تاریخ انتشار: چهارشنبه 1401/11/12 - 13:42
کد خبر: 460015

ارائه آمارهای جدید مقابله با تقلب‌های علمی؛ پیش از پایان سال

ارائه آمارهای جدید مقابله با تقلب‌های علمی؛ پیش از پایان سال

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم با بیان این‌که آمار جدید مقابله با تقلب‌های علمی را تا پیش از پایان سال به اصحاب رسانه ارائه می‌کنیم، گفت: اصحاب رسانه کمک ما در حوزه مبارزه با تقلب‌های علمی هستند. هر چه اصحاب رسانه با ما در این زمینه بیشتر کمک و همکاری کنند و مطالبه‌گری بیشتر شود، قطعاً سطح مبارزات و عمق مبارزات و اراده ما برای مقابله با این معضل بیشتر می‌شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایسنا، معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم با بیان این‌که آمار جدید مقابله با تقلب‌های علمی را تا پیش از پایان سال به اصحاب رسانه ارائه می‌کنیم، گفت: اصحاب رسانه کمک ما در حوزه مبارزه با تقلب‌های علمی هستند. هر چه اصحاب رسانه با ما در این زمینه بیشتر کمک و همکاری کنند و مطالبه‌گری بیشتر شود، قطعاً سطح مبارزات و عمق مبارزات و اراده ما برای مقابله با این معضل بیشتر می‌شود.

 دکتر مرتضی فرخی در مورد اقدامات انجام شده در دوره جدید در مورد معضل پایان‌نامه و مقاله‌فروشی، گفت: ما کارگروهی ایجاد کردیم که وظیفه آن پایش است و در حال نوشتن بخشنامه‌ای هستیم که در سطح دانشگاه‌ها، در هر استانی این کارگروه تشکیل شود.

وی تاکید کرد: تقلب و پایان‌نامه فروشی را حسب دستور مقام وزارت به جد پیگیری می‌کنیم.

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم ادامه داد: همچنین آمار خوبی در مورد گزارش‌های قبلی داشتیم و آمار جدید را نیز تا پیش از پایان سال به اصحاب رسانه ارائه می‌کنیم.

وی خاطر نشان کرد: اصحاب رسانه کمک ما در حوزه مبارزه با تقلب‌های علمی هستند. هر چه اصحاب رسانه با ما در این زمینه بیشتر کمک و همکاری کنند و مطالبه‌گری بیشتر شود، قطعاً سطح مبارزات و عمق مبارزات و اراده ما برای مقابله با این معضل  بیشتر می‌شود. اصحاب رسانه همیشه کمک ما در این زمینه بوده‌اند.

فرخی با بیان این‌که موضوع تقلب‌های علمی، یک معضل در حوزه علمی است و برخی افراد می‌خواهند به حیثیت علمی جامعه علمی خدشه وارد کنند، گفت: وظیفه وزارت علوم این است که اعاده حیثیت کرده و به جد با این افراد مبارزه کند.

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم در پاسخ به سؤالی در مورد همکاری با نیروی انتظامی در موضوع پایان‌نامه و مقاله فروشی، گفت: یک سری نشست‌های اولیه و مکاتباتی در این زمینه انجام شده است و از قبل هم چنین همکاری‌هایی وجود داشته است.

وی در پاسخ به این سؤال که چرا با این وجود، شاهد مراکز فروش پایان‌نامه و مقاله هستیم، گفت: این موضوع در یک دوره‌ای رها شده‌ بود؛ به خصوص در دوره قبل با یک رهاشدگی در این زمینه مواجه بودیم، ولی ضمن این که دوستان دوره قبل تلاش می‌کردند این مبارزه را داشته باشند، اما به دلیل مجازی شدن آموزش، قدری با  معضل تقلب‌های علمی مواجه شدیم. با این حال تلاش ما این است که به جدیت با این موضوع مقابله کنیم و مانع اشاعه و توسعه این آسیب و معضل علمی شویم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
فیلم | خضریان: ۱۰۷ میلیون دلار از ضمانت‌های صادراتی در چنگ دو بانک خصوصی
وقتی سوءمدیریت ذوب‌آهن زیر سایه «خانواده ولنگار» پنهان می‌شود +عکس
هدیه ۲۰۰ میلیون تا یک میلیاردی معاونت علمی به پژوهشگران برتر ۳ دانشگاه
نقشه جامع علمی به‌روز شد؛ موافقان و مخالفان تاثیر قطعی معدل در کنکور
قانون مهریه در ترازو/ حبس‌زدایی یا تضعیف حقوق زنان؟
روبات انسان نما به یک یوتیوبر شلیک کرد!
پیام ضعف نفرستید
هشدار قرمز سازمان هواشناسی برای برخی استان‌ها
بازگشت ۱۴ زن زندانی به کانون گرم خانواده
فیلم| ۳ بار هزینه برای ثبت یک معامله ملکی و هزینه اضافه که روی دست مردم است
کاهش قند خون بروز بیماری‌های قلبی را نصف می‌کند
فرار رو به جلوی صالحی امیری
روایت آیت‌الله علم‌الهدی از جایگاه شیشه‌ای بانوان در استادیوم آزادی
پزشکیان: درآمد اصلاح نرخ سوخت خرج معیشت مردم می‌شود
آتش‌سوزی سینما ایران در لاله‌زار نتیجه رهاشدگی بناهای تاریخی
واکنش باشگاه پرسپولیس به درگیری رفیعی با سرپرست آلومینیوم
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت حجت‌الاسلام شاهچراغی
وزیر خارجه مصر: اسرائیل درباره بازگشایی گذرگاه رفح دروغ می‌گوید
عارف: از مردم برای همراهی با طرح اصلاح قیمت بنزین تشکر می‌کنیم
راه‌اندازی کارزارها، گامی مهم برای کمک به حل مسائل است
پیام تسلیت رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در پی رحلت آیت‌الله شاهچراغی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top