تاریخ انتشار: جمعه 1401/09/11 - 10:39
کد خبر: 452524

آمریکا با فروش موشک های دوش پرتاب «استینگر» به فنلاند موافقت کرد

آمریکا با فروش موشک های دوش پرتاب «استینگر» به فنلاند موافقت  کرد

دولت آمریکا چند روز پس از اعلام موافقت با فروش بیش از ۸۰ فروند موشک نقطه زن به فنلاند، با فروش موشک های ضد هوایی دوش پرتاب «استینگر» به این کشور موافقت کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» دولت آمریکا دیروز پنجشنبه اعلام کرد که با فروش موشک‌های ضد هوایی قابل حمل «استینگر» به فنلاند به ارزش ۳۸۰ میلیون دلار موافقت کرده است.

بر اساس این گزارش، دولت فنلاند تمایل دارد تا به ۳۵۰ موشک دوش پرتاب «استینگر» به همراه تجهیزات آن دست یابد. این در حالی است که آژانس همکاری وابسته به وزارت دفاع آمریکا اعلام کرد که فروش تجهیزات حساس باید توسط دولت آمریکا تأیید می‌شد.

در بیانیه این آژانس آمده است که قرارداد فروش موشک‌های دوش پرتاب استینگر در صورت تکمیل، توانمندی‌های دفاعی و بازدارندگی فنلاند را بهبود می‌بخشد و این تسلیحات، قابلیت‌های پدافند زمینی و هوایی در بال شرقی اروپا را افزایش می‌دهد.

این خبر در حالی است که واشنگتن روز دوشنبه با فروش بیش از ۸۰ فروند موشک نقطه زن به قیمت ۳۲۳ میلیون دلار به هلسینکی موافقت کرد.

باید اشاره کرد که پس از عملیات نظامی روسیه در اوکراین در ۲۴ فوریه سال جاری، فنلاند و سوئد در ماه مه گذشته درخواست مشترکی را برای پیوستن به ناتو ارائه کردند و به این ترتیب، دهه‌ها سیاست عدم تعهد نظامی خود را کنار گذاشتند.

ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه در ماه مه گذشته در واکنش به این درخواست فنلاند و سوئد گفت: روسیه هیچ مشکلی با فنلاند و سوئد ندارد و الحاق آنها به ناتو تهدید محسوب نمی‌شود، اما مستلزم اقدامات واکنشی است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
۲۶ درصد مرگ‌‌های تصادفات قابل پیشگیری است
افزایش مصدومان واژگونی اتوبوس در محور اصفهان-نطنز
طرح شیر مدارس بلاتکلیف در سال تحصیلی جدید
ایران خواستار فرآیند شفاف و فراگیر در انتخاب دبیرکل سازمان ملل شد
تیراندازی سیدنی؛ از رد پای داعش تا سناریوی «پرچم دروغین» صهیونیست‌ها
قالیباف: کنکور بحثی علمی است، نه جریانی
دیدار لاریجانی با مشاور رهبر انقلاب
آغاز بلیت‌فروشی دیدار تراکتور و پرسپولیس
۶ هزار حساب مشکوک در بازار ارز مسدود شد
آنفلوانزا در برخی استان‌ها کاهشی شد
تاکید عراقچی بر اهتمام ایران برای اجرای تفاهمات بین ایران و بلاروس
امضای ۳ سند همکاری بین ایران و بلاروس
ورزشگاه اختصاصی بانوان در قم احداث شود
عراقچی: با بلاروس برای نقشه راه همکاری برای یک سال آینده توافق کردیم
رد ادعا درباره جزایر ایرانی در بیانیه پایان سفر وزیر خارجه چین به امارات
رونمایی از دستاوردهای پژوهشگاه علوم و فنون هسته‌ای +عکس
اضطراب امتحان؛ بحران خاموش نظام آموزشی
مفتح: هیچ متفکری مخالف پیوند حوزه و دانشگاه نیست
۶۰ درصد تهرانی‌ها دچار کم‌تحرکی‌اند
دیدار عراقچی با همتای بلاروسی
روایت مدیر تیم آلومینیوم از ماجرای درگیری با سروش رفیعی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top