تاریخ انتشار: شنبه 1401/09/05 - 15:30
کد خبر: 451813

جنگ تلگرام با واتساپ!

جنگ تلگرام با واتساپ!

تلگرام اواخر سال ۲۰۱۸ قابلیت نظرسنجی را به گروه‌ها و کانال‌ها اضافه کرد، بااین‌حال واتساپ تا قبل از به‌روزرسانی جدیدش چنین قابلیتی ارائه نمی‌داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ واتساپ که لقب پراستفاده‌ترین پیام‌رسان دنیا را یدک می‌کشد، قطعاً پرکاربردترین نیست. این پیام‌رسان که اکنون بیش از دو میلیارد کاربر فعال ماهانه دارد، همچنان قابلیت‌های متنوعی ارائه نمی‌دهد. از طرفی تلگرام با بیش از ۷۰۰ میلیون کاربر فعال ماهانه، به‌لطف ارائه‌ی قابلیت‌های متنوع در هر به‌روزرسانی جدید، به محبوبیت قابل توجهی دست پیدا کرده است.

تلگرام اواخر سال ۲۰۱۸ قابلیت نظرسنجی را به گروه‌ها و کانال‌ها اضافه کرد، بااین‌حال واتساپ تا قبل از به‌روزرسانی جدیدش چنین قابلیتی ارائه نمی‌داد. در واکنش به این اتفاق، تلگرام با یک میم معروف، واتساپ را به سخره گرفت.

تلگرام افزون‌بر فراهم‌کردن بستری برای چت‌های دونفره و گروهی، ساخت کانال را نیز امکان‌پذیر می‌کند و در نسخه‌ی رایگان میزبان قابلیت‌های پرشماری است. این پیام‌رسان نسخه‌ی اشتراکی نیز دارد که با تهیه‌ی آن محدودیت آپلود فایل کاهش می‌یابد و یک‌سری مزایای اختصاصی مثل ایموجی‌های متحرک ارائه می‌شود.

واتساپ تا حد زیادی بر سادگی تمرکز کرده است. پیام‌رسان تحت مالکیت متا در هر به‌روزرسانی قابلیت‌هایی را اضافه می‌کند که بسیار ساده‌اند و این سؤال را در ذهن ایجاد می‌کنند که چرا اضافه شدن قابلیت‌هایی مثل نظرسنجی تا این حد به طول انجامیده است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پیام مقام معظم رهبری نشان دهنده باور ایشان به مردم سالاری دینی بود
 تأملی بر پیام رهبر معظم انقلاب و ضرورت ثبت دقیق آن در تاریخ
بیانیه جبهه پایداری انقلاب اسلامی در مورد تفاهم‌نامه و تبعات آن 
نحوه از بین بردن چربی روی فرش
خنک‌سازی هوشمند خانه در تابستان؛ راهنمای کامل از کولر گازی تا روش‌های طبیعی
مرجع تخصصی عیب‌یابی و ترمیم عمل‌کرد یخچال و فریزرهای تکنوسان در کلان‌شهر تهران.
نمایندگی تعمیرات یخچال هیتاچی در تهران: بازگرداندن آرامش به آشپزخانه شما.
کناف چیست؛ بررسی مزایا و معایب کناف + موارد استفاده
ما هم علی‌الاصول مخالفیم
نیروهای مسلح و ملت، تحقق کامل شروط را فریاد می‌زنند.
هماهنگ بودید اما همسو نبودید
ملت مراقب شماست؛ احتیاط کنید
مردم میراث‌دار دستاوردهای نظام هستند
رهبری بزرگ‌ترین حامی و بزرگ‌ترین مطالبه‌گر است
تقدیر بسیج دانشجویی دانشگاه شیراز از موضع قاطع رئیس‌جمهور در برابر آمریکا
دانشگاه‌ها باید اتاق فکر دستگاه‌های اجرایی باشند
تفاوتِ علی‌الاصولی: گذر از نظر ولایی به نظر شورایی
رهبری و مردم مانع اصلی تکرار خسارت محض
لغو مجوز ادامه خدمت شریعتمداری/ جنجال انتصابات بدون استعلام در هلدینگ خلیج فارس/ دورهمی افراطیونِ پرونده‌دار در پولسازترین شرکت خصولتی
نظر دیگری داشتم اما به دلیل تعهد رئیس جمهور برای پاسداشت حقوق ملت، آن را پذیرفتم
برنامه ریزی دولت، برای تعطیلی خیابان
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top