تاریخ انتشار: چهارشنبه 1401/10/14 - 09:15
کد خبر: 456345

انقلاب اسلامی به دنبال اعتلای «کلمه الله» است

 انقلاب اسلامی به دنبال اعتلای «کلمه الله» است

حجت‌الاسلام رستمی گفت: امروزه ما به فرهنگ حسینی و زینبی که اربعین یکی از تجلیات آن است، بیش از گذشته نیاز داریم. امید است به برکت اهل بیت (علیهم‌السلام) انسان امروزی در مسیر هدایت و زندگی نجات‌بخش قرار گیرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از دانشجو، حجت الاسلام والمسلمین مصطفی رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در آیین اختتامیه پنجمین سوگواره اربعین دانشگاهیان گفت: موضوع اربعین یک موضوع شگفت‌آور و برهم زننده معادلات در تطور سبک زندگی در دنیای معاصر است. در دنیای امروز تمدن غرب و لیبرال دموکراسی به عنوان تمدن غالب، سبک زندگی و ارزش‌های خود را بر جوامع تحمیل کرده و برای رسیدن به این شرایط، قرن‌ها هم‌افزایی‌ها فکری، تامین ابزار و تدوین محتوا‌ها صورت گرفته تا به امروز رسیده‌ایم، اما تمام نظام ارزشی آن حول محور نیاز‌های مادی انسان و با تعریف مادیات می‌گردد.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در ادامه افزود: ممکن است ادعا‌هایی همچون انسان‌گرایی و عقل‌گرایی قالب‌های زیبا و اغواگری برای معرفی این تمدن باشد، اما آنچه که درتمدن غرب ملاک قرار گرفته، رفاه‌گرایی و فردگرایی مطلق و توجه صرف به موضوع نفسانیت و مادیات و التذاذ خودِ مادی است که دقیقاً همه این‌ها در نقطه مقابل هدفی است که قرآن و انبیا و اهل بیت علیهم السلام برای ما تعریف می‌کنند.

وی در ادامه با اشاره به آیه‌ای از قرآن کریم عنوان کرد: خداوند متعال در آیه "وَ لَقَدْ بَعَثْنا فِی کُلِّ أُمَّةٍ رَسُولًا أَنِ اعْبُدُوا اللَّهَ وَ اجْتَنِبُوا الطَّاغُوتَ" می‌فرمایند که باید از طاغوت دوری کرد. سوال اینجاست که کدام طاغوت؟ آیا طاغوت فقط حاکمان قدرتمندی هستند که اداره جامعه را برعهده دارند یا این فقط یکی از مصادیق است؟ هر موضوع و هر شخصی که طغیان در وجود او باشد، مصداق طاغوت است؛ از شخصیت‌های علمی و حاکمان اجتماعی و سیاسی و همه افرادی که انسان‌ها را به خروج از دایره بندگی هدایت می‌کنند تا نفس انسان، می‌توانند مصداق طاغوت باشند. پیام همه انبیا مبارزه با این طاغوت‎‌های بیرون و طاغوت درون است که به ما گفته‌اند مبارزه با طاغوت درون، جهاد اکبر است.

حجت الاسلام والمسلمین مصطفی رستمی در ادامه عنوان کرد: امروز یکی از عالی‌ترین نقاط برخورد این تمدن‌ها را مشاهده می‌کنیم و انقلاب اسلامی که از گفتمان اسلام برخاسته به دنبال نفی طاغوت و اعتلای «کلمه الله» است و در این مسیرتمام قد ایستاده و هزینه‌های فراوانی را داده و دائماً این جهاد و مبارزه ادامه خواهد داشت تا به تحقق مدینه فاضله و جامعه مطلوب تمدنی برسیم که البته بر طبق روایات تحقق این هدف سخت و همراه با مجاهدت‌های بسیار خواهد بود.

