تاریخ انتشار: 21 دی 1388 - 00:00:00
کد خبر: 4572

تکذیب تفکیک جنسیتی کتب درسی

وزیر آموزش و پرورش گفت: هیچ برنامه‌ای در آموزش و پرورش برای تفکیک کتاب‌های دختران و پسران وجود ندارد و در آینده نیز در دستور کار نیست.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از واحد مرکزی خبر، وزیر آموزش و پرورش گفت: با توجه به تفاوت های فردی دانش آموزان، نوع آموزش ها با توجه به سن و جنس آنها متفاوت است؛ کتاب های درسی دختران و پسران یکی است و هیچ تغییری در تالیف آنها بوجود نخواهد آمد.

حمیدرضا حاجی بابایی گفت: با ایجاد تحول بنیادین در آموزش و پرورش، کتاب های درسی نیز تغییر خواهند کرد اما این تغییرات به این معنا نیست که این کتاب ها بر اساس جنسیت دختر و پسر جدا خواهد شد بلکه یادگیری از حالت سنتی حفظ کردن به روش گرایش دانش آموزان به تفکر و نو آوری تغییر خواهد کرد.

وی تاکید کرد: باید مشخص شود شایعه تفکیک کتاب های درسی از کجا آمده، چه کسی آن را گفته است و چه کسانی آن را تحلیل کرده اند؛ گاهی با پی گیری متوجه می شوم خبری که از آموزش و پرورش بیان می شود و مورد تجزیه و تحلیل کارشناسان مختلف قرار می گیرد و مطبوعات نیز آن را درج می کنند، از اساس ریشه ندارد و کذب است.

وی در پاسخ به این سئوال که ایا با دستور کار قرارگرفتن تغییر مقاطع تحصیلی در شورای عالی انقلاب فرهنگی اجرای این طرح به مصوبه مجلس شورای اسلامی نیز نیاز دارد یا خیر گفت: با توجه به اینکه رئیس شورای عالی اموزش و پرورش رئیس جمهور است اگر قرار است لایحه ای با این موضوع به مجلس فرستاده شود یا نامه ای نوشته شود دولت باید این کار را بکند و از مسئولیت های وزیر اموزش و پرورش نیست.

وزیر اموزش و پرورش افزود: امیدوارم کرد شورای عالی انقلاب فرهنگی و مجلس شورای اسلامی با اجرای این طرح موافق باشند.

وی در پاسخ به انتقاد برخی کارشناسان که تغییر سریع مقاطع تحصیلی را به ضرر آموزش و پرورش می دانند گفت: برخی کارها در آموزش و پرورش نیاز به سرعت دارد و اگر ما نتوانیم به سرعت تصمیم بگیریم، ابتدای مهر در سال آینده، نمی توانیم کاری کنیم؛ اگراجرای این طرح به بعد از مهر موکول شود من دو سال بعد از وزارتم هم نمی توانم کاری را در اموزش و پرورش انجام بدهم.

حاجی بابایی در بخش دیگری از این مصاحبه به ویژگی های مدارس در حال احداث اشاره کرد و گفت: در جلسه ای که امروز با مسئولان سازمان نوسازی مدارس داشتیم مقرر شد7500 مدرسه در حال ساخت به سالن های ورزشی (در مدارس بزرگ)، نمازخانه، کتابخانه و تجهیزات لازم مجهز شود.



 

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تشکر از تیم مذاکره کننده و اعلام نگرانی عمیق دربارۀ مذاکرات
 «الله‌اکبر» سلاح راهبردی امت اسلام برای درهم‌شکستن سلطه استکبار است/ اتحاد مسلمانان، رژیم صهیونیستی را در بن‌بست گسترش مقاومت گرفتار کرد
صندلی نمایندگی، سنگر خط مقدّم تحوّل در مسیر پیشرفت کشور است
فیلم | رسوایی قاری کویتی در محضر قرآن
فیلم | خطر انحرافات کوچک
 دارایی‌های ایران باید بدون قید و شرط آزاد شود
فیلم | پاسخ سپاه به تعرض سحرگاه امروز ارتش متجاوز آمریکا به بندرعباس
شهید شیرازی تجسم امانت و ولایت‌مداری بود
پیامدهای جنگ رمضان چگونه بر اقتصاد آمریکا اثر می‌گذارد؟
دشمن شکست‌خورده روی ۷ نقطه تمرکز کرده است
اشعار حماسی و رجزخوانی‌های جنابعالی، تداوم‌بخش غُرش موشک‌های رزمندگان اسلام است
شرط موفقیت تیم ملی فوتبال در جام‌جهانی
سریال «صفا با خانواده» از امشب روی آنتن؛ دزد خرده‌پا وسط جنگ ۱۲ روزه
جزئیات جلسه کمیسیون امنیت ملی مجلس با «غریب‌آبادی» و وزیر اقتصاد
جناب خان از امشب دوباره روی آنتن
تأکید روسای جمهور ایران و مصر بر راهکارهای دیپلماتیک حل و فصل مسائل
اتصال کامل اینترنت بین‌الملل مشترکان برقرار شد
جزئیات بسته حمایتی وزارت اقتصاد برای عبور از تبعات جنگ
تاکید پزشکیان بر هم‌افزایی میان کشورهای اسلامی در مقابله با توطئه‌های دشمنان
سطح اتصال اینترنت در ایران به ۳۴ درصد رسید
بازگشایی اینترنت ثابت آغاز شد
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top