تاریخ انتشار: پنجشنبه 1401/09/10 - 19:06
کد خبر: 452483

جایگزین رونالدو انتخاب شده است

جایگزین رونالدو انتخاب شده است

سرمربی تیم ملی پرتغال گفت: جایگزین رونالدو انتخاب شده است و برای آن برنامه‌ داریم و اگر نه که به مشکل برمی‌خوریم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» فرناندو سانتوس پنجشنبه شب در نشست خبری پیش از دیدار پرتغال برابر کره‌جنوبی، اظهار داشت: باید فردا بازی را ببریم. کره تاکنون خوب بازی کرده و پائولو بنتو شیوه خاصی در سرمربیگری دارد. آنها بسیار سریع و خلاق هستند. در بخش دفاعی هم خیلی سازماندهی شده بازی می‌کنند.

وی افزود: برای من مهم‌ترین موضوع اعتماد به نفس در میان بازیکنان است و به آنها اعتماد دارم. بازیکنان آمادگی جسمانی بالایی دارند و باید برای هر بازی بهترین تصمیم را بگیریم.

سرمربی تیم ملی پرتغال در پاسخ به این پرسش که اگر به مصاف برزیل بروید، فکر می‌کنید، نتیجه بازی چگونه خواهد شد، گفت: ما الان نمی‌خواهیم برابر برزیل بازی کنیم و وقتی به جام جهانی می‌آیید باید بهترین باشید. ناراحتم برای بازیکنانی که نمی‌توانند بازی کنند اما باید جبران کنیم.

سانتوس در پاسخ به این پرسش که رونالدو با یوونتوس دو سال گذشته به کره آمد اما بازی نکرد و این موضوع سبب عصبانیت مردم کره شد، نظر شما در این زمینه چیست؟ یادآور شد: این موضوع را از رونالدو و یوونتوس بپرسید زیرا او با یوونتوس به کره آمد، نه با تیم ملی پرتغال. ما و حتی رونالدو احترام زیادی برای مردم کره و تیم این کشور قائل هستیم.

وی خاطرنشان کرد: برنامه خوبی برای جام جهانی داریم. باید موقعیت خود را حفظ و سریع بازی کنیم. زیرا کره‌ای‌ها سریع هستند و این دیدار دشوار است.

سرمربی تیم ملی پرتغال در واکنش به این سوال که رونالدو بازیکن مهمی برای پرتغال است و آیا برنامه‌ای برای جایگزین او پس از بازنشستگی دارید؟ گفت: جایگزین رونالدو انتخاب شده است و بالاخره بعد از بازنشستگی این اتاق می افتد. مسلما برای این موضوع برنامه‌ای داریم و اگر برنامه‌ای نداشته باشیم، به مشکل برمی‌خوریم.

در ادامه این نشست پپه در پرسش به این سوال که آیا این آخرین جام جهانی است که در آن بازی می‌کنید، افزود: نمی‌توانم بگویم که این آخرین جام جهانی است. اینجا هستم تا از جام جهانی لذت ببرم. بازیکنان با استعدادی داریم و سخت تلاش می‌کنیم تا شادی را برای مردم پرتغال به ارمغان بیاوریم.

وی با اشاره به اینکه کیم مین جائه و سون هیونگ مین بازیکنان سریعی هستند، یادآور شد: می‌دانم که این بازیکنان سخت تلاش می‌کنند و از همه انرژی خود بهره می‌برند.

مدافع تیم ملی پرتغال در واکنش به این سوال که تنها در یک بازی حضور داشتید و آیا با وجود مصدومیت در ترکیب اصلی تیم بازی می‌کنید، گفت: ریکاوری و مراقبت‌های پزشکی را انجام دادم. الان در ترکیب تیم ثابت هستم. من بهترینم را انجام می‌دهم اما مهم‌ترین چیز قوی بودن تیم و بردن است.

