تاریخ انتشار: شنبه 1401/09/05 - 15:30
کد خبر: 451813

جنگ تلگرام با واتساپ!

جنگ تلگرام با واتساپ!

تلگرام اواخر سال ۲۰۱۸ قابلیت نظرسنجی را به گروه‌ها و کانال‌ها اضافه کرد، بااین‌حال واتساپ تا قبل از به‌روزرسانی جدیدش چنین قابلیتی ارائه نمی‌داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ واتساپ که لقب پراستفاده‌ترین پیام‌رسان دنیا را یدک می‌کشد، قطعاً پرکاربردترین نیست. این پیام‌رسان که اکنون بیش از دو میلیارد کاربر فعال ماهانه دارد، همچنان قابلیت‌های متنوعی ارائه نمی‌دهد. از طرفی تلگرام با بیش از ۷۰۰ میلیون کاربر فعال ماهانه، به‌لطف ارائه‌ی قابلیت‌های متنوع در هر به‌روزرسانی جدید، به محبوبیت قابل توجهی دست پیدا کرده است.

تلگرام اواخر سال ۲۰۱۸ قابلیت نظرسنجی را به گروه‌ها و کانال‌ها اضافه کرد، بااین‌حال واتساپ تا قبل از به‌روزرسانی جدیدش چنین قابلیتی ارائه نمی‌داد. در واکنش به این اتفاق، تلگرام با یک میم معروف، واتساپ را به سخره گرفت.

تلگرام افزون‌بر فراهم‌کردن بستری برای چت‌های دونفره و گروهی، ساخت کانال را نیز امکان‌پذیر می‌کند و در نسخه‌ی رایگان میزبان قابلیت‌های پرشماری است. این پیام‌رسان نسخه‌ی اشتراکی نیز دارد که با تهیه‌ی آن محدودیت آپلود فایل کاهش می‌یابد و یک‌سری مزایای اختصاصی مثل ایموجی‌های متحرک ارائه می‌شود.

واتساپ تا حد زیادی بر سادگی تمرکز کرده است. پیام‌رسان تحت مالکیت متا در هر به‌روزرسانی قابلیت‌هایی را اضافه می‌کند که بسیار ساده‌اند و این سؤال را در ذهن ایجاد می‌کنند که چرا اضافه شدن قابلیت‌هایی مثل نظرسنجی تا این حد به طول انجامیده است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
محقق ایرانی چگونه نفرین داده‌ها در ابعاد بالا را شکست؟
ساعت فعالیت متروی تهران در مهرماه تغییر نمی‌کند
۱۲۸۸ مدرسه آسیب دیده بازسازی شد
نتایج هجدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور اعلام شد
اقدام نامعمول در سفر نتانیاهو به آمریکا
مصلحت کشور این است که از NPT خارج شویم
ایران در آستانه سالمندی شتابان
بوی مهر و حساب‌وکتاب خانواده‌ها
بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست
۸۴ دانش‌آموز و ۱۸ معلم تهرانی در دو جنگ اخیر به شهادت رسیدند
امام حسن عسکری(ع) چگونه شیعه را برای عصر غیبت آماده کرد؟
صدای انفجار در دزفول ناشی از امحای مهمات بود
آخرین خورشید آشکار امامت پیش از طلوع غیبت
مستند «نازا»؛ اسرار جنایات ارتش اسرائیل در غزه
تا زمانی که شروط ما محقق نشود، مذاکره انجام نخواهد شد
از لباس دانش‌آموزی تا سرویس مدارس
عضو مجلس مشاوران ژاپن پس از مشاهده جنایت میناب قول پیگیری داد
فیلم | دولت آمریکا باید متوجه شود، ۱۰۰۰ تا ۱۵۰۰ میلیارد دلار درآمد شرکت‌های آمریکایی از جنوب خلیج‌فارس، ممکن است از بین برود!
لیلا کشاورزدر مالزی با کیف مدرسه نمادین به یاد کودکان میناب
پیروزی در میدان و تلاش نفوذی‌ها
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top