تاریخ انتشار: پنجشنبه 1401/11/06 - 15:42
کد خبر: 459279

ستاره پرسپولیسی در سه راهی!

ستاره پرسپولیسی در سه راهی!

لژیونر ایرانی تیم شارلروا این روزها به دنبال یافتن تیم جدیدی است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از جهان نیوز، علی قلی‌زاده در یکی دو سال اخیر می‌توانست به لیگ‌های معتبر برود و پیراهن نانت در لوشامپیونا یا بشیکتاش در سوپرلیگ ترکیه را بپوشد اما هر بار با مخالفت مدیران شارلروا مواجه شد و حالا هم می‌بینیم که شرایط مساعدی در بلژیک ندارد و شایعه جدایی‌اش هم بیشتر از قبل شنیده می‌شود.

علی قلی‌زاده که در سال ۲۰۱۸ به شارلروا بلژیک رفت، در تلاش برای جدایی از این باشگاه است. او که تا سال ۲۰۲۵ با شارلروا قرارداد دارد، با مطرح کردن مسائل و مشکلات شخصی و خانوادگی قصد دارد قراردادش را یکطرفه فسخ کند.

قلی‌زاده در بازی اخیر شارلروا مقابل کلوب بروژ حتی در لیست ۲۰ نفره این تیم قرار نگرفت و فلیکس مازو، سرمربی این تیم هم تأیید کرد که این بازیکن ایرانی چند نگرانی خصوصی دارد و به همین دلیل تمرکزش روی فوتبال نیست. این اتفاقات و مسائل شخصی باعث شده تا قلی‌زاده تمرکزش را برای ادامه بازی در شارلروا از دست بدهد و درخواست جدایی خود را به مالک ایرانی باشگاه ارائه کند.

موضوعی که باعث شده تا خیلی‌ها درباره آینده قلی‌زاده گمانه‌زنی کنند.
قلی‌زاده امیدوار بود پس از چهار سال ونیم حضور در بلژیک، در جام جهانی توجهات را به خود جلب کند. با این حال با وجود پاس گل مقابل انگلیس و در مجموع یک جام جهانی خوب، این بازیکن خریداران بالقوه زیادی را نمی‌بیند. اگر این بازیکن ۲۶ ساله می‌خواهد شارلروا را ترک کند، به این دلیل است که همسرش نگرانی‌های سلامتی دارد و به ایران بازگشته تا در کنار خانواده‌اش بماند.

بنابراین علی قلی‌زاده به دنبال راه حل‌هایی در کشورهای حوزه خلیج فارس، ایران یا ترکیه است تا سفرهای رفت و برگشت به کشورمان راحت باشد.

اتحاد کلباء که مربیگری‌اش بر عهده فرهاد مجیدی است، طی هفته‌های اخیر بارها برای جذب قلی‌زاده اقدام کرده اما هنوز به نتیجه‌ای نرسیده. یکی دو تیم قطری هم وینگر تیم ملی را زیر نظر دارند و پیشنهادهایی برای جذب او ارائه داده‌اند. این دو تیم در بالای جدول حضور دارند و احتمال انتقال قلی‌زاده به لیگ ستارگان وجود دارد.

یک تیم از سوپرلیگ ترکیه هم خواستار امضای قرارداد با بازیکن ایرانی شارلروا است. اگر قلی‌زاده با تیم ترکیه‌ای به توافق برسد، بعد از علی کریمی و مجید حسینی به سومین بازیکن ایرانی حاضر در این کشور بدل خواهد شد.

برخی شایعه‌ها هم از بازگشت علی قلی‌زاده به لیگ ایران خبر می‌دهند. بازی در لیگ ایران فعلاً در اولویت برنامه‌های ستاره 26 ساله شارلروا و تیم ملی قرار ندارد.

شاید اگر توافقی میان قلی‌زاده با تیم‌های حاضر در امارات، قطر و ترکیه صورت نگیرد، آنوقت او گزینه بازگشت به لیگ ایران را بررسی می کند.

قلی‌زاده از کودکی علاقه ویژه‌ای به پرسپولیس داشته و این را نزدیکانش به زبان آورده‌اند. بنابراین اگر او تصمیم به بازی در لیگ ایران بگیرد، احتمالاً پیراهن پرسپولیس را بر تن خواهد کرد. البته همه اینها منوط به توافق نداشتن با تیم‌های خارجی و البته فسخ قرارداد با شارلروا، قبل از پایان نقل و انتقالات لیگ ایران است.

شارلروا و قلی‌زاده به شدت از اینکه این بازیکن در ژانویه ۲۰۲۲ به تیمی جدید منتقل نشد، حسابی پشیمان هستند. آن زمان «شامار نیکولسون» به تازگی شارلروا را به مقصد اسپارتاک مسکو ترک کرده بود و مدیران باشگاه بلژیکی پیشنهاد ۷ میلیون یورویی برای وینگر ایرانی خود دریافت کردند اما پیگیری مناسبی انجام ندادند تا تیم‌شان بعد از جدایی بازیکن جاماییکایی، ضعیف نشود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تعلل نکنید / کریدور شمال-جنوب هر چه سریع تر راه‌اندازی شود
ساز ناکوک بیروت
اسرائیل متهم به جاسوسی در آمریکا شد
واشنگتن به دنبال مصادره دارایی‌های ایران به نفع کشورهای خلیج فارس است
ادعای سنتکام درباره پهپادهای مهاجم ایرانی در تنگه هرمز
هشدار نسبت به خطرات مرگبار ویروس ابولا
افشای جزئیات جدیدی از موج جاسوسی اسرائیل علیه مقامات آمریکایی
مقر فرماندهی ارتش اسرائیل هدف حزب الله قرار گرفت
تعلل مدیریتی در جنگ اقتصادی
هشدار صریح و جدی ایران در شورای حکام آژانس
رئیس دفتر رهبر شهید: رهبر شهید در دنیا بی‌نظیر و جامع فضایل بودند
شرکت‌های هواپیمایی جهان در آستانه افزایش قیمت بلیت
تحلیلگر هلندی: ترامپ به ایران باخت
توسعه کریدورهای تجاری گام مهم برای خنثی سازی محاصره
رسانه عبری: ترامپ به دنبال روزنه‌ای برای فرار از جنگ با ایران است
قدردانی وزیر کشور از نقش فعال پاکستان در میانجی‌گری
رضایی: ایران دیگر در برابر هیچ شرارت و بی‌نظمی خویشتن‌داری نمی‌کند
آغاز پذیرش حوزه‌های علمیه خواهران در سال تحصیلی جدید
اعلام آمادگی روسیه برای بازسازی زیرساخت‌های آسیب‌دیده ایران در جنگ
پزشکیان: امروز بیش از هر زمان به مدارا و همکاری نیاز داریم
پاسخ کوبنده حزب‌الله: ۲۵ عملیات نظامی در یک شبانه‌روز
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top