تاریخ انتشار: دوشنبه 1401/09/07 - 23:30
کد خبر: 452157

عملیات تروریستی الشباب در هتل موگادیشو

عملیات تروریستی الشباب در هتل موگادیشو

یک سخنگوی پلیس سومالی گفت که در پی یورش تروریست‌های الشباب به یک هتل معروف در موگادیشو، حداقل هشت غیرنظامی کشته شدند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، یک سخنگوی پلیس سومالی گفت که در پی یورش تروریست‌های الشباب به یک هتل معروف در موگادیشو، حداقل هشت غیرنظامی کشته شدند.

در حالی که دولت تازه منتخب سومالی سیاست «جنگ همه جانبه» را علیه گروه‌های تروریستی در پیش گرفته است، الشباب حملات علیه اهداف غیرنظامی و نظامی این کشور را تشدید کرده است.

سخنگوی پلیس سومالی اعلام کرد که نیروهای امنیتی این کشور به محاصره مرگبار چند ساعته تروریست‌های الشباب که شبانه به یک هتل معروف در موگادیشو پایتخت حمله کرده بودند، پایان دادند.

«سادیک دودیشه»، سخنگوی پلیس سومالی روز دوشنبه به خبرنگاران گفت: «عملیات پاکسازی در هتل ویلا رز به پایان رسیده است، ما جزئیات را بعداً اعلام خواهیم کرد.» به گفته سخنگوی پلیس، حداقل هشت غیرنظامی در این محاصره کشته شدند.

شاهدان در محل هتل دو انفجار مهیب و به دنبال آن تیراندازی را گزارش کردند که باعث فرار مردم از محل حادثه در منطقه شده است. الشباب، یک گرووه تروریستی وابسته به القاعده است که به مدت ۱۵ سال در تلاش برای سرنگونی دولت مرکزی سومالی است، مسئولیت این حمله را بر عهده گرفت.

سومالی سال‌ها گرفتار ناامنی بوده است و الشباب یکی از تهدیدهای اصلی در این کشور شاخ آفریقا به شمار می‌رود. سومالی طی سال‌های گذشته تا کنون مرکزی برای فعالیت گروهک‌های تکفیری به ویژه گروه تروریستی الشباب است که این گروه نیز ارتباطات بسیار نزدیکی با گروهک تروریستی داعش دارد.

طی چند سال گذشته انفجارهای تروریستی متعددی از سوی گروهک تروریستی الشباب در شهرهای مختلف سومالی به ویژه در پایتخت این کشور به وقوع پیوسته است. حداقل از سال ۲۰۰۷ تا کنون، عملیات‌های تروریستی الشباب جان هزاران نفر را در سومالی گرفته است.

پیشتر سازمان ملل در اوایل ماه جاری اعلام کرده بود که دست کم ۶۱۳ غیرنظامی در خشونت‌های امسال در سومالی کشته و ۹۴۸ نفر زخمی شده‌اند که عمدتاً ناشی از بمب‌های دست‌ساز منتسب به الشباب بوده است. این ارقام بالاترین رقم از سال ۲۰۱۷ بوده و نسبت به سال گذشته بیش از ۳۰ درصد افزایش داشته است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تشکر از تیم مذاکره کننده و اعلام نگرانی عمیق دربارۀ مذاکرات
 «الله‌اکبر» سلاح راهبردی امت اسلام برای درهم‌شکستن سلطه استکبار است/ اتحاد مسلمانان، رژیم صهیونیستی را در بن‌بست گسترش مقاومت گرفتار کرد
صندلی نمایندگی، سنگر خط مقدّم تحوّل در مسیر پیشرفت کشور است
فیلم | رسوایی قاری کویتی در محضر قرآن
فیلم | خطر انحرافات کوچک
 دارایی‌های ایران باید بدون قید و شرط آزاد شود
فیلم | پاسخ سپاه به تعرض سحرگاه امروز ارتش متجاوز آمریکا به بندرعباس
شهید شیرازی تجسم امانت و ولایت‌مداری بود
پیامدهای جنگ رمضان چگونه بر اقتصاد آمریکا اثر می‌گذارد؟
دشمن شکست‌خورده روی ۷ نقطه تمرکز کرده است
اشعار حماسی و رجزخوانی‌های جنابعالی، تداوم‌بخش غُرش موشک‌های رزمندگان اسلام است
شرط موفقیت تیم ملی فوتبال در جام‌جهانی
سریال «صفا با خانواده» از امشب روی آنتن؛ دزد خرده‌پا وسط جنگ ۱۲ روزه
جزئیات جلسه کمیسیون امنیت ملی مجلس با «غریب‌آبادی» و وزیر اقتصاد
جناب خان از امشب دوباره روی آنتن
تأکید روسای جمهور ایران و مصر بر راهکارهای دیپلماتیک حل و فصل مسائل
اتصال کامل اینترنت بین‌الملل مشترکان برقرار شد
جزئیات بسته حمایتی وزارت اقتصاد برای عبور از تبعات جنگ
تاکید پزشکیان بر هم‌افزایی میان کشورهای اسلامی در مقابله با توطئه‌های دشمنان
سطح اتصال اینترنت در ایران به ۳۴ درصد رسید
بازگشایی اینترنت ثابت آغاز شد
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top