تاریخ انتشار: یکشنبه 1401/10/25 - 13:56
کد خبر: 457841

مدارس و دانشگاه‌های گیلان تا چهارشنبه غیرحضوری شد

مدارس و دانشگاه‌های گیلان تا چهارشنبه غیرحضوری شد

قرارگاه مدیریت جهادی گاز گیلان با دستور استاندار مقرر کرد: تا پایان هفته جاری ادارات و بانکها با ساعت کاری محدودتر به فعالیت خود ادامه دهند و فعالیت آموزشی مدارس و مراکز آموزش عالی و دانشگاه های استان نیز به صورت غیرحضوری باشد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایرنا، بر این اساس، ساعت کاری ادارات ، دستگاه ها و بانکها تا روز چهارشنبه ۲۸ دی ماه ساعت ۸:۳۰ دقیقه و پایان آن ۱۲:۳۰ دقیقه خواهد بود.

طبق این مصوبه، تمامی دستگاه ها، سازمان ها و نهادهای استان و همچنین شعب بانک های عامل موظفند نسبت به خاموش نمودن تمامی سیستم های گرمایشی و موتورخانه ها یک ساعت قبل از خروج کارمندان اقدام کنند.

همچنین در این مصوبه تاکید شده که فعالیت تمامی مدارس و مراکز آموزش عالی و دانشگاه های گیلان (دولتی و غیردولتی) تا روز چهارشنبه ۲۸ دی ماه به صورت غیرحضوری خواهد بود.

براساس این مصوبه امتحانات تمامی مراکز آموزش عالی؛ دانشگاه های سراسری، آزاد اسلامی، پیام نور، غیرانتفاعی ها و دیگر موسسات آموزش عالی در مدت زمانی و مکان محدود به منظور صرفه‌جویی به تشخیص رئیس دانشگاه برگزار می‌شود.

همچنین تاکید شده است که امتحانات پایه های نهم (داوطلبان آزاد و آموزش از راه دور) و دوازدهم مدارس که به صورت سراسری است، به قوت خود باقی است و راس ساعت مقرر برگزار می شود.

به منظور پایش عملکرد دستگاه ها و نهادها به مفاد این اطلاعیه، تیم های بازرسی قرارگاه جهادی شرکت گاز تشکیل و تخلفات احتمالی گزارش می شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ادعای اطلاعات انرژی آمریکا درباره مسیرهای جایگزین انتقال نفت در منطقه
قالیباف: شبح وحشت در انتظار اقتصاد آمریکاست
حمایت بانک‌ها از ۴ دانشگاه آسیب دیده از جنگ کلید خورد
چشم‌روشنی هدیه شهرداری تهران به مادران نوزادان ۱۴۰۵
آخرین قیمت طلا و سکه امروز سه‌شنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۵
حملات هوایی سنگین سعودی به یمن؛ ۷ نفر به شهادت رسیدند
پرداخت وام صندوق بازنشستگی کشوری به دانشجویان
بورد: تصمیم‌ها در حوزه سوخت باید مبتنی بر ظرفیت‌های داخلی باشد
با موشک های بالستیک الدغاریر و فرودگاه ابها را درهم کوبیدیم
همتی: تورم نقطه‌به‌نقطه به سمت کاهش حرکت می‌کند؛ فروش ارز ادامه دارد
آغاز اجرای طرح «ردا کارت» دانشجویی در ۲۰ دانشگاه کشور طی ۱۰ روز آینده
مصرف سی‌ان‌جی افزایش یافت
سرپرست وزارت نفت: پایداری شبکه گاز نیازمند هماهنگی کامل زنجیره است
سردار جوانی: تنگه هرمز با تحقق شروط جمهوری اسلامی ایران باز خواهد شد
بازداشت ۴۸۸ نفر در اعتراض های امروز و زخمی شدن ۴۳ پلیس و نیروی امنیتی در فرانسه
گاهی برای باران ضجه لازم نیست / عدل دستگاه قضا کافی است
دو رتبه تک‌رقمی دیگر به کارنامه کنکوری مازندران اضافه شد
انتخابات فدراسیون تکواندو ابطال شد
واکنش وزارت بهداشت به وقوع طاعون در روسیه
۳ گروه مسلح در عراق سلاح‌های خود را تحویل داده‌اند
مراقب کلاهبرداری‌های اینترنتی در انتخاب رشته باشید
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top