تاریخ انتشار: سه شنبه 1401/09/29 - 10:43
کد خبر: 454614

وحشت CNN از چیست؟

وحشت CNN از چیست؟

شبکه آمریکایی سی‌ان‌ان می‌گوید: حکومت ایران به حساب اغتشاشگران بازداشت‌شده در شبکه‌های اجتماعی دسترسی دارد و به نظر می‌رسد که شرکت‌های فناوری توان متوقف کردن این روند را ندارند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از رجانیوز، شبکه آمریکایی سی‌ان‌ان می‌گوید: حکومت ایران به حساب اغتشاشگران بازداشت‌شده در شبکه‌های اجتماعی دسترسی دارد و به نظر می‌رسد که شرکت‌های فناوری توان متوقف کردن این روند را ندارند.
 
شبکه خبری سی‌ان‌ان در گزارش خود به یکی از اغتشاشگران بازداشت‌شده در مهرماه اشاره کرده و مدعی‌شده که به‌دلایل امنیتی، نام او تغییر داده و «نگین» گذاشته است. این فرد گفته در زمانی که تحت بازجویی بوده، متوجه شده که ماموران از چت‌های خصوصی او در تلگرام، شنود تلفن‌ها و پیامک‌هایش برای متهم کردن وی استفاده می‌‌کردند.
 
به گزارش شبکه ایران اینترنشنال، نگین به سی‌ان‌ان گفته: ماموران به من گفتند از همه‌چیز آگاهند و من را به اداره یک گروه در تلگرام متهم کردند.
 
او همچنین با اشاره به اینکه دوستانی دارد که زندانی بودند، گفت: «ماموران، پرینت‌ مکالمات تلفنی من با آن دوستان را جلوی من گذاشتند و از من پرسیدند که رابطه‌ام با آن افراد چیست.»
 
نگین گفته که بر این باور است که ماموران ایرانی در روز دوازدهم ژوئیه حساب تلگرام او را هک کردند؛ زمانی که او متوجه شد آدرس آی‌پی دیگری به آن حساب دسترسی پیدا کرده است.
 
او افزود که وقتی در زندان بوده، ماموران حساب تلگرام او را دوباره فعال کردند تا ببینند چه کسی سعی کرده با او تماس بگیرد و افرادی را که او با آنها در تماس بوده، پیدا کنند.
 
سی‌ان‌ان افزود: با وقوع اعتراضات، بیشتر توجه‌ها به تلاش حکومت برای قطع اینترنت متمرکز شد، اما برخی نگرانند که حکومت با دسترسی به برنامه‌های کاربردی تلفن همراه، برای نظارت و سرکوب معترضان استفاده کنند. به عقیده کارشناسان، ممکن است شرکت‌های فناوری برای مقابله با چنین تلاش‌هایی مجهز نباشند. سی‌ان‌ان نوشت: جمهوری اسلامی ممکن است از روش‌های هک کردن مشابه برای ردیابی حساب‌های دیگران در تلگرام و اینستاگرام استفاده کرده باشد.
 
سی‌ن‌ان می‌گوید: حساب کاربری برخی دیگر از فعالان اعتراضات (اغتشاشات) نیز هک و مورد دسترسی قرار گرفته است. داده‌های زیادی از کاربران در تلگرام وجود دارد و به همین دلیل است که حکومت به هک کردن این اپلیکیشن علاقه‌مند است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کوروش بزرگ و منشور حقوق بشر او
فعالیت‌های فرهنگی دانشگاه؛ مهارت‌آموزی یا رزومه‌سازی؟
زمینه سقوط و بی اعتباری خودتان را فراهم خواهید کرد!
چگونه برای استخدام بانک‌ها آماده شویم؟ از آزمون کتبی تا مصاحبه استخدامی
دکتر باغبان؛ آموزش کشاورزی و باغداری همراه با مشاوره تخصصی
فیلم | دو دیدگاه در مورد وقوع جنگ تحمیلی سوم
هدیه متفاوت بلاگر معروف برای تولد پسرش؛ اهدای یک دستگاه مراقبت ویژه نوزادان
درخواست نماینده مردم تهران برای اعلام عدم صلاحیت سرپرست هلدینگ غدیر
کمیته استیناف به سود استقلال رای داد؛ رد شکایت پرسپولیس و دو تیم دیگر
پنجشنبه؛ آغاز مأموریت تیم ملی کشتی آزاد با ورود یزدانی و عموزاد
پیام قاطع نابغه ایرانی؛ اسماعیلی در ۶۷ کیلوگرم
موهبت اصلی هوش مصنوعی
جاسوسی شرکت اسرائیلی از کاربران استارلینک فاش شد
چت جی پی تی بیمار صرع را به سرپیچی از دستور پزشکان تشویق کرد
محوطه دانشگاه سلمان فارسی کازرون پس از یک سال پیگیری همچنان بلاتکلیف است
مهلت ثبت نام اسکان دانشجویان ارشد دانشگاه تهران امشب به پایان می‌رسد
جیمز وب راز حلقه‌ای عجیب در دل یک کهکشان باستانی را کشف کرد
وقتی بزرگ‌ترین قمر منظومه شمسی، قمر دیگر مشتری را پنهان کرد
پیگیری راه‌اندازی دوره‌های مشترک تحصیلات تکمیلی میان دانشگاه‌های ایران و دانشگاه کوت عراق
قهرمانی تاریخی فرنگی ایران چشم اتحادیه جهانی را گرفت
جهان‌های مجازی شنیدنی‌تر و طبیعی‌تر می‌شوند
محوطه دانشگاه سلمان فارسی کازرون پس از یک سال پیگیری همچنان بلاتکلیف است
مهلت ثبت نام اسکان دانشجویان ارشد دانشگاه تهران امشب به پایان می‌رسد
پیگیری راه‌اندازی دوره‌های مشترک تحصیلات تکمیلی میان دانشگاه‌های ایران و دانشگاه کوت عراق
امروز آخرین مهلت انتخاب رشته آزمون دستیاری دندانپزشکی سال ۱۴۰۵
طراحی ۳۱ بازی فکری با مشارکت ۱۶۴ دانشجو در المپیک بازی‌های فکری ایران
درخشش دانشجویان دانشگاه امیرکبیر در مسابقات ریاضی دانشجویی کشور
قول مساعد وزیر علوم برای بازگشت سقف سنی جذب هیئت علمی به ۴۵ سال
دانشگاه‌های جامانده از جذب هیئت علمی ۱۴۰۴ از فراخوان بعدی جا می‌مانند
نتایج نهایی پذیرش کاردانی نظام جدید سال ۱۴۰۵ اعلام شد
المپیادهای ورزشی درون‌دانشگاهی محور توسعه مشارکت ورزشی دانشجویان
ممنوعیت‌های ثبت‌نام در آزمون دکتری سال ۱۴۰۶؛ امکان ثبت نام تا ۹ آبان
تأیید تخلف در سلف دانشگاه کاشان/ تعطیلی دو هفته‌ای و جریمه پیمانکار
دانشگاه تهران دختران محجبه آذربایجانی را می‌پذیرد
نتایج نهایی پذیرش در آزمون کاردانی به کارشناسی‌ سال ۱۴۰۵ اعلام شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top