تاریخ انتشار: پنجشنبه 1401/10/08 - 08:44
کد خبر: 455637

امکان ادامه تحصیل برای بانوان افغانستانی در ایران مهیاست

 امکان ادامه تحصیل برای بانوان افغانستانی  در ایران مهیاست

امکان ادامه تحصیل برای بانوان افغانستانی به صورت مجازی و حضوری وجود دارد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایسنا، یک عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اسلام برای تحصیل تفاوتی بین زن و مرد قائل نشده، گفت: امکان ادامه تحصیل برای بانوان افغانستانی به صورت مجازی و حضوری وجود دارد.

حسین حق وردی در رابطه با ادامه تحصیل بانوان افغانستانی در ایران بیان کرد: متاسفانه به اسم اسلام کارهایی انجام می گیرد که هیچ جای دین و اسلام از این بحث ها خبری نیست.

وی با اشاره به حدیث «طَلَبُ العِلمِ فَریضَةٌ عَلی کُلِّ مُسلِمٍ و مُسلِمَةٍ» که تحصیل دانش بر هر مرد و زن مسلمانی واجب است، تصریح کرد:‌ دین اسلام برای تحصیل علم هیچ تفاوتی بین زن و مرد قائل نشده و نمی دانم آقایان با چه استناد و استدلالی از کدام شرع صحبت می کنند.

نماینده مردم شهریار در مجلس شورای اسلامی در ادامه تصریح کرد: ما در کشور تمام شرایط را برای ادامه تحصیل مهاجران افغانستانی به خصوص برای دختران افغان در دانشگاه هایمان فراهم کرده ایم. در حوزه انتخابیه بنده نیز حدود 200 هزار نفر دانش آموز افغانستانی وجود دارد که مثل تمام دانش آموزان ایرانی تحصیل می کنند و البته به برخی از آنها که خانواده نیازمند هستند از طرف معلمان و مدیریت مدرسه کمک نیز می شود.

حق وردی با بیان اینکه واقعا دردناک است که به نام اسلام جلوی تحصیل و پیشرفت علمی و فرهنگی یک قشری را در کشور افغانستان بگیرند، گفت: به هیچ وجه این کار تصمیم درست و عاقلانه ای نیست و مخالف شرع و حقوق بشر و حقوق زنان است، اما در عجبم از کشورهایی که به بهانه های مختلف علیه جمهوری اسلامی ایران اقدام می کنند، ولی راجع به این اقدامات هیچ واکنشی نشان نداده اند.

عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی در رابطه با امکان استفاده از آموزش های مجازی و حضوری برای دانشجویان دختر افغان، عنوان کرد:‌ دانشگاه هایی از کشورمان که امکان تحصیل از راه دور دارند می توانند این دانشجویان را به صورت مجازی بپذیرند تا از تحصیل باز نمانند. در خصوص آموزش حضوری نیز طبق قوانین و قواعدی که وجود دارد و مثلا در کنکور ما شرکت کنند و قبول شوند هیچ منعی برای ادامه تحصیل این بانوان وجود ندارد و می توانند مانند دانشجویان خانم ایرانی در دانشگاه های ما تحصیل کنند.

وی در رابطه با کمک های نهادهای بین المللی برای ادامه تحصیل بانوان افغانستانی گفت: ما که تا به حال در این زمینه اقدامی ندیدیم، اما برخی از کشورها به اسم پناهندگان خوب بهره برداری می کنند، ولی ما بر اساس وظیفه دینی، انسانی و برادر و خواهری خودمان از ارائه تمام خدمات به تمام مهاجران و نه فقط به مهاجران افغان دریغ نکرده ایم.

حق وردی در پایان گفت: نهادهای بین المللی در این زمینه ها اقدامات ایران را نمی‌بینند، اما اگر اتفاق منفی باشد سعی می کنند آن را بزرگنمایی کنند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
احیای یکی از قدیمی‌ترین مسیرهای ارتباطی صنعت نفت در مسجدسلیمان
ابلاغ قانون موافقت‏ نامه مالیاتی بین جمهوری اسلامی ایران و بنگلادش
نوری: صادرات علاوه‌بر ارزآوری می‌تواند به تنظیم بازار کمک کند
پیشرفت توسعه فاز ۱۱ پارس جنوبی؛ نصب جکت ۱۱A با ۷۰۰ متر شمع‌کوبی
بازگشت پروازهای تاجیکستانی به ایران؛ ظرفیت ۲۳ پرواز هفتگی بین دو کشور
بهبود نسبی فعالیت‌های اقتصادی پس از شوک جنگ
صادرات فرآورده‌های نفتی روسیه در ژوئیه کاهش یافت
مهلت ثبت‌نام آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی ۱۴۰۵ تمدید شد
جایزه ۳۰ هزار دلاری برای کشتن یا دستگیری نیروهای متجاوز آمریکایی
تندباد و گردوخاک در راه تهران
ده‌ها کشتی منتظر اجازه ایران برای عبور از تنگه هرمز هستند
هوشمندسازی و اصلاح تعرفه‌ها در مسیر مدیریت مصرف گاز
حکم اعدام عامل زیر گرفتن ۷ مأمور فراجا در کرج اجرا شد
اروپا غرق در کمبود سوخت، آمریکا در افت بی‌سابقه ذخایر راهبردی نفت
انفجارهای مهیب پایتخت اوکراین را لرزاند
امتحانات ترم تابستان دانشگاه‌ها حضوری شد
اعلام نام و شعار کاروان ایران در بازی‌های پاراآسیایی
دختر جانباز ۹ ساله سرپرست معنوی کاروان ایران در بازی‌های پاراآسیایی شد
۶ دانشگاه ایران در فهرست هزار دانشگاه برتر جهان
خشم شدید اعراب از آمریکا؛ترامپ جنگ ایران را آغاز کرد وما تاوان می‌دهیم
نارضایتی مردم آمریکا از ترامپ در حوزه اقتصاد و جنگ علیه ایران
مهلت ثبت‌نام آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی ۱۴۰۵ تمدید شد
امتحانات ترم تابستان دانشگاه‌ها حضوری شد
حمایت از نخبگان دانشگاهی با اولویت هوش مصنوعی و ارتباطات کوانتومی
دانشگاه‌های انگلیس روی لبه تیغ
پایان تلخ زندگی استاد کمبریج در میانه جنجال دانشگاهی
توزیع کارت کنکور از فردا
آغاز ثبت‌نام آزمون دکتری وزارت بهداشت از امروز
آغاز اجرای طرح پایلوت «تغذیه نوین» در دانشگاه علامه از امروز
بازسازی دانش‌بنیان‌های آسیب دیده دانشگاه شریف با خط اعتباری جدید
آغاز اجرای طرح پایلوت «تغذیه نوین» در دانشگاه علامه از امروز
۴ مدال‌آور المپیاد جهانی هوش مصنوعی به دانشگاه شریف می‌روند
آغاز سال تحصیلی دانشگاه تهران از ۴ مهر/ تصمیم‌گیری درباره نحوه حضور دانشجویان
آقامیری: هدفمندسازی یارانه تغذیه دانشجویان نیازمند مطالعه و اجرای دقیق است
اختلال موقت در درگاه پرداخت آزمون‌های علوم پزشکی
دانشجویان، هوش مصنوعی را به جای خود سر کلاس می‌فرستند!
شکایت جنجالی علیه دانشگاه کلمبیا
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top