تاریخ انتشار: دوشنبه 1401/09/28 - 12:30
کد خبر: 454430

امیرعبداللهیان:

چینی‌ها خطای خود را اصلاح کردند چینی‌ها خطای خود را اصلاح کردند

چینی‌ها خطای خود را اصلاح کردند چینی‌ها خطای خود را اصلاح کردند

وزیر امور خارجه کشورمان، با بیان اینکه با سرعت در مسیر اجرای همکاری‌های ۲۵ ساله پیش می‌رویم، اظهارداشت: از اینکه چینی‌ها نسبت به اصلاح خطای خود اقدام کرده‌اند، سپاسگزاریم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه کشورمان در سومین مجمع گفتگوهای تهران که صبح امروز دوشنبه ۲۸ آذرماه با حضور اندیشمندان و مقامات ۳۶ کشور در تهران برگزار شد، اظهار داشت: دولت جمهوری اسلامی ایران مفهوم همسایگی را محور سیاست خارجی خود قرار داده و با تمام توان اعتماد سازی و تقویت پایه‌های دوستی با همسایگان در منطقه می‌اندیشد و در این مسیر با قوت گام بر می‌دارد.

وی خطاب به حاضرین عنوان کرد: در غرب آسیا، منطقه‌ای که تحولات آن همواره پر چالش و تأثیر گذار بر سایر مناطق بوده، ما همسایگان خود را که با آنها اشتراکات تمدنی، تاریخی، فرهنگی و دینی داریم برداران خود می‌دانیم و امنیت و رفاه آنان را امنیت و رفاه خود می‌دانیم.

وزیر امور خارجه کشورمان تصریح کرد: ایران همواره یکی از پایه‌های امنیت و ثبات در منطقه و در خط مقدم مبارزه با تروریسم داعش به عنوان تهدیدی مشترک برای منطقه و کل بشریت بوده و ایران همواره در خط مقدم مبارزه با انواع تروریست در منطقه بوده است.

امیرعبداللهیان ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید حاج قاسم سلیمانی و شهید ابومهدی المهندس گفت: مایل هستم در آستانه سالگرد ترور جنایتکارانه آمریکایی و به شهادت رساندن دو قهرمان بزرگ مبارزه با تروریسم یادی کرده باشم و یاد و خاطره این قهرمان بزرگ حافظ امنیت ایران و عراق و امنیت منطقه و جهان را گرامی بدارم.

وی اضافه کرد: ما همواره اطمینان داده ایم که آماده اعتماد سازی و همکاری در همه ابعاد و سطوح با همسایگان خود در منطقه از جمله همسایگان خود در حوزه خلیج فارس هستیم تا یکبار برای همیشه تفکر تأمین امنیت از خارج منطقه کنار رود و همکاری و همیاری کشورهای امنیت منطقه امنیت پایدار را به ارمغان آورد.

وزیر امور خارجه کشورمان ضمن اعلام آمادگی برای برگزاری نشست‌های مشترک میان وزارت‌های خارجه و وزارت دفاع میان جمهوری اسلامی ایران و کشورهای حاشیه خلیج فارس و دیگر همسایگان بیان کرد: در نگاه به غرب آسیا لازم می دانم تاکید کنم که مسأله فلسطین و حقوق تضییع شده ملت مظلوم آن همچنان شرم سارانه در پیشانی بشریت خود نمایی می‌کند و رژیم اشغالگر صهیونیستی سیاست‌های تجاوز کارانه و ظالمانه خود را در سکوت نظام‌مند مدعیان حقوق بشر ادامه می‌دهد.

امیر عبداللهیان بار دیگر خطاب به حاضرین گفت: همکاران عزیز، دولت رئیس جمهور رئیسی از ابتدای کار دست همسایگان را به گرمی فشرده و آمادگی دارد که از مسیر گفتگو و همکاری‌های سازنده و رو به جلو بر گام‌های عملی هر چه بیشتر در مسیر توسعه همه جانبه همکاری‌های دوجانبه، منطقه‌ای و بین المللی بیش از پیش تمرکز یابیم.