وی افزود: بخش کمتر سختی کار نیرو‌های انقلابی در مسیر رسیدن به انقلاب بود. معتقدم بخش عمده این سختی‌ها هنگامی است که یک نیروی انقلابی، مسئولیت معیشت، سیاست خارجه، تامین رفاه و آسایش، امور تربیتی و آموزشی و... را برعهده می‌گیرد تا یک جامعه مبتنی بر ارکان و ابعاد تمدن اسلامی را شکل بدهد و اگر کسی معنای مسئولیت‌پذیری را بشناسد، می‌بیند که بعد از کسب مسئولیت سنگینی امور آغاز می‌شود.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها ایام اربعین را جلوه‌ای از دوران ظهور دانست و تشریح کرد: در حال حاضر هم دعوای دو گفتمان وجود دارد؛ اما خداوند لطفی که به بندگانش دارد این بوده که جلوه‌ای از جلوات آن مدینه‌ی فاضله و حکومت مهدوی را در اربعین به ما نشان داده است. در دنیایی که خودخواهی، فردگرایی و مادی‌گرایی با ابزار‌های مختلف و به خصوص با رسانه به ما منتقل می‌شود، می‌بینیم که در فضای اربعین، فردگرایی به جمعیت تبدیل می‌شود و اگر کسی به فکر خودش باشد، خیلی عقب می‌ماند و سرعت گرفتن برای رسیدن به آن هدف متعالی معنوی، با گذشتن از خود و به فکر دیگران بودن محقق می‌شود.

حجت الاسلام والمسلمین مصطفی رستمی با اشاره به خاطره‌ای از پیاده‌روی اربعین گفت: در تجربه‌های ابتدایی پیاده‌روی اربعین، می‌دیدیم که چطور آنکه سوار بر خودرو شده، نسبت به آن‌هایی که با پای پیاده قدم در این مسیر گذاشته‌اند احساس شرم می‌کند. این اربعین ارزش‌های دنیایی که در آن اموال و دارایی راهی برای فخر فروشی است را به نفع انسانیت و معنویت تغییر داده است؛ آسایش طلبی، جای خودش را به ارزش‌هایی می‌دهد که باید برای آن سختی را به جان بخریم و خودخواهی جایش را به ایثار می‌دهد و قواعد کاملاً تغییر پیدا می‌کند و همه اینها، یک مسیر تمرین است.

وی افزود: اربعین گوشه‌ای از دوران ظهور است که شکوفایی انسان رقم می‌زند. شیدایی دوران اربعین و این حرکت عظیم حتی به نقطه‌ای می‌رسد که اگر در کربلا هم افرادی حضور نداشته باشند، در هر جایی از این کره خاکی که باشند فرهنگ جاماندگان شکل می‌دهند و به هر نحوی ارادت خود به ساحت امام حسین (علیه السلام) ابراز می‌کنند که این ظرفیت باعث می‌شود که بشر در حال نابودی و افسردگی که نجات پیدا کند.

وی در پایان گفت: امروزه ما به فرهنگ حسینی و زینبی که اربعین یکی از تجلیات آن است، بیش از گذشته نیاز داریم. امید است به برکت اهل بیت (علیهم‌السلام) انسان امروزی در مسیر هدایت و زندگی نجات‌بخش قرار گیرد. با وجود تمام مشکلات در این مسیر، شما فعالان فرهنگی برای انجام این اقدام مهم تلاش‌های خود را صورت دهید، زیرا هر کاری، همچون این سوگواره دانشگاهیان که در نشر فرهنگ اربعین در جهت تعالی کشور و جامعه و دانشگاه سرمایه‌گذاری شده، انجام پذیرد در جهت تحقق تکثیر فرهنگ اربعین و تحقق جامعه مهدوی است.

 

همان مردمی که امروز شورشی مبتذل و جریانی غیر اخلاقی را درمانده کرده اند، در تمامی برهه‌ها اصلی‌ترین عامل برهم زننده‌ی محاسبات دشمن بوده اند و با بیداری و بصیرت، همواره بر تمامی غائله‌ها خاتمه دادند و تئوریسین‌های غربی را ناامید کرده اند.

مردم شریف ایران اسلامی عزیز.

ما امروز در نقطه‌ای ایستاده ایم که مکتب حاج قاسم هویت جاودانه انقلاب ما شده است.
مکتبی که فراجناحی است و معنویت، نجابت، شجاعت، ادب و ولایتمداری از ارکان جدا نشدنی آن است.

