تاریخ انتشار: شنبه 1401/09/19 - 18:34
کد خبر: 453354

آمریکا در تلاش برای لغو عضویت ایران در کمیسیون مقام زن

آمریکا در تلاش برای لغو عضویت ایران در کمیسیون مقام زن

نماینده دائم ایران در سازمان ملل طی نامه‌ای به آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل نوشت اگر اقدام آمریکا برای لغو عضویت ایران در کمیسیون مقام زن به نتیجه برسد، رویه خطرناکی را در سیستم سازمان ملل ایجاد خواهد کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایسنا، سفیر و نماینده دائم ایران گفت: تلاش آمریکا برای لغو عضویت ایران در کمیسیون مقام زن، اقدامی سیاسی و برخلاف اصول منشور ملل متحد است.

امیر سعید ایروانی سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد در نیویورک هشدار داد: اگر اقدام آمریکا برای لغو عضویت ایران در کمیسیون مقام زن به نتیجه برسد، رویه خطرناکی را در سیستم سازمان ملل ایجاد خواهد کرد و رویه برابری دولتهای عضو در این سازمان بین المللی را زیر سئوال خواهد برد.

وی طی نامه‌ای به آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل که رونوشت آن برای رئیس شورای اجتماعی- اقتصادی سازمان ملل (اکوسوک) و رئیس شصت و هفتمین کمیسیون مقام زن ارسال شده است،دیدگاه‌های جمهوری ایران در خصوص تلاشهای آمریکا باهدف لغو عضویت کشورمان در کمیسیون مقام زن را تشریح و از دبیرکل خواست از ایجاد این بدعت در روند کار سازمان ملل جلوگیری کند.

ایروانی در این نامه با اشاره به برگزاری نشست آتی شورای اجتماعی و اقتصادی سازمان ملل (اکوسوک) در تاریخ 23 آذرماه سال جاری برای بررسی درخواست غیر قانونی آمریکا جهت پایان دادن به عضویت ایران در کمیسیون مقام زن، تاکید کرد: این درخواست  بر پایه ادعاها و فرضیات جعلی علیه ایران صورت گرفته است.

دیپلمات ارشد ایران در نیویورک افزود: این درخواست غیر قانونی، نشان دهنده، تلاشی دیگر توسط آمریکا برای سوء استفاده از سیستم سازمان ملل برای اهداف سیاسی خود است.جمهوری اسلامی ایران همواره علیه سوء استفاده از نهادهای وابسته به سازمان ملل برای  پیشبرد اهداف سیاسی هشدار داده، چون  به اعتبار سیستم سازمان ملل لطمه وارد می‌کند.

سفیر و نماینده دائم کشورمان توجه دبیرکل سازمان ملل را به  سیاست‌های خصمانه ایالات متحده آمریکا علیه ایران و ایجاد کمپین گسترده علیه جمهوری اسلامی ایران از جمله فشارهای حداکثری سیاسی و اقتصادی بعد از خروج آمریکا از برجام در سال 1397جلب نمود و اضافه کرد، اگر این اقدامات غیر قانونی در سیستم سازمان ملل موفق شود برسد برای کلیت سازمان ملل خیلی خطرناک خواهد بود.

دیپلمات ارشد کشورمان خاطر نشان کرد، این امر نه فقط یک رویه خطرناک با تاثیرات زیاد ایجاد خواهد کرد، بلکه برخلاف روح و نص سازمان ملل متحد بوده و موضوع برابری حاکمیتی دولتهای عضو، مشارکت آنها در عرصه بین المللی، حضور دولتها در همه ارکان بین المللی بصورت برابر و متناسب برپایه توزیع جغرافیائی از نمایندگان همه مناطق جهان را زیر سئوال خواهد برد، در حالیکه این موضوع از پایه های اساسی سیستم سازمان ملل و چند جانبه گرائی است.

ایروانی اضافه کرد: در رویه کاری شورای اکوسوک سابقه ای از پایان دادن به حضور یک عضو منتخب در یک کمیسیون برای یک هدف خاص وجود ندارد.

سفیر و نماینده دائم کشورمان با اشاره به موارد ذکر شده از دبیرکل سازمان ملل خواست که در ظرفیت خود به عنوان حافظ منشور ملل متحد و در چارچوب مسئولیتهای دبیرکل از اصول منشور ملل متحد حمایت کند و در این چارچوب از تلاشهای غیر سازنده و مخرب به رهبری امریکا در قبال ایران جلوگیری نماید ،چون این رویه مشارکت فعال و جامع همه دولتهای عضو در فعالیتهای سازمان ملل را در معرض خطر قرار می دهد.

در پایان نیز از دبیرکل سازمان ملل درخواست شد ،این نامه به عنوان سند شورای اجتماعی- اقتصادی سازمان ملل (اکوسوک) منتشر گردد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
عباسی: هیات رئیسه طرح دو فوریتی خروج از ان پی تی را اعلام وصول کند!
فیلم |  آیت‌الله اراکی: مردم آذربایجان دیر یا زود علی اف را سرنگون خواهند کرد 
یکصدمین شماره نشریه دانشجویی فلق منتشر شد+دانلود
از اخراج استاد مدعو در دانشگاه تهران تا فوت مشکوک یک دانشجوی خوابگاهی
منطقه آزاد مازندران؛ از محدوده جغرافیایی تا شرایط خرید خودرو
چگونه از پیشینه بانکی طرف معامله خود مطلع شویم؟
رادیولوژی در منزل و سونوگرافی در منزل
چرا اخبار فرهنگی و هنری و انتقال تجربه برای جامعه اهمیت دارند؟
پیشگیری از خرابی یخچال؛ ۱۳ راهکار کاربردی برای افزایش طول عمر دستگاه
جعبه‌ابزار دانشجوی حقوق در ۱۴۰۵؛ ۱۰ منبع و ابزار رایگان برای درس، کارآموزی و آزمون وکالت
میز مطالعه مناسب دانشجو؛ ابعاد استاندارد، ارگونومی و راهنمای خرید میز تحریر با بودجه دانشجویی + جدول
لباسشویی ال جی بهتر است یا سامسونگ؟
باید توان بازدارندگی امت اسلامی تقویت شود/بازنگری در رویکرد هسته‌ای ایران یک ضرورت است
حضور تاج و مومنی در جلسه AFC به میزبانی ژاپن
دیدار سفیر جدید ایران در اوگاندا با عراقچی
دیدار رئیس مجلس شورای اسلامی با رهبر انقلاب
خانواده «رضا امیرخانی» در انتظار هوشیاری او هستند
احتمال بارش باران و برف در ارتفاعات تهران از پنجشنبه تا دوشنبه
۷۰ هزار زن داوطلب آموزش‌دیده در تهران آماده کمک به مدیریت بحران هستند
خیز آمریکا برای خروج کارکنانش از کشورهای حاشیه خلیج فارس
دیدار معاون وزیر امور خارجه لهستان با عراقچی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top