تاریخ انتشار: چهارشنبه 1401/11/05 - 16:43
کد خبر: 459166

آغاز طرح واکسیناسیون هپاتیت B

آغاز طرح واکسیناسیون هپاتیت B

امیر نورمحمدی درباره بیست‌ودومین شنبه «امید و افتخار» گفت: طرح ضربتی برای تزریق ۷۲ هزار واکسن هپاتیت B به ۲۶ هزار کارگر شهرداری تهران در سه مرحله انجام می شود.واکسن‌ها تامین شده و پیش‌بینی می‌کنیم بتوانیم به صورت ضربتی بین ۱۰ تا ۱۵ روز این پروژه مهم را انجام دهیم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، امیر نورمحمدی درباره بیست‌ودومین شنبه «امید و افتخار» گفت: طرح ضربتی برای تزریق ۷۲ هزار واکسن هپاتیت B به ۲۶ هزار کارگر شهرداری تهران در سه مرحله انجام می شود.واکسن‌ها تامین شده و پیش‌بینی می‌کنیم بتوانیم به صورت ضربتی بین ۱۰ تا ۱۵ روز این پروژه مهم را انجام دهیم.

مدیرعامل شرکت شهر سالم ادامه داد: تزریق ۷۲هزار دز واکسن هپاتیت B به ۲۶هزار کارگر فضای سبز، پسماند، خدمات شهری و...با حضور علیرضا زاکانی شهردار تهران و دیگر مقامات مدیریت شهری و نظام درمان روز شنبه هشتم بهمن‌ انجام خواهد شد.

نورمحمدی بیان کرد: واکسن ها در ۱۲ مرکز شرکت شهر سالم که شامل ۸ مرکز سیار و ۴ مرکز ثابت است، انجام می شود.

وی با بیان اینکه در اجرای این طرح روسای دانشگاه های علوم پزشکی نیز حضور دارند، یادآور شد: واکسن هپاتیت B در سه دوز و با فاصله ۱۵ روز به کارگران تزریق می شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
محقق ایرانی چگونه نفرین داده‌ها در ابعاد بالا را شکست؟
ساعت فعالیت متروی تهران در مهرماه تغییر نمی‌کند
۱۲۸۸ مدرسه آسیب دیده بازسازی شد
نتایج هجدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور اعلام شد
اقدام نامعمول در سفر نتانیاهو به آمریکا
مصلحت کشور این است که از NPT خارج شویم
ایران در آستانه سالمندی شتابان
بوی مهر و حساب‌وکتاب خانواده‌ها
بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست
۸۴ دانش‌آموز و ۱۸ معلم تهرانی در دو جنگ اخیر به شهادت رسیدند
امام حسن عسکری(ع) چگونه شیعه را برای عصر غیبت آماده کرد؟
صدای انفجار در دزفول ناشی از امحای مهمات بود
آخرین خورشید آشکار امامت پیش از طلوع غیبت
مستند «نازا»؛ اسرار جنایات ارتش اسرائیل در غزه
تا زمانی که شروط ما محقق نشود، مذاکره انجام نخواهد شد
از لباس دانش‌آموزی تا سرویس مدارس
عضو مجلس مشاوران ژاپن پس از مشاهده جنایت میناب قول پیگیری داد
فیلم | دولت آمریکا باید متوجه شود، ۱۰۰۰ تا ۱۵۰۰ میلیارد دلار درآمد شرکت‌های آمریکایی از جنوب خلیج‌فارس، ممکن است از بین برود!
لیلا کشاورزدر مالزی با کیف مدرسه نمادین به یاد کودکان میناب
پیروزی در میدان و تلاش نفوذی‌ها
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top