مکتب سرداری که اسوه اخلاص در عمل و روحیه جهادی و کارامدی بود، به طوریکه دشمن خبیث، در اوج ناتوانی از نبرد با او در حالی که در تمامی میدان‌ها از او بار‌ها شکست خورده بود اقدام به حذف فیزیکی او کرد غافل از آنکه آرمان و جهانبینی اش در اعماق ضمیر وجودی همه ما استوار شده است.

امروز می‌طلبد که با اتحاد و همدلی و با اتکا به مکتب شهید سلیمانی عزیز که نمونه عینی تحقق شعار "ما می‌توانیم" در نبرد با داعش و تمامی قدرت‌های امپریالیستی است و با بهره برداری از تجارب گرانبهای انقلاب اسلامی و استفاده از ظرفیت‌های داخلی، تمامی مسئولین کشور در حوزه‌های مختلف به ویژه حوزه اقتصاد و معیشت مردم دست به راهکاری موثر زده و در صدد حل مشکلات مردم برآیند.

علاوه بر مشکلات تحمیلی تحریم از سوی استکبار جهانی، اشتباه در برنامه ریزی در سطوح مختلف اجرایی، حاکمیت چندگانه و سیاست‌های آزمون خطایی اقتصادی، آشفته بازار قیمت ارز و خودرو و کالای‌های اساسی، مردمی که در بزنگاه‌های مختلف پای انقلاب ایستاده اند و بدون هیچ چشم داشتی در راه نظام اسلامی با دشمنان ایران اتمام حجت کرده اند را حقیقتا در تنگنا قرار داده است؛ لذا اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان ضمن گرامی داشت یوم الله ۹ دی ماه و سالگرد شهادت سردار دل‌ها حاج قاسم سلیمانی ضمن تاکید بر آرمان‌های انقلاب اسلامی و همچنین بازتاب صدای مردم عزیز اعلام می‌دارد که مطالبه اصلی و توقع جدی ما از تمامی قوای سه گانه اولویت قرار دادن حل مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم با اتکا به مکتب شهید سلیمانی است که بی تردید راهگشای همه مسیر‌های ماست.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
باقری: کشورها از ابتکار ایران درباره معادله امنیتی جدید استقبال کردند
اعلام اسامی بازیکنان تیم فوتبال امید برای اردوی ترکیه
بقایی: آمریکا شریک تمام جنایات رژیم صهیونیستی در لبنان و منطقه است
همه ۲۷ کشور عضو از تنگه هرمز ضربه خوردند
چهار ضلعی پیام رهبری در موقعیت جنگ ترکیبی
 نگاهی به مصاحبهٔ اخیر محمود سریع‌ القلم با مجلات «آگاهی نو» و «اندیشه پویا»
اروپا بیست‌ویکمین بسته تحریمی ضد روسیه را آماده می‌کند
سیاست ایران گسترش همکاری با کشورهای مسلمان و همسایه است
هزینه انجام پایان نامه با استفاده از Chatgpt Plus
بهترین چیلر تراکمی ایرانی برای برج مسکونی در تهران چیست؟
راهنمای پذیرش و چاپ سریع مقاله
تشکر از تیم مذاکره کننده و اعلام نگرانی عمیق دربارۀ مذاکرات
 «الله‌اکبر» سلاح راهبردی امت اسلام برای درهم‌شکستن سلطه استکبار است/ اتحاد مسلمانان، رژیم صهیونیستی را در بن‌بست گسترش مقاومت گرفتار کرد
صندلی نمایندگی، سنگر خط مقدّم تحوّل در مسیر پیشرفت کشور است
فیلم | رسوایی قاری کویتی در محضر قرآن
فیلم | خطر انحرافات کوچک
 دارایی‌های ایران باید بدون قید و شرط آزاد شود
فیلم | پاسخ سپاه به تعرض سحرگاه امروز ارتش متجاوز آمریکا به بندرعباس
شهید شیرازی تجسم امانت و ولایت‌مداری بود
پیامدهای جنگ رمضان چگونه بر اقتصاد آمریکا اثر می‌گذارد؟
دشمن شکست‌خورده روی ۷ نقطه تمرکز کرده است
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top