تاریخ انتشار: شنبه 1401/09/26 - 11:43
کد خبر: 454114

رئیس سازمان سنجش خبر داد:

حذف کنکور کاغذی در سال ۱۴۰۳

حذف کنکور کاغذی در سال ۱۴۰۳

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور از حذف آزمون کاغذی در سال ۱۴۰۳ خبر داد و افزود: این کار می‌تواند برای جلوگیری از تقلب در آزمون موثر باشد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، دکتر عبدالرسول پورعباس رئیس سازمان سنجش و آموزش کشور به همراه دکتر احسان جمالی معاون فنی و آماری این سازمان در سفر به مرکز کهگیلویه و بویراحمد، در دیدار با دکتر بهادر کرمی رئیس دانشگاه یاسوج و مدیرکل آموزش و پرورش استان و معاونین وی درخصوص برگزاری کنکور سراسری ۱۴۰۲، به منظور اعلام نقطه نظرات جدید در ارتباط با کنکور گفتگو کردند.

پورعباس در یاسوج از حذف همه دروس عمومی از کنکور خبر داد و افزود: در کنکور سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۲ امسال ۴۰ درصد سوابق تحصیلی و ۶۰ درصد خود آزمون مؤثر است.

وی گفت: امسال کنکور به صورت دو مرحله در دی ماه ۱۴۰۱ و تیرماه ۱۴۰۲ برگزار می‌شود.

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور همچنین از حذف آزمون کاغذی در سال ۱۴۰۳ خبر داد و افزود: این کار می‌تواند برای جلوگیری از تقلب در آزمون مؤثر باشد.

وی بیان کرد: در آزمون سراسری کنکور امسال، ۶۰ درصد داوطلبان خانم‌ها و۴۰ درصد آن‌ها آقایان هستند.

دکتر بهادر کرمی رئیس دانشگاه یاسوج نیز در این نشست گفت: در ارتباط با کنکور ۱۴۰۲ دکتر پورعباس رئیس سازمان سنجش و آموزش کشور لطف کرده و به استان کهگیلویه و بویراحمد سفر کرد که اولین سفر استانی کنکور ۱۴۰۲ است.

کرمی با اشاره به برنامه‌های نشست رئیس سازمان سنجش و آموزش کشور افزود: رئیس سازمان سنجش و آموزش کشور، در ابتدای حضور در استان نشستی با حوزه امنیتی استانداری استان داشتند و این جلسه نیز دومین نشست سفر وی است که در خدمت همکاران در اداره کل آموزش و پرورش استان هستیم.

رئیس دانشگاه یاسوج گفت: انشالله این سفر که سفری پربار هست پربارتر هم خواهد شد و موارد مرتبط با آزمون‌های سازمان سنجش، خصوصاً کنکور سراسری ۱۴۰۲ را رعایت کنیم و همه تلاش کنیم که کنکور خیلی خوبی در سطح استان برگزار شود.

مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد هم با بیان اینکه در کنکور امسال بیش از ۱۷ هزار نفر از این استان نام نویسی کرده‌اند، گفت: از این تعداد، بیش از ۱۰ هزار نفر در رشته علوم تجربی ،۷۲۴ نفر در رشته ریاضی و فیزیک، ۶ هزار نفر در رشته علوم انسانی، ۳۵۸ نفر در رشته هنر و ۴۶۸ نفر در رشته زبان هستند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
رسانه‌های عبری: سخنرانی دبیرکل حزب‌الله اعلام پیروزی محور مقاومت است
امضای تفاهم‌نامه خرید ۲۰ بالگرد امدادی برای هلال احمر از روسیه
مارتینس: عملکردمان مقابل کنگو را دوست نداشتیم
گفتگوی تلفنی وزیر خارجه ایتالیا و عراقچی
فروش ویژه کولرگازی جنرال گلد با ۳۰٪ تخفیف ویژه
خرید داکت اسپلیت تا ۵۰ درصد تخفیف ویژه مدت محدود
تور استانبول با ۲۰٪ تخفیف ویژه به مدت محدود
چطور قاب سیلیکون اورجینال تشخیص بدیم؟
اعضای تشکیل ستاد دانشگاهیان برای بدرقه امام شهید منصوب شدند
مردم از تکرار ساده‌لوحی تاریخی در مذاکره با آمریکا واهمه دارند
وزیر علوم واقعیت تلخ حملات آمریکا به دانشگاه‌ها را در شانگهای افشا کرد
تمدید مهلت ثبت‌نام متقاضیان بین‌المللی تحصیل در دانشگاه علامه طباطبائی
روایت‌گری دقیق و آگاهی‌بخشی مؤثر، ضرورتی راهبردی در شرایط امروز کشور است
ایران در جمع ۵ قدرت برتر پزشکی بازساختی جهان قرار گرفت
دانشجویان باید به تولیدکننده بازی‌های فناورانه تبدیل شوند
زمان برگزاری آزمون جامع دکتری دانشگاه علامه طباطبائی تغییر کرد
زمان تکمیل مدارک پنجاه و سومین دوره آزمون دستیاری تمدید شد
با اقدام قاطع، اجازه ندهید اعتماد مردم زیر سؤال برود
راهبرد «حفظ خیابان»؛ از میدان جنگ تا میدان اقتصاد
اعضای تشکیل ستاد دانشگاهیان برای بدرقه امام شهید منصوب شدند
گام تازه فناورانه ایران در درمان پارکینسون؛ ورود به فاز انسانی تا ۱۴۰۶
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top