تاریخ انتشار: شنبه 1401/09/12 - 19:49
کد خبر: 452641

ابزارهای موفقیت ۱۶ تیم راه‌یافته به دومین مرحله جام جهانی

ابزارهای موفقیت ۱۶ تیم راه‌یافته به دومین مرحله جام جهانی

۱۶ تیم‌ راه‌یافته به مرحله یک‌هشتم جام جهانی، با سلاح و ابزار خاص خود وارد این مرحله شده‌اند تا با شکست حریف به یک‌چهارم نهایی صعود کنند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایرنا، پرونده مرحله یک‌هشتم جام جهانی با صعود ۱۶ تیم بسته شد و حال تیم‌های راه‌یافته در تلاش هستند با هرآنچه در دست دارند نسبت به دیگری برتری پیدا کنند.

آمریکا با تیم جوانش پا به این مرحله گذاشته است؛ این تیم با میانگین سنی ۲۵.۶ سال، جوان‌ترین تیم در مرحله یک‌هشتم نهایی است. ابزار موفقیتی که شاگردان گرگ برهالتر امروز در اولین بازی این دور سعی دارند مقابل هلند لوئیس فن خال از آن بهره ببرند. میانگین سنی هلندی‌ها، ۲۷.۲ سال است.

برزیل و آرژانتین با داشتن قدمتی دیرینه در بازی‌های جام جهانی و به‌نوعی پیشکسوت بودن به مرحله یک‌هشتم آمده‌اند؛ این دیرینه‌گی با وجود میانگین سنی ۲۸.۵ سال بازیکنان، نگرانی و ترس حریف را انگیخته است.

اسپانیا با میانگین سنی ۲۶.۲ سال و مراکش با میانگین سنی ۲۶.۸ سال از جمله دو تیم جوانی هستند که با ابزار یکسان در این مرحله دوئل خواهند کرد.

فرانسه در این میان، با میانگین قد ۱۸۵.۵ سانتیمتر به‌عنوان بلندقامت‌ترین تیم در مرحله یک‌هشتم نهایی قرار است به مصاف لهستانی برود که با ۱۸۴ سانتیمتر، پس از کرواسی (۱۸۴.۵) و سنگال (۱۸۴.۴) چهارمین تیم بلندقد است.

حال‌آنکه اسپانیا چهارمین تیم با کمترین قد بدنی در این دور است. میانگین قد شاگردان لوئیز انریکه ۱۸۱ سانتیمتر است که تنها از آرژانتین (۱۷۹.۸)، ژاپن (۱۷۹.۹) و برزیل (۱۸۰.۸) بالاتر است.

دست برتر اروپا در میان شانزده تیم مرحله یک‌هشتم

نیمی از تیم‌هایی که در مرحله یک‌هشتم نهایی بازی خواهند کرد، تیم‌های وابسته به یوفا هستند، بنابراین فوتبال اروپا فعلاً بر مسابقات غالب است؛ در چهار گروه، هشت تیم اروپایی حضور دارند.

آسیا هم که با تیم‌های ژاپن، کره جنوبی و استرالیا برای اولین‌بار در تاریخ خود با سه نماینده به این رده‌بندی راه‌یافته است در جایگاه دوم و آمریکای جنوبی و آفریقا، هرکدام با دو نماینده در جایگاه سوم قرار دارند. اروپا را دنبال می‌کنند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
آموزش جان‌فدایان(۲) +عکس
کرملین: پوتین و پزشکیان جمعه دیدار می‌کنند
معیریان: بخشی از سینمای ایران فیلم کودکانه می‌سازد نه فیلم کودک
دیدار نماینده ویژه سازمان ملل در امور لبنان با وزیر امور خارجه
واکنش دنیامالی به ابطال انتخابات تکواندو و درگیری علنی دو عضو فوتبالی
لاوروف: جنگ علیه ایران بر اقتصاد جهانی تأثیر منفی می‌گذارد
استقلال: سؤال AFC به معنای تشکیل پرونده یا احراز تخلف نیست
یحیی سریع: عربستان طی ۲۴ ساعت گذشته ۶۶ بار به یمن حمله کرد
تصویب صندوق عدالت آموزشی برای حمایت از دانش‌آموزان مناطق محروم
سلاح اتمی ایران دیمونا است و تهران می‌تواند آن را هدف قرار دهد
ادعای اطلاعات انرژی آمریکا درباره مسیرهای جایگزین انتقال نفت در منطقه
قالیباف: شبح وحشت در انتظار اقتصاد آمریکاست
حمایت بانک‌ها از ۴ دانشگاه آسیب دیده از جنگ کلید خورد
چشم‌روشنی هدیه شهرداری تهران به مادران نوزادان ۱۴۰۵
آخرین قیمت طلا و سکه امروز سه‌شنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۵
حملات هوایی سنگین سعودی به یمن؛ ۷ نفر به شهادت رسیدند
پرداخت وام صندوق بازنشستگی کشوری به دانشجویان
بورد: تصمیم‌ها در حوزه سوخت باید مبتنی بر ظرفیت‌های داخلی باشد
با موشک های بالستیک الدغاریر و فرودگاه ابها را درهم کوبیدیم
همتی: تورم نقطه‌به‌نقطه به سمت کاهش حرکت می‌کند؛ فروش ارز ادامه دارد
آغاز اجرای طرح «ردا کارت» دانشجویی در ۲۰ دانشگاه کشور طی ۱۰ روز آینده
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top