موضع ایران درباره اوکراین، نفی توسل به زور است

وی با اشاره به شرایط اوکراین و موضع ایران درباره آن، خاطرنشان کرد: در مسأله اوکراین سیاست جمهوری اسلامی ایران از ابتدای بحران تا کنون پیوستگی و تدوام داشته است و سیاست اصولی ما، نفی توسل به زور و تاکید بر حل و فصل مناقشه از طریق سیاسی بوده است. ما از ابتدای این بحران با اتخاذ بی طرفی فعال بر این موضوع تاکید کرده ایم که نگرانی‌های امنیتی مشروع طرفین باید در نظر گرفته شود و از طریق گفتگو حل و فصل شود. از سوی دیگر اعتقاد داریم نگاه تک بعدی به این بحران پاسخگو نیست پس باید به ریشه‌های بحران و رفتار غیر مسئولانه برخی کنش‌گران در ایجاد زمینه‌های بحران، دامن زدن به آن و تهییج و تحریک یک طرف بحران نیز پرداخته شود.

مسیر اجرای همکاری‌های ۲۵ ساله با سرعت پیش می رود

امیرعبداللهیان با بیان اینکه ما در مسیر اجرای همکاری‌های ۲۵ ساله با سرعت پیش می‌رویم، اظهارداشت: هفته گذشته دو نماینده عالی ایران و چینی برای پیگیری همکاری‌های راهبردی دو کشور در تهران گفتگو کردند.

وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به سفر رئیس جمهور چین به عربستان، تاکید کرد: انتظار نداشتیم بیانیه سال ۲۰۱۴ کشورهای منطقه درباره جزایر تعلق داشته ابدی و تاریخی ایران، در نشست سران شورای همکاری خلیج فارس با چین کپی پیست و تکرار شود.

وی با بیان اینکه ما اعتراض خود را با ارسال یادداشت رسمی به طرف چینی اعلام کردیم، ادامه داد: ضمن تاکید بر روابط راهبردی با چین به صراحت اعلام کردیم برای حفظ تمامیت ایرانی با هیچ کشوری تعارف نداریم.

امیرعبداللهیان تاکید کرد: از اینکه چینی‌ها نسبت به اصلاح این خطا اقدام کرده‌اند سپاسگزاریم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تقنین، ابزار نهایی است؛ نه نقطه شروع
تخفیف و معافیت شهریه برای دانشجویان دانشگاه آزاد در صورت ازدواج
هاتف صالحی؛ منصوب دولت یا منتقد دولت؟
گروسی: مذاکره برای حل موضوع هسته‌ای ایران ادامه دارد
حیدری: افزایش قیمت بنزین تأثیری بر کرایه تاکسی‌ها ندارد
اقتصاد رها، حاشیه‌ها در اوج
ناگفته‌های وکیل اولیای دم امیرمحمد خالقی؛ حکم قصاص قاتل به کجا رسید؟
الگوی زن تراز در نگاه رهبر انقلاب؛ انسان عرشی و کنشگر اجتماعی
ترامپ، پیروزی جمهوری‌خواهان در انتخابات میان دوره‌ای را سخت عنوان کرد
موفقیت جهانی پژوهشگر دانشگاه تربیت مدرس در تولید سوخت پاک از زیست توده
برنامه‌های تشویقی برای کاهش وابستگی مالی دانشگاه‌ها به دولت
تلاش بی‌نتیجه ریاض و ابوظبی برای توقف درگیری میان مزدوران یمنی خود
جنجال جایزه «ترامپ»؛ آیا رئیس فیفا جریمه می‌شود؟
کشته شدن آمریکایی‌ها در سوریه را تلافی می‌کنیم
هیچ‌وقت به آمریکا به‌عنوان یک مذاکره کننده صادق اعتماد نکرده‌ایم
نتایج آزمون ورودی کارآموزی وکالت سال ۱۴۰۴ کانون وکلا دادگستری اعلام شد
حوزه حکمرانی آب نیازمند ایجاد ساختار صحیح اجرایی است
آمادگی معاونت علمی برای سرمایه‌گذاری یک‌ همتی در شبکه آزمایشگاهی کشور
جنجال جایزه «ترامپ»
کالابرگ سه دهک اول واریز شد
شبکه «شاد» باید منظم، عادلانه و پیشرو باشد
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top