تاریخ انتشار: چهارشنبه 1401/11/12 - 11:48
کد خبر: 459992

کیفیت آموزش علوم پزشکی در کشور ما مورد تایید سازمان‌های بین المللی است

کیفیت آموزش علوم پزشکی در کشور ما مورد تایید سازمان‌های بین المللی است

معاون آموزشی وزارت بهداشت گفت: کیفیت آموزش علوم پزشکی در کشور ما مورد تایید سازمان‌های بین المللی است و در هیچ رشته‌ای نیاز به تحصیل دانشجو در خارج از کشور نداریم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از وزارت بهداشت، دکتر ابوالفضل باقری فرد در هفتمین همایش مرجعیت علمی با عنوان «ادغام آموزش علوم پزشکی در نظام سلامت؛ دستاورد پرافتخار و تجلی مرجعیت علمی نظام جمهوری اسلامی ایران»، گفت: بحث ادغام آموزش پزشکی در نظام سلامت شاید برای تعدادی از همکاران جوان و دانشجویان شناخته شده نباشد؛ در دهه ۶۰ به همت اساتیدی همچون دکتر شهریاری و دکتر مرندی، ادغام آموزش پزشکی در نظام سلامت شکل گرفت.

وی افزود: قبل از این رویداد، وزارت بهداری وجود داشت که با ادغام آموزش، به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مبدل شد. یعنی آموزشی که از خدمات سلامت جدا بود، با بهداشت و درمان همراه شد. اگر امروز در حوزه علوم پزشکی موفقیت‌هایی را کسب کرده ایم، به دلیل ادغام آموزش در نظام سلامت است.

معاون آموزشی وزارت بهداشت، یکی از دستاوردهای مهم ادغام آموزش پزشکی در نظام سلامت را ارتقای کمّیت در حوزه سلامت عنوان و تصریح کرد: در حال حاضر، ۲۵۰ هزار دانشجو در رشته‌های مختلف علوم پزشکی تحصیل می‌کنند. ۶۸ دانشگاه و دانشکده پزشکی در کشور فعال هستند و ۱۵۰ رشته تخصصی و فوق تخصصی داریم.

باقری فرد با بیان اینکه در هیچ رشته‌ای مخصوصاً رشته‌های بالینی نیاز به تحصیل در خارج از کشور نداریم و تمام رشته‌ها داخل کشور آموزش داده می‌شوند، ادامه داد: اکنون ۲۱ هزار عضو هیأت علمی داریم و نیمی از آنها را بانوان تشکیل می‌دهند.

وی تصریح کرد: کیفیت آموزش علوم پزشکی درکشور ما مورد تأیید سازمان‌های بین المللی است. فدراسیون جهانی آموزش پزشکی، اعتباربخشی رشته پزشکی را در کشور به وزارت بهداشت واگذار کرده است. یعنی اگر وزارت بهداشت دانشکده‌ای را تأیید کند، درواقع آن دانشکده مورد تأیید فدراسیون جهانی است و زمانیکه یک دانشجوی پزشکی فارغ التحصیل شود، مدرکش در همه جای دنیا مورد تأیید خواهد بود.

معاون آموزشی وزارت بهداشت درخصوص ارتقای کیفیت درمان، گفت: کیفیت درمان نیز در کشورمان به گونه‌ای است که تمام درمان‌های نوین امکان پذیر بوده و از کشورهای منطقه برای درمان به ایران سفر می‌کنند.

وی با بیان اینکه بسیاری از شاخص‌های سلامتی با ادغام ارتقا پیدا کرده است، افزود: در آموزش علوم پزشکی، دانایی و توانایی توأمان آموزش داده می‌شود و فردی که فارغ التحصیل می‌شود بلافاصله می‌تواند مشغول کار شود.

وی درخصوص تکنولوژی‌های آموزشی عنوان کرد: در حال حاضر بیش از ۷۰ درصد تکنولوژی‌های آموزشی در کشورمان بومی شده است. روز گذشته اولین بیمارستان مجازی در دانشگاه علوم پزشکی ایران افتتاح شد و به دنبال افتتاح داروخانه و یونیت مجازی هستیم.

معاون آموزشی وزارت بهداشت اظهار داشت: در حال حاضر آئین نامه ارتقای اعضای هیأت علمی را بازبینی کردیم و به زودی ابلاغ خواهد شد. این آئین نامه صرفاً براساس مقالات نبوده و شاخص‌های دیگری نیز مدنظر خواهد بود.

وی یادآور شد: همچنین، ۸۰۰ مرکز تحقیقاتی در کشور داریم که ۲۵ درصد فناوری‌های حوزه علمی را به خود اختصاص داده اند که رقم قابل توجهی است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نتایج نهایی پذیرش بدون آزمون نوبت بهمن ۱۴۰۴ دانشگاه‌ها اعلام شد
هشدار زرد هواشناسی برای تهران
کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۵ در هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص بحث و بررسی شد
پرتاب سنگ و چاقو توسط ساختارشکنان در دانشگاه شریف
بدون لکنت، مرگ بر آمریکا
عکس | ترامپ و ناوهایش، خامنه‌ای و بسیجی‌هایش
فیلم | خونریزی چشم یکی از دانشجویان، در ناآرامی‌های امروز دانشگاه تهران
فیلم | پرتاب سنگ به طرف دانشجویان امیرکبیر
فیلم | پرتاب سنگ به سمت دانشجویان دانشگاه شریف
دشمن دانشگاه مجازی می‌خواهد؛ ما نمی‌گذاریم
بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه شریف پیرامون اتفاقات روز گذشته
هشدار کمیته انضباطی دانشگاه علم و صنعت به دانشجویان درباره هنجارشکنی
نتایج پذیرش بدون آزمون دانشگاه آزاد در دو مقطع تحصیلی منتشر شد
رشد آرام قیمت طلا و سکه در بازار تهران
دبیران کارگروه‌های تخصصی کمیسیون بررسی علمی اعتراضات منصوب شدند
جزئیات و شرایط شرکت در هجدهمین المپیاد علمی علوم پزشکی دانشگاه آزاد
برخورد با منتشرکنندگان فیلم‌های تحریف‌شده از دانش‌آموزان برخی مدارس
اگر اعتراضات دانشجویی به خشونت منجر شود، از دانشجو حمایت نمی‌کنیم
‌شهادت ۲۲ دانش‌آموز در اغتشاشات اخیر
جزئیات اسکان دانشجویان دکتری وزارت بهداشت تربیت مدرس در خوابگاه
آزادی ۴ دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی با پیگیری رئیس دانشگاه
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top