تاریخ انتشار: چهارشنبه 1401/11/12 - 09:52
کد خبر: 459963

وظیفه امروز ما تشدید روحیه همدلی و جهاد در راه پیشرفت کشور است

وظیفه امروز ما تشدید روحیه همدلی و جهاد در راه پیشرفت کشور است

رئیس دانشگاه شریف گفت: امروز وظیفه و تکلیف همگان تقویت وحدت ملی، تشدید روحیه همدلی، اخوت، برادری و اخلاص در عمل و جهاد در راه پیشرفت ایران اسلامی است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»  به نقل از دانشگاه صنعتی شریف، دکتر رسول جلیلی رئیس دانشگاه صنعتی شریف به مناسبت فرا رسیدن چهل و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و آغاز دهه مبارک فجر پیامی صادر کرد.

«بسم الله الرحمن الرحیم

آغاز چهل و چهارمین فجر انقلاب اسلامی، الهام بخش آزادی خواهان جهان و بیانگر پیوند ناگسستنی ملتی بزرگ با جمهوری اسلامی است. این ایام باشکوه، یادآور نصرت پروردگار در پی اتکای اقیانوس به خروش آمده ملتی است که از وابستگی به اجانب، ضدیت با اسلام و نابودی فرهنگ شان، به ستوه آمده و راه جهاد را برگزیدند.

جامعه نخبگانی در دانشگاه صنعتی شریف، دانشگاهی که پرچم‌دار بیداری و تفکر علمی کشور است، همگام با مردم وفادار و شریف ایران اسلامی با ادای احترام به مقام شامخ بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران، شهدا و ایثارگران راه حق و حقیقت و با قدم برداشتن در مسیر تحقق منویات مقام معظم رهبری، اعلام می‌کنند برای تعالی و پیشرفت دانش بنیان کشور، حفظ استقلال، آزادی و تمامیت ارضی میهن و اعتلای فرهنگ غنی اسلامی- ایرانی در کشور، ملت و دولت را در جبهه رویاروئی با تهاجم ترکیبی دشمنان یاری رسانده و با همه توان برای سربلندی و عزت بیش از پیش ایران و ایرانی جانفشانی نمایند. آری امروز وظیفه و تکلیف همگان، حفظ آن دستاوردها، تقویت وحدت ملی، تشدید روحیه همدلی، اخوت، برادری و اخلاص در عمل و جهاد در راه پیشرفت ایران اسلامی است؛ و مَا النّصُر الاّ مِن عِندالله.

اینجانب ضمن تبریک سالروز ورود تاریخی پیرخمین به میهن، که مصادف با سالروز ولادت باسعادت حضرت جوادالائمه(ع) است، فرا رسیدن سالروز پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی را نیز به مردم سربلند ایران اسلامی، دانشگاهیان سراسر کشور به ویژه خانواده بزرگ دانشگاه صنعتی شریف، مهد غیور مردان و شیر زنان فنی و مهندسی، در پایتخت فناوری و نوآوری، تبریک عرض نموده و از فرهیختگان گرامی، اعضای محترم هیات علمی، کارکنان عزیز و دانشجویان گرامی دعوت می کنم همراه با دیگر آحاد جامعه در جشن شادی پیروزی انقلاب اسلامی مشارکت داشته باشند.

امیدواریم بتوانیم در سایه الطاف الهی و توجهات حضرت ولی عصر (عج) و تحت زعامت مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، ادامه دهنده صدیق و راستین راه امام خمینی (ره) و شهدای سرافراز باشیم.»

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ال‌نینو بیشترین اثر را در پاییز دارد
صادق: ۷۰۰ هزار متقاضی واقعی در انتظار مسکن هستند
تغییر مسیر هواپیمای نتانیاهو به آمریکا به دلایل امنیتی
آمادگی ۲۶ درصد داوطلبان جان فدا برای کار نظامی
افتتاحیه کنگره بین‌المللی پزشکی هسته‌ای در تبریز +عکس
هشدار وزیر علوم درباره دیکتاتوریِ نامرئی حاصل از هوش مصنوعی
روایت جدید از هزینه‌کرد ۱.۵ میلیارد تومانی در شرکت بارز/چرا هزینه مراسم به حساب مدیر حراست واریز شد؟
دویست شب مجاهدت مردم خیابان
هدف‌گیری امنیت ملی در شرایط جنگی
لطفا دست از تخریب شهید مظلوم بر دارید!
پیام سردار موسوی در آستانه دویستمین شب بعثت ملت
ابرپروژه عربستان تکه‌تکه شد
کنکوری متفاوت در راه است
موضع دوباره زلنسکی علیه ایران
تراکتور از روی پرسپولیس پرواز کرد
قهرمان‌سازی از خلبان آمریکایی، سفارشی بود
احسان خاندوزی رئیس جدید کارگروه بررسی‌های اقتصادی معاونت بررسی دفتر رهبر انقلاب اسلامی شد
حملات یمن فرودگاه ابها را به تعطیلی کامل کشاند
انهدام چهارمین فروند MQ-۱ در تنگه هرمز
حقوق اعضای هیئت‌علمی دانشگاه صنعتی شریف افزایش یافت
بانک مرکزی باید برای مهار نوسانات ارزی از انفعال خارج شود/ هیچ خلا قانونی برای کنترل نرخ ارز وجود ندارد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top