او در پاسخ به این پرسش که آیا برنامه‌ای برای انتقام از صربستان دارید، خاطرنشان کرد: به بازی صربستان و برزیل هم توجه می‌کنیم اما تمام تمرکز ما روی بازی فرداست.

دیدار تیم‌های پرتغال و کره‌جنوبی فردا جمعه ساعت ۱۸:۳۰ برگزار می‌شود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تکذیب ادعای سنتکام درباره مین‌روبی در تنگه هرمز توسط سخنگوی سپاه
زنگ باران در کشور به صدا درآمد
هرمز رکورد قیمت گاز اروپا را جابه‌جا کرد
تعرفه گاز ۲ درصد از مشترکان به نرخ صادراتی رسید
شریعتی تصمیم جدید دولت درباره قیمت انرژی را خلاف قانون دانست
قطار صادراتی ایران به چین رفت
فیلم | ما نسلی هستیم که آمریکا را از منطقه اخراج می‌کنیم
فیلم | روایت کامل نامه‌ای پر مهر که پاسخ گرفت
فیلم | انتقادات یک دانشجو خطاب به وزیر علوم درباره پرونده‌های انضباطی
فیلم | مزیدی: خروج از ان پی تی و بازنگری در دکترین هسته‌ای می‌تواند برگ برنده ما باشد
مراسم عهد دانشجویی با رهبر انقلاب در مقابل سردر دانشگاه تهران برگزار شد
عارف دستور تشکیل کارگروه تدوین قوانین فضای دیجیتال را صادر کرد
عراقچی: برای فرصت به دیپلماسی، ارتباط با واسطه‌ها را ادامه می‌دهیم
حجت‌الاسلام رحمانی معاون جدید عتبات عالیات شد
وام ازدواج دانشجویی ۱۰ برابر شد
پیام فرمانده هوافضای سپاه به جوانان و نوجوانان جان‌فدای ایران
تا رسیدن به قله‌های پیشرفت هم‌ عهدیم
کوروش بزرگ و منشور حقوق بشر او
مهارت‌آموزی یا رزومه‌سازی؟
زمینه سقوط و بی اعتباری خودتان را فراهم خواهید کرد!
چگونه برای استخدام بانک‌ها آماده شویم؟ از آزمون کتبی تا مصاحبه استخدامی
محوطه دانشگاه سلمان فارسی کازرون پس از یک سال پیگیری همچنان بلاتکلیف است
مهلت ثبت نام اسکان دانشجویان ارشد دانشگاه تهران امشب به پایان می‌رسد
پیگیری راه‌اندازی دوره‌های مشترک تحصیلات تکمیلی میان دانشگاه‌های ایران و دانشگاه کوت عراق
امروز آخرین مهلت انتخاب رشته آزمون دستیاری دندانپزشکی سال ۱۴۰۵
طراحی ۳۱ بازی فکری با مشارکت ۱۶۴ دانشجو در المپیک بازی‌های فکری ایران
درخشش دانشجویان دانشگاه امیرکبیر در مسابقات ریاضی دانشجویی کشور
قول مساعد وزیر علوم برای بازگشت سقف سنی جذب هیئت علمی به ۴۵ سال
دانشگاه‌های جامانده از جذب هیئت علمی ۱۴۰۴ از فراخوان بعدی جا می‌مانند
نتایج نهایی پذیرش کاردانی نظام جدید سال ۱۴۰۵ اعلام شد
المپیادهای ورزشی درون‌دانشگاهی محور توسعه مشارکت ورزشی دانشجویان
ممنوعیت‌های ثبت‌نام در آزمون دکتری سال ۱۴۰۶؛ امکان ثبت نام تا ۹ آبان
تأیید تخلف در سلف دانشگاه کاشان/ تعطیلی دو هفته‌ای و جریمه پیمانکار
دانشگاه تهران دختران محجبه آذربایجانی را می‌پذیرد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top