تاریخ انتشار: سه شنبه 1401/11/11 - 19:52
کد خبر: 459923

حجم مصرف ترافیک دیتا تا ۳ سال آینده

حجم مصرف ترافیک دیتا تا ۳ سال آینده

رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: امروز میانگین مصرف دیتای شبکه های سیار در جهان به ازای هر فرد حدود ۲۰ گیگ در ماه است و در سه سال آینده این مقدار به ۳۵ گیگ در هر ماه خواهد رسید.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، دکتر سید محمد رضوی زاده با اشاره به اهمیت سرعت دسترسی به شبکه های موبایلی در کشور عنوان کرد: اینکه چه مقدار سرعت در شبکه های موبایلی مورد نیاز هر فرد است، در اصل به کاربردها و سرویس‌های ارایه شده و نیاز کاربران بستگی دارد. وی همچنین عنوان کرد: دنیای امروز بیش از هر زمان دیگری به سرعت بالای دیتا در شبکه های موبایلی نیاز داریم. به عنوان مثال، یکی از حوزه هایی که سرعت بالایی نیاز دارد بحث خودروهای خودران است، که در این حوزه نیازمند سرعت حداقل ۵ گیگابیت بر ثانیه خواهیم بود و همچنین در بحث تکنولوژی متاورس حداقل سرعت لازم ۳ گیگابیت بر ثانیه است؛ این موارد تنها بخشی از تکنولوژی است که نیاز ما را به سرعت بالای اینترنت نشان می دهد.

وی در ادامه سخنرانی خود با بیان آماری از مصرف دیتا در سال های اخیر، خاطرنشان کرد: امروز میانگین مصرف دیتای شبکه های سیار در جهان به ازای هر فرد حدود ۲۰ گیگ در ماه است، این درحالی است که در آینده حجم ترافیک دیتا رشد خواهد کرد به صورتی که در سه سال آینده این مقدار به ۳۵ گیگ در هر ماه خواهد رسید.

رییس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به اهمیت افزایش تعداد کاربران شبکه های موبایل در سال های اخیر، بیان کرد: یکی دیگر از مواردی که نیازمندی ما را به سرعت شبکه مشخص می کند، تعداد کاربران در شبکه است. در ۱۰ سال گذشته از ۶ میلیارد کاربر در جهان به ۸ میلیارد مشترک رسیده ایم. این در حالی است که امروز دیگر تنها کاربران موبایل، افراد و گوشی های هوشمند در اختیار ایشان نیستند، بلکه دستگاه های دیگری هستند که به دسترسی شبکه پرسرعت نیاز دارند که از آن ها به عنوان اینترنت اشیا یاد می شود.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: به غیر از بحث نرخ داده و ظرفیت کاربری، پارامترهای دیگری هم در ارزیابی شبکه های موبایل دخیل هستند که از جمله آن می توان به تاخیر، قابلیت اطمینان ارتباط با شبکه، بهره وری انرژی، بازدهی طیفی، امنیت و پوشش شبکه در شبکه اشاره کرد.

رضوی زاده در پایان با اشاره به وضعیت فعلی شبکه نسل ششم، اظهار کرد: در تعریف ۶G، چند گام اساسی از جمله ایجاد چشم انداز، معرفی راه حلها و تکنیک ها، ارزیابی تکنیک ها، استانداردسازی، راه اندازی شبکه های آزمایشی و راه اندازی شبکه های تجاری باید برداشته شود تا این نسل از شبکه به تکامل برسد و در حال حاضر با توجه به فعالیت شرکت های معتبر، تحقیقات دانشگاه ها و مراکز علمی جهان، در مرحله ایجاد چشم انداز قرار داریم و پیش بینی می شود که این مراحل تا قبل از سال ۲۰۳۰ به نتیجه برسد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
آخرین خبرها از سیل جنوب
این مار باستانی اندازه اتوبوس بوده است !
واکنش اردوغان به حادثه اصفهان
واکنش ایران به وتوی قطعنامه عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل متحد
موشک های اسرائیلی قبل از رسیدن به ایران توسط پدافند هوایی ایران در این نقطه از عراق منهدم شدند
علم الهدی: آیا بی حجابی به عنوان یک فسق آشکار از یک تخلف راهنمایی و رانندگی نازل تر است؟
ورود سامانه بارشی جدید و فراگیر به کشور
آخرین وضعیت تردد در جاده های کشور
بسته‌های غذایی برای مادران دارای فرزند شیرخوار؛ اعتبار تامین شد
رسانه های ضد ایرانی از رسانه های اسرائیلی جلو زدند!
هشدار به شکارچیان؛ از این منطقه خارج شوید
خدمات رسانی به ۱۰هزار حادثه‌دیده در پی سیل و آبگرفتگی
ترافیک سنگین در جاده چالوس
ترویج فرهنگ ایثار و شهادت از طریق برنامه‌های فرهنگی
حکم قطعی محکومان پرونده کثیرالشاکی پروژه الماس مال صادر شد
اعمال محدودیت های ترافیکی راهپیمایی مردمی حمایت از اقدام سپاه
مدارس پنجشنبه و جمعه آخر هفته‌ها به خانواده‌ها اختصاص می‌یابد؟
ارتباطات استان سیستان و بلوچستان پایدار است
هوای پایتخت در وضعیت قابل قبول است
به بهانه اختلال در کار؛ گوگل کارمندان معترض به همکاری با رژیم صهیونیستی را اخراج کرد
پلمب ۱۰ مؤسسه پایان نامه فروشی در روزهای آینده
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top