تاریخ انتشار: چهارشنبه 1401/10/28 - 11:42
کد خبر: 458269

فعالیت ۸۰ تیم تخصصی پلیس سایبری کشور برای مقابله با تقلب در کنکور

فعالیت ۸۰ تیم تخصصی پلیس سایبری کشور برای مقابله با تقلب در کنکور

رئیس شورای حفاظت آزمون سراسری از فعالیت ۸۰ تیم تخصصی پلیس سایبری کشور در «طرح رصد و برخورد با تارنماها، فروش سؤالات کنکور، تخلف در آزمون و فروش تجهیزات تقلب در کشور» خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از سازمان سنجش، دکتر محمدحسین حاجیلو در نشست مسئولان حفاظت از آزمون سراسری استان تهران با بیان اینکه اقدامات متعددی در راستای حفاظت از نوبت اول آزمون سراسری سال ۱۴۰۲ صورت گرفته است، گفت: با همکاری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در آخرین حلقه این اقدامات، اینترنت موبایل در ساعات برگزاری آزمون سراسری در روزهای پنجشنبه ۲۹ و جمعه ۳۰ دی ماه در محل حوزه‌های برگزاری آزمون سراسری با محدودیت مواجه خواهد شد.

پوزش از شهروندان ساکن در اطراف حوزه های امتحانی به دلیل محدودیت اینترنت موبایل

قائم مقام سازمان سنجش آموزش کشور با عرض پوزش از شهروندان ساکن در اطراف حوزه های امتحانی که اینترنت موبایل آنان ساعاتی با محدودیت مواجه می شود، افزود: برگزاری آزمون سالم مطالبه داوطلبان و خانواده‌های آنها و عموم مردم است.

وی با تشکر از همکاری نزدیک عوامل انتظامی، امنیتی و قضایی گفت: تعدادی از افراد و گروه‌هایی که ادعای کذبی در خصوص فروش سؤالات کنکور داشته و از این طریق اقدام به کلاهبرداری از داوطلبان کرده بودند شناسایی شدند و در این خصوص لازم است داوطلبان هوشیار باشند که به ادعاهایی که درباره فروش سؤالات کنکور مطرح می‌شود توجه نکنند.

فعالیت ۸۰ تیم تخصصی پلیس سایبری کشور برای مقابله با تقلب در کنکور

حاجیلو با اشاره به اقدامات پلیس سایبری کشور، گفت: بر اساس اعلام پلیس سایبری کشور ۸۰ تیم تخصصی در «طرح رصد و برخورد با تارنماها، فروش سؤالات کنکور، تخلف در آزمون و فروش تجهیزات تقلب در کشور» فعال بوده‌اند که در این خصوص بیش از ۳۸۵ تارنمای مجرمانه مورد شناسایی قرار گرفته و از این تعداد ۵۴ نفر از متهمان که مدیریت ۱۱۶ صفحه و کانال را بر عهده داشتند شناسایی، دستگیر و تحویل مراجع قضائی شدند و سایر گروه‌ها نیز تحت رصد پلیس و عوامل امنیتی قرار دارند.

وی تأکید کرد: داوطلبان سرنوشت خود را به گروه‌های کلاهبردار و شیاد گره نزنند و قبل از روز آزمون از گروه‌ها و کانال‌های مدعی تقلب خارج شده و با رعایت کامل قوانین و مقررات در آزمون شرکت کنند. عدم خروج از این گروه‌ها و همچنین استفاده از ابزار ممنوعه فروخته شده در این گروه‌های کلاهبردار عواقب سخت و جبران‌ناپذیری برای این داوطلبان به دنبال دارد.

در ساعات اخیر فعالیت برخی افراد و گروه‌های کلاهبردار شدت یافته است

رئیس شورای حفاظت آزمون سراسری با بیان اینکه در ساعات اخیر فعالیت برخی افراد و گروه‌های کلاهبردار شدت یافته است، گفت: برخی از این افراد با جعل و شبیه‌سازی ناشیانه صفحه نخست دفترچه سؤالات مدعی در اختیار داشتن سؤالات آزمون شده‌اند که لازم است بار دیگر تأکید شود این ادعاها کاملاً جعلی و ساختگی و به قصد کلاهبرداری مطرح می‌شوند.

قائم مقام سازمان سنجش آموزش کشور از داوطلبان خواست به اطلاعیه‌های منتشر شده در سایت سازمان سنجش در مورد وسایل ممنوعه و مجاز توجه کرده و حتی از آوردن تلفن همراه به محل حوزه‌های امتحانی به دلیل مخاطرات احتمالی خودداری کنند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
سهمیه مناطق جنگی در آزمون ارشد علوم پزشکی اعلام شد
اعلام رقبای والیبال ایران در قهرمانی آسیا
پیام تبریک فرمانده کل سپاه به سرلشکر عبداللهی
آغاز موج سفرها به مشهد/ پیش‌بینی جابه‌جایی ۳۰۰ هزار زائر با حمل‌ونقل عمومی
یک مقام یمنی: دوران قیمومیت عربستان بر یمن به پایان رسیده است
عارف: دیگر فرصتی برای دعواهای داخلی نداریم
پیام خداحافظی پورعلی گنجی از هواداران پرسپولیس
پاکستان: آمریکا و ایران به توافق صلح نزدیک شده‌اند
رئیس‌کل بانک مرکزی برای شرکت در اجلاس بریکس عازم هند شد
سقف وام برای زنان دهک‌های یک تا ۵ افزایش یافت
مشهد در آستانه موج بزرگ زیارت
مجوز ۵ رشته تحصیلی جدید در دانشگاه ایلام صادر شد
سومی آقایان و چهارمی بانوان در روز دوم لیگ ملت‌های زیر ۲۳ سال آسیا
یک پرسپولیسی سرمربی تیم فوتبال مس رفسنجان شد
شروط ایران برای بازگشایی تنگه هرمز از زبان یک دیپلمات
نماینده مجلس: افزایش مبلغ کالابرگ باید متناسب با تورم هرچه سریع‌تر اجرایی شود
هشدار آب منطقه‌ای تهران: همچنان در دوران خشکسالی هستیم
فیلم | جان مرشایمر: هر ایرانی که فکر می‌کند اگر خواسته‌هایش متعادل‌تر باشد می‌تواند با آمریکایی‌ها به توافق دست یابد، عقلش را از دست داده است
احترام؛ رکن اصلی صمیمیت در زندگی مشترک
افزایش ۱۰۰ درصدی هزینه‌های درمان ناباروری در کشور
محرومیت ۱۰ ساله ۳ داوطلب متخلف آزمون دستیاری ۱۴۰۵
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top