخش خصوصی دو کشور نیز حضور داشتند، با اشاره به تدوین پیش‌نویس نقشه راه جامع روابط اقتصادی دو کشور اظهار امیدواری کرد با نهایی و اجرایی شدن این سند، شاهد ارتقاء جدی مراودات و مناسبات تجاری دو کشور باشیم.

معاون اول رئیس‌جمهور با یادآوری تحریم‌های آمریکا و غرب علیه ایران و بلاروس، افزود: این تحریم‌ها ضرورت همکاری‌های دو کشور را دو چندان می‌کند تا در جهت رفع محدودیت‌ها و خنثی‌سازی تحریم‌ها گام بردارند.

وی با تأکید بر اینکه ایران و بلاروس باید شرایط را برای فعال شدن بخش خصوصی دو کشور تسهیل کنند، خاطرنشان کرد: انتظار می‌رود که اتاق‌های بازرگانی و بخش خصوصی دو کشور نیز به صورت جدی فعال شوند تا تصمیمات دو کشور به نتایج مطلوب برسد.

معاون اول رئیس‌جمهور از وجود دریا در شمال و جنوب ایران به عنوان موقعیتی استثنایی برای توسعه ترانزیت یاد کرد و گفت: با تکمیل خطوط ریلی از راه‌آهن رشت به آستارا، امکان اتصال بلاروس به بندرعباس فراهم خواهد شد.

مخبر تسهیل رفت و آمد تجار و رفع موانع بانکی میان دو کشور را مورد تأکید قرار داد و گفت: امیدوارم با فعالیت اتاق‌های بازرگانی و بخش خصوصی دو کشور شاهد آن باشیم که روابط اقتصادی دو کشور متناسب با روابط خوب سیاسی ارتقا پیدا کند.

«رومن گلاوچنکو» نخست‌وزیر بلاروس نیز در این همایش تسهیل حوزه کسب و کار را برای فعال شدن بخش خصوصی دو کشور ضروری دانست و بر ضرورت تلاش اتاق‌های بازرگانی دو کشور تأکید کرد.

وی با اشاره به روند رو به رشد روابط اقتصادی دو کشور از سال ۲۰۲۱ بر لزوم حفظ این روند و گسترش آن تأکید کرد و افزود: باید ضمن تسهیل روابط تجاری، راهکارهایی برای تسویه حسابهای مالی و حذف مقررات دست و پاگیر تنظیم کنیم.

نخست‌وزیر بلاروس از آمادگی کشورش برای همکاری مشترک با ایران در بخش‌های صنعت، تجارت و تولید ماشین‌آلات کشاورزی خبر داد و تصریح کرد: امروز زمان آن است روابط اقتصادی را احیا و کاستی‌ها را جبران کنیم.

در این مراسم رؤسای اتاق بازرگانی دو کشور نیز در سخنانی بر اهمیت فعالیت بخش خصوصی برای توسعه مناسبات اقتصادی تأکید کردند و تفاهمنامه‌ای میان اتاق بازرگانی دو کشور به امضا رسید.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تاکید عراقچی بر اهتمام ایران برای اجرای تفاهمات بین ایران و بلاروس
امضای ۳ سند همکاری بین ایران و بلاروس
ورزشگاه اختصاصی بانوان در قم احداث شود
عراقچی: با بلاروس برای نقشه راه همکاری برای یک سال آینده توافق کردیم
رد ادعا درباره جزایر ایرانی در بیانیه پایان سفر وزیر خارجه چین به امارات
رونمایی از دستاوردهای پژوهشگاه علوم و فنون هسته‌ای +عکس
اضطراب امتحان؛ بحران خاموش نظام آموزشی
مفتح: هیچ متفکری مخالف پیوند حوزه و دانشگاه نیست
۶۰ درصد تهرانی‌ها دچار کم‌تحرکی‌اند
دیدار عراقچی با همتای بلاروسی
روایت مدیر تیم آلومینیوم از ماجرای درگیری با سروش رفیعی
دیدار غریب آبادی با سرپرست وزارت خارجه بنگلادش
اسلامی: ۵۶ کشور متقاضی محصولات هسته‌ای ایران هستند
دیدار عراقچی با لوکاشنکو رئیس جمهور بلاروس
وزیر کشور: قیمت ‌کالاهای اساسی را تثبیت می‌کنیم
انتقاد صریح وزیر آموزش‌و‌پرورش؛ کنکور، انحراف راهبردی نظام تربیتی
عارف: دستاوردهای ارزشمندی در انرژی هسته‌ای ‌کسب کرده‌ایم
چگونه دانشگاه‌ها با روش‌های نوین ارتباطی، وفاداری دانشجویان را افزایش می‌دهند؟
تفحص از عملکرد مدیریت دانشگاه فرهنگیان کلید خورد
بزرگداشت جعفر دهقان برگزار می‌شود
سانا ارتباط؛ مرجعی برای تأمین تخصصی تجهیزات شبکه
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top