تاریخ انتشار: جمعه 1401/09/25 - 20:41
کد خبر: 454046

فردا آخرین مهلت ثبت نام در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته ۱۴۰۲

فردا آخرین مهلت ثبت نام در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته ۱۴۰۲

مدیر روابط عمومی سازمان سنجش گفت: در حال حاضر حدود ۳۴۰ هزار نفر در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۲ ثبت‌نام کرده اند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» علیرضا کریمیان با بیان این که دفترچه راهنمای ثبت نام در آزمون مذکور همزمان با آغاز ثبت نام در درگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش منتشر می‌شود، گفت: در حال حاضر حدود ۳۴۰ هزار نفر در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۲ ثبت‌نام کرده و مهلت ثبت نام در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۲  تا روز ۲۶ آذر تمدید شد.

او  افزود: ثبت‌نام در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۲ در تمامی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی دولتی و غیردولتی و همچنین دانشگاه آزاد اسلامی و بیست و هشتمین المپیاد علمی دانشجویی کشور تا فردا شب ۲۲ آذر ادامه می‌یابد و ثبت‌نام داوطلبان فقط زمانی تکمیل شده است که در انتهای مراحل ثبت نام، در یک صفحه مجزا از سیستم ثبت‌نام، شماره پرونده ۷ رقمی و کد پیگیری ۱۶ رقمی دریافت کنند و هر داوطلب باید یک نسخه پرینت از تقاضانامه ثبت نام خود تهیه و تا اعلام نتایج نهایی نزد خود نگهداری کند.

او گفت:  داوطلبان در درج معدل خود دقت کنند چرا که هر ساله تعداد قابل توجهی از داوطلبان در درج معدل خود در زمان ثبت‌نام بی‌دقتی کرده و پس از قبولی در دانشگاه به دلیل مغایرت معدل قبولی آنها لغو شده و دچار مشکل می‌شوند.

گفتنی است، آزمون ورودی مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۲ در روزهای پنجشنبه ۱۱ و جمعه ۱۲ اسفند ۱۴۰۱ برگزار خواهد شد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
قرآن درباره ۴ زن چه می‌گوید؟
بازخوانی جایگاه مقام رضا در زیست روزمره خانوادگی
حدود ۳.۵ میلیون جمعیت نابارور در کشور وجود دارد
نخستین پروژه تحقیق و توسعه از محل اعتبار مالیاتی دانش‌‏بنیان‏‌ها کلید خورد
سرمایه‌سالاریِ خودرویی و طبقاتی شدن مرگ / وقتی انحصار، ایمنی را قربانیِ سودِ مافیا می‌کند
زنان عرشه تایتانیک
گواهینامه موتورسیکلت بانوان در پیچ اما و اگرهای قانونی تک چرخ میزند
سلامت هم «گران» شد!
آمریکا بداند که دوران «پاسخ‌های متناسب» به پایان رسیده است
جای خالی ملاحظات امنیتی در مصوبه بازگشت دولت به پیام‌رسان‌های خارجی
دشمن «تفاهم» نمی‌خواهد، «تسلیم» می‌خواهد/ بر سر ایران قوی وحدت کنید، نه کاغذپاره ترامپ
«نشان‌دار کردن مالیات» فرصتی برای هدایت مالیات مردم به پروژه‌های اولویت‌دار منطقه است
زمینه تکمیل ۴۶ پروژه با نشان‌دار کردن مالیات در استان فراهم شد
رقابت ۷۰ برگزیده در مرحله نهایی نخستین هکاتون کوانتومی کشور
مهریه در آستانه یک تغییر مهم
آغاز ثبت نام بیستمین آزمون سراسری قرآن و عترت
قاسم الاعرجی: آمریکا تجهیزات نظامی خود را از اقلیم کردستان خارج می‌کند
هانتر بایدن از احتمال نامزدی در انتخابات ۲۰۲۸ خبر داد
اگر کودکتان تا ۳ سالگی این جملات را نمی‌گوید، نگران شوید
تلاش می‌کنیم قطعی برق متوقف شود/آماده‌سازی نیروگاه‌ها برای زمستان
حرف قانونی و منطقی دغدغه‌مندان حجاب فراموش نشود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top