تاریخ انتشار: یکشنبه 1401/10/18 - 18:34
کد خبر: 456905

در سال ۱۴۰۱ کسری بودجه نخواهیم داشت

در سال ۱۴۰۱ کسری بودجه نخواهیم داشت

حمیدرضا حاجی بابایی، رئیس کمیسیون برنامه ، بودجه و محاسبات مجلس با اشاره به برخی اظهارات پیرو کسری بودجه ۴۰۰ هزار میلیارد تومانی در سال ۱۴۰۱ گفت: امروز کمیسیون برنامه و بودجه جلسه ای را با حضور رئیس سازمان برنامه و بودجه برگزار کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، حمیدرضا حاجی بابایی، رئیس کمیسیون برنامه ، بودجه و محاسبات مجلس با اشاره به برخی اظهارات پیرو کسری بودجه ۴۰۰ هزار میلیارد تومانی در سال ۱۴۰۱ گفت: امروز کمیسیون برنامه و بودجه جلسه ای را با حضور رئیس سازمان برنامه و بودجه برگزار کرد.

وی تاکید کرد: رئیس سازمان برنامه بودجه در این جلسه گزارشی در رابطه با آخرین وضعیت منابع و مصارف بودجه سال ۱۴۰۱ ارائه داد.
 
حاجی بابایی با بیان اینکه گزارشی فوق مورد توافق کمیسیون برنامه و بودجه و سازمان برنامه و بودجه بود، بیان کرد: بر اساس این گزارش ما در سال ۱۴۰۱ ، ۱۳۹۴ هزار میلیارد تومان منابع پیش‌بینی کرده بودیم ‌که البته باید گفت این برای نخستین بار بود که مجلس شورای اسلامی تقریبا سقف بودجه دولت را افزایش نداد.
 
وی تاکید کرد: از آن مهم‌تر این است که تقریباً حدود ۱۰۰ درصد منابع دولت در بودجه سال ۱۴۰۱ تحقق پیدا کرده است و این مسئله مورد توافق سازمان برنامه و بودجه و کمیسیون برنامه و بودجه مجلس است.
 
حاجی بابایی تاکید کرد: همچنین این موضوع هم در نوع خود کم نظیر است که در یک سال، آن هم با این وضعیت اقتصادی، ۱۰۰ درصد منابعی که مجلس در بودجه مصوب کرده، تحقق پیدا کند.
 
رئیس کمیسیون برنامه ، بودجه و محاسبات با بیان اینکه هر نوع گزارشی مبنی بر کسری بودجه سال ۱۴۰۱ تکذیب می‌شود، بیان کرد: براساس گزارش مشترک کمیسیون برنامه و بودجه و سازمان برنامه و بودجه ما در سال ۱۴۰۱ کسری بودجه نخواهیم داشت و این مسئله نقطه مثبتی در روند ثبات اقتصادی کشور و کنترل نرخ تورم در آینده ای نزدیک خواهد شد. اراده دولت و مجلس در زمینه بودجه سال ۱۴۰۱ تحقق پیدا کرده است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کتاب‌خوانی برای همه کودکان؛ رؤیایی که هنوز به عدالت فرهنگی نیاز دارد
عهد خون؛ خامنه‌ای، آرمان ما
حافظه خون، بقای تمدن
مهلت انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۵ تمدید نمی‌شود
کشته و زخمی شدن بیش از ۳۲۰ نفر در حمله به فرودگاه ریاض
استفاده تاکتیکی سازمان سیا از زنان در عملیات‌های انتحاری
صدها شهید و زخمی در یمن
امشب آخرین مهلت انتخاب رشته کنکور و آزمون پذیرش دانشجو معلم سال ۱۴۰۵
فیلم | باید علی‌الاصول، دشمن دهد تقاص!
هواپیمای بوئینگ کاسپین از توقیف ترکیه آزاد شد
تقلای ترامپ برای به دست آوردن جایزه نوبل خنده‌دار است
شهرداری تهران برای نوزادان متولد ۱۴۰۵ چه برنامه‌ای دارد؟
چرا با وجود ارتباط دائمی احساس تنهایی بیشتر شده است؟
پرونده مدرسه شجره طیبه در عرصه بین‌المللی پیگیری می‌شود
دلیل تعطیلی جلسات حضوری صحن، حفظ نصاب مجلس است
پسر نتانیاهو حقیر است
پاییز پربارش در چند استان
جذب رتبه‌های برتر در رشته های اولویت دار کشور در کنکور ۱۴۰۵
نسخه تکراری برای شکست/ کینه ظریف از میدان ریشه در کجا دارد؟
رئیس فدراسیون فوتبال پرتغال: بی‌صبرانه منتظر بازگشت رونالدو هستیم
پاری‌سن‌ژرمن به جمع بالانشینان رسید
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top