تاریخ انتشار: یکشنبه 1401/09/06 - 17:24
کد خبر: 451953

حمله مزدوران سایبری به گوشی های همراه!

حمله مزدوران سایبری به گوشی های همراه!

نام "باهاموت ای‌پی‌تی" از سال ۲۰۱۷ به دلیل انجام حملات جاسوسی مدام در خبرها آمده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ گروه "باهاموت ای‌پی‌تی"، گروه مزدوران سایبری است که می‌توانند برای انجام حملات فیشینگ، استخدام شوند. طبق گزارش شرکت امنیت سایبری ESET، این گروه مدتی است که اشخاص را در خاورمیانه و جنوب آسیا هدف می‌گیرند و حداقل هشت نسخه جاسوس افزار باهاموت در نسخه‌های آلوده به تروژان اپلیکیشن‌های اندرویدی محبوب SoftVPN و OpenVPN اکنون شناسایی شده‌اند. این گروه گویا دوباره از کد جاسوس افزار قدیمی برای آلوده کردن این اپلیکیشن‌های به بدافزار استفاده کرده است.

نام "باهاموت ای‌پی‌تی" از سال ۲۰۱۷ به دلیل انجام حملات جاسوسی مدام در خبرها آمده است. حملات جاسوس افزاری اخیر این گروه که از اپلیکیشن‌های VPN استفاده کرده، برای هک گوشی کاربر و دسترسی به پیامک‌ها، اطلاعات تماس، موقعیت مکانی و ضبط تماس‌ها طراحی شده است. این جاسوس افزار می‌تواند از اپلیکیشن‌های پیام رسانی مانند واتس‌اپ جاسوسی کرده و اطلاعات دیگری مانند اطلاعات بانکی را با استفاده از کی‌لاگر، استخراج کند.

نسخه جعلی وب سایت SecureVPN برای توزیع اپلیکیشن‌های آلوده به ویروس استفاده شده که هرگز برای دانلود در پلی استور قرار نگرفتند. این اپلیکیشن‌های VPN به نظر می‌رسد اشخاص خاصی را هدف گرفته‌اند که با یک کلید فعال سازی ویژه به این وب سایت هدایت می‌شوند. سایت واقعی این VPN کلید فعال سازی برای مشاهده وب سایت نمی‌خواهد که یک علامت هشدار دیگر برای قربانیان احتمالی است. این کلید مانع از آن می‌شود که نرم افزار مخرب در دستگاه‌هایی فعال شود که به قربانی مورد نظر تعلق ندارند.

بر اساس گزارش وب سایت اندروید پلیس، این یافته شرکت ESET نشان می‌دهد چرا نباید از منابع غیرمعتبر در اینترنت، اپلیکیشن دانلود کرد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
گردهمایی «به رسم عقیله» +عکس
روایتی از مجروح شدن رهبر معظم انقلاب آیت الله سیدمجتبی خامنه ای
زلنسکی: ترامپ به من خیانت کرد؛ زیر فشار آمریکا استعفا نمی‌دهم
چرا بعضی کانال‌های تلگرام سریع رشد می‌کنند و بعضی نه؟
بیماران چطور پزشک‌شان را آنلاین انتخاب می‌کنند؟
بیماران چطور پزشک‌شان را آنلاین انتخاب می‌کنند؟
خرید کمپرسور اسکرو با بهترین قیمت از گروه دانیال
راهنمای انتخاب و تأمین پمپ آب برای ساختمان‌های چندطبقه
آیت‌الله عابدینی: روایت الهی از جنگ، روایت فتح است و در آن ناامیدی جایی ندارد
نتایج اولیه فلوشیپ علوم آزمایشگاهی سال ۱۴۰۵ اعلام شد
خواص آنغوزه برای سلامتی؛ از کمک به هضم غذا تا نکات مهم مصرف
ادعای فروپاشی اقتصاد ایران توهم است
ادعای فروپاشی اقتصاد ایران توهم است
سلامت روان در محاصره فشارهای اجتماعی؛ از فرهنگ قضاوت تا ترس از متفاوت‌بودن
۷۶ درصد مادران مشمول قانون جوانی جمعیت همچنان در صف انتظار خودرو
مراحل دسترسی به سکوهای خارجی اعلام شد
پس از جنگ ۴۰ روزه به سلاح‌های پیشرفته‌تری دست یافته‌ایم
اصابت پهپاد به یک فروند لنج در محدوده شهرستان سیریک
از حجاب تا کنشگری، فرصتی که نباید از دست برود
شنیده شدن صدای چند انفجار در پایتخت عربستان
در جام ملت‌ها بهتر از جام جهانی خواهیم بود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top