تاریخ انتشار: یکشنبه 1401/10/11 - 10:55
کد خبر: 455924

مرگ‌هایی که در سال ۲۰۲۲ خبرساز شدند

مرگ‌هایی که در سال ۲۰۲۲ خبرساز شدند

در سال میلادی که گذشت مرگ چهره‌های سرشناسی در عرصه‌های مختلف در رسانه‌های جهان و به ویژه ایران خبرساز شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» در سال ۲۰۲۲ میلادی تعدادی از چهره‌های شناخته‌شده جهان در عرصه‌های مختلف سیاست، فرهنگ و ورزش جان باختند.

مروری بر چند چهره تاریخ‌ساز از درگذشتگان سال ۲۰۲۲ داریم و تأثیری که در مدت حضور خود بر جهان داشته‌اند.

میخائیل گورباچف
«میخائیل گورباچف» آخرین رهبر اتحاد جماهیر شوروی بود که از سال ۱۹۸۵ تا ۱۹۹۱ در این مسند حضور داشت و در ۲۰ آگوست در ۹۲ سالگی درگذشت. نام او با فروپاشی «اتحاد جماهیر شوروی» گره خورده است و با برنامه‌های مانند «پرسترویکا» و «گلاسنوست» گام‌های بزرگی برای پایان جنگ سرد برداشت. بسیاری در ایران گورباچف را با نامه تاریخی امام خمینی (ره) به او می‌شناسند.

ملکه الیزابت دوم
الیزابت دوم در‌حالی‌که ۲۱ ساله بود به سلطنت رسید و ۷۰ سال و ۲۱۴ روز بعد در ۹۴ سالگی درگذشت. پایان امپراتوری بریتانیا را به چشم دید و ۱۵ نخست‌وزیر را پشت سر گذاشت و با پنج پاپ و پنج رئیس‌جمهور آمریکا دیدار کرد.

ملکه الیزابت دوم در طی هفت دهه پادشاهی دخالت‌های بسیاری در امور سایر کشور‌ها داشت و فتنه‌های متعددی در خاورمیانه به پا کرد از جمله کودتای ۲۸ مرداد ایران، جدایی بحرین از ایران، انهدام هواپیمای مسافربری ایران، بحران کانال سوئز در مصر و ورود این کشور به جنگ با رژیم صهیونیستی و فرانسه، اشغال جنوب یمن و حمایت از متجاوزان سعودی-اماراتی، جنگ فالکلند میان انگلیس و آرژانتین، جنگ اول خلیج فارس و حمله عراق به کویت، جنگ عراق و سوریه، جنگ و حمایت از اشغال افغانستان.

شینزو آبه
شینزو آبه، به عنوان دارنده طولانی‌ترین دوره نخست‌وزیری در ژاپن، شناخته می‌شد. او در سال ۲۰۰۶ تا ۲۰۰۷ و ۲۰۱۲ تا ۲۰۲۰ نخست‌وزیر ژاپن بود و در این مدت سعی کرد بحران‌هایی مانند زلزله، سونامی و فاجعه هسته‌ای را مدیریت کند.

آبه اولین مقام بلندپایه ژاپنی بود که بعد از انقلاب اسلامی به ایران سفر کرد. او در سال ۱۳۹۸ در جریان سفر به ایران با رهبر معظم انقلاب نیز دیدار کرد.

شینزو آبه در روز جمعه، هشتم جولای در شهر نارا در جنوب غربی این کشور هنگام سخنرانی در یک کارزار انتخاباتی هدف شلیک گلوله قرار گرفت و پس از انتقال با هلی‌کوپتر به بیمارستان در ۶۸ سالگی جان باخت.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نیروهای مسلح و ملت، تحقق کامل شروط را فریاد می‌زنند.
هماهنگ بودید اما همسو نبودید
ملت مراقب شماست؛ احتیاط کنید
مردم میراث‌دار دستاوردهای نظام هستند
رهبری بزرگ‌ترین حامی و بزرگ‌ترین مطالبه‌گر است
تقدیر بسیج دانشجویی دانشگاه شیراز از موضع قاطع رئیس‌جمهور در برابر آمریکا
دانشگاه‌ها باید اتاق فکر دستگاه‌های اجرایی باشند
تفاوتِ علی‌الاصولی: گذر از نظر ولایی به نظر شورایی
رهبری و مردم مانع اصلی تکرار خسارت محض
لغو مجوز ادامه خدمت شریعتمداری/ جنجال انتصابات بدون استعلام در هلدینگ خلیج فارس/ دورهمی افراطیونِ پرونده‌دار در پولسازترین شرکت خصولتی
نظر دیگری داشتم اما به دلیل تعهد رئیس جمهور برای پاسداشت حقوق ملت، آن را پذیرفتم
برنامه ریزی دولت، برای تعطیلی خیابان
علت اصلی تورم، سیاست‌های دولت است
صنعت فضایی کشور مبتنی بر دانش بومی است
توسعه همکاری‌های علمی و فرهنگی میان دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی و مراکز علمی و دانشگاهی ترکیه
حذف ۱۹۰ شغل دیگر در دانشگاه معتبر اسکاتلند
دیدار با خانواده شهید جنگ تحمیلی سوم
یارزاده: آموزش‌های مهارتی و هنرهای سنتی نقش مؤثری در صیانت از فرهنگ و تمدن ایرانی ـ اسلامی دارند
رئیس دانشگاه شریف: صرفه‌جویی ۴۰درصدی انرژی در دانشگاه‌ها گاز پتروشیمی‌ها را برای ۳۰ روز تأمین می‌کند
فیلم | بهاره حیدری: باید به سمتی حرکت کنیم که نه‌تنها گذرگاه انرژی را کنترل کنیم، بلکه ایران به هاب انرژی تبدیل شود
تشخیص سریع غذای فاسد با کمک بینی الکترونیکی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top