تاریخ انتشار: دوشنبه 1401/11/03 - 10:26
کد خبر: 458821

بستن تنگه هرمز در دستور کار مجلس

بستن تنگه هرمز در دستور کار مجلس

آصفری تاکید کرد: بهتر است اروپایی ها تا دیر نشده از این تصمیم برگشته و بیش از این آب را برای خود گل آلود نکنند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایسنا، نایب رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس گفت: اگر اروپایی ها همان طوری که به سازمان مجاهدین خلق اجازه دادند که در جلسات علنی و غیرعلنی اتحادیه اروپا شرکت کنند، فرصتی در اختیار تشکل‌های مردم نهاد ایران می‌دادند تا در آنجا جنایات گروه‌های تروریستی را به تصویر بکشند، دیگر اجازه نمی‌دادند سازمان مجاهدین خلق به کنگره آنها راه پیدا کند.

محمدحسن آصفری ضمن محکومیت اقدام ضد ایرانی پارلمان اروپا، بیان کرد: این اقدام اروپا پوست خربزه ای است که سازمان منافقین زیر پای کشورهای اروپایی گذاشته است؛ اروپایی ها بدون مطالعه و در یک اقدام احساسی این مصوبه را به تصویب رسانده است. اگر اروپایی ها سری به بهشت زهرای تهران بزنند شاهد جنایاتی که سازمان مجاهدین خلق انجام داده است خواهند بود، بیش از ۱۷ هزار نفر از مردم ما در اقدامات تروریستی این منافقان به شهادت رسیده اند. اگر اروپایی ها در این زمینه تحقیق می کردند هیچ گاه گول این منافقان را نمی خوردند.

اتحادیه اروپا باید بداند که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در روزهای سخت کنار مردم است

وی در ادامه اظهار کرد: اتحادیه اروپا باید بداند که رئیس جمهور، نخست وزیر، رئیس دیوان عالی کشور و تعداد زیادی از نمایندگان مجلس و تعداد بی شماری از مردم توسط سازمان مجاهدین خلق که امروز در لابی های اتحادیه اروپا و کنگره آمریکا گشته اند تا آنها دست به چنین اقدامی بزنند، ترور شده اند. اگر اروپایی ها همان طوری که به سازمان مجاهدین خلق اجازه دادند که در جلسات علنی و غیرعلنی اتحادیه اروپا شرکت کنند، یک فرصت یک روزه هم در اختیار تشکل های مردم نهاد ایران می دادند تا در آنجا جنایات گروه های تروریستی را به تصویر بکشند، دیگر اجازه نمی دادند سازمان مجاهدین خلق به کنگره آنها راه پیدا کند.

این عضو کمیسیون امور داخلی در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: اتحادیه اروپا باید متوجه باشد که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که امروز از سوی آنها تروریست نامیده شده است، تعداد زیادی شهید داده است که تعدادی از آنها با شکنجه ها و به بدترین شکل توسط سازمان مجاهدین خلق به شهادت رسیده اند. کنگره اروپا باید بداند که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تشکلی است که در سیل، زلزله و روزهای سخت با کمک های انسان دوستانه به داد مردم رسیده است و اگر ایران امروز با افتخار اعلام می‌کند که فلج اطفال را ریشه کن کرده است با همت سپاه پاسداران بوده است.

مجلس محدودیت تردد کشتی های تجاری اروپا از تنگه هرمز را دنبال می کند

وی در ادامه با بیان اینکه اینگونه اقدامات اروپا غیر از اینکه برای آنها در بین ملت ایران بدبینی ایجاد می کند و باعث ناامیدی ملت ها می شود خروجی دیگری ندارد، خاطرنشان کرد: قطعا ما هم ساکت نخواهیم نشست؛ امروز بستن تنگه هرمز در دستور کار مجلس است. اگر قرار باشد اروپایی ها با نیروهای مسلح و نیروهای رسمی ما اینگونه برخورد کنند ما هم گزینه های دیگری را روی میز خواهیم گذاشت از جمله محدود کردن تردد کشتی های تجاری اروپا در تنگه هرمز در قالب طرح فوریتی در مجلس دنبال خواهد شد.

آصفری در پایان تاکید کرد: بهتر است اروپایی ها تا دیر نشده از این تصمیم برگشته و بیش از این آب را برای خود گل آلود نکنند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کاریکاتور| نتیجه اعتماد جوزف عون به رژیم صهیونیستی
فیلم| خطای محاسباتی تفکیک آمریکا از رژیم صهیونیستی
مصطفی رحماندوست: ادبیات ایران شکست‌ناپذیر است
نشست «دوشنبه‌های دانشگاهی» با موضوع امنیت و تاب‌آوری ملی برگزار شد
ضرورت استفاده از همه ظرفیت‌ها برای حفظ امنیت غذایی کشور
حضور انگیزشی رئیس فدراسیون در کنار بلندقامتان والیبال
گروسی: هفته گذشته بازرسی معمول از نیروگاه بوشهر انجام شد
عذرخواهی یاسین سلمانی از باشگاه پرسپولیس، کادر فنی و هواداران
پزشکیان پیروزی حزب نخست‌وزیر ارمنستان در انتخابات را تبریک گفت
اسلامی: واحدهای دوم و سوم نیروگاه اتمی بوشهر در حال احداث است
آیین افتتاح نمایشگاه عکس «تهران؛ خط مقدم مقاومت» +عکس
وزارت بهداشت: نظام سلامت در آماده‌باش کامل است
بقایی: آن که از آشوب نردبان می‌سازد، خود نخستین زندانی آشوب خواهد شد
وقتی دوربین چینی‌ها گنجایش به تصویر کشیدن مقاومت ایرانی‌ها را نداشت
ادعای ترامپ: به نتانیاهو گفتم اگر بخواهی با ایران بجنگی، تنها می‌مانی
چمران: در ساختمان‌های بلند مرتبه پناهگاه احداث می‌شود
فیلم | شعار مردم در میدان انقلاب تهران
عراقچی: همسایگان در اولویت ما هستند
روند بازگشت حجاج به کشور بدون وقفه تداوم دارد
حملات پهپادی همزمان حزب الله و انصارالله به شمال و جنوب اسرائیل
تصمیم ملی در اردوی تیم فوتبال امید
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top