تاریخ انتشار: چهارشنبه 1401/11/12 - 16:40
کد خبر: 460041

هشدار سرما و کولاک در ۵ استان

هشدار سرما و کولاک در ۵ استان

صادق ضیائیان درباره آخرین وضعیت جوی کشور اظهار داشت: امروز بارش برف و باران و ابرناکی در جنوب و جنوب‌غرب، مرکز، شرق و شمال‌شرق کشور داریم، همچنین این شرایط جوی در غرب و شمال‌غرب، ارتفاعات البرز غربی و غرب هرمزگان و کرمان حاکم است و شدت بارش‌ها در شمال‌غرب فارس، کهگیلویه و بویراحمد، خراسان‌شمالی و برخی مناطق خراسان‌جنوبی است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، صادق ضیائیان درباره آخرین وضعیت جوی کشور اظهار داشت: امروز بارش برف و باران و ابرناکی در جنوب و جنوب‌غرب، مرکز، شرق و شمال‌شرق کشور داریم، همچنین این شرایط جوی در غرب و شمال‌غرب، ارتفاعات البرز غربی و غرب هرمزگان و کرمان حاکم است و شدت بارش‌ها در شمال‌غرب فارس، کهگیلویه و بویراحمد، خراسان‌شمالی و برخی مناطق خراسان‌جنوبی است.

وی افزود: روز پنج‌شنبه 13 بهمن در جنوب فارس و بوشهر، کرمان، شرق هرمزگان، خراسان‌جنوبی و جنوب خراسان رضوی بارش برف و باران و ابرناکی داریم، همچنین با عبور سامانه بارشی از نوار شمالی کشور در غرب و شمال‌غرب، دامنه‌های جنوبی البرز در استان‌های قزوین، البرز و تهران و همچنین شمال خوزستان و چهارمحال و بختیاری بارش برف و باران، وزش باد و کاهش نسبی دما داریم.

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی گفت: روز جمعه بارندگی‌ها در نیمه جنوبی کشور کاهش می‌‌یابد و بارش در خراسان‌رضوی، خراسان‌شمالی، ارتفاعات البرز و برخی مناطق سواحل شرقی خزر داریم؛ در این روز وزش باد و کاهش نسبی دما در دامنه‌های جنوبی البرز و شمال‌شرق کشور پیش‌بینی می‌شود.

ضیائیان افزود: از بعدازظهر شنبه مجدداً در شمال‌غرب کشور و روز یکشنبه در شمال‌غرب و شمال‌شرق بارش خواهیم داشت، در غرب کردستان و آذربایجان غربی بارش‌ برف همراه با وزش باد و کولاک خواهد بود.

* یخبندان در 17 مرکز استان

وی اضافه کرد:‌ در دو روز آینده وزش باد و کاهش دما بین 5 تا 7 درجه در شمال‌ غرب کشور پیش‌بینی می‌شود.

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی درباره وضعیت جوی پایتخت گفت: آسمان تهران فردا صاف، گاهی با وزش باد پیش‌بینی می‌شود؛ در شب نیز آسمان تهران ابری تا نیمه‌ابری گاهی بارش برف و باران خواهیم داشت و روزهای جمعه تا یکشنبه پیش‌ِ رو آسمان تهران صاف است، بیشینه و کمینه دما فردا در پایتخت 11 و 2 درجه خواهد بود.

ضیائیان گفت:‌ روز آینده همدان با کمینه دمای 7 درجه زیرصفر سردترین مرکز استان و بندرعباس با بیشینه دمای 24 درجه بالای صفر گرمترین مرکز استان خواهد بود.

وی اضافه کرد:‌ فردا در 17 مرکز استان کمینه دما صفر و زیر صفردرجه است که شامل اصفهان، ارومیه، اردبیل، اراک،‌ ایلام، بجنورد، تبریز، خرم‌آباد، زنجان، سنندج، شهرکرد، قزوین، کرج، کرمانشاه، مشهد، یاسوج و همدان خواهد بود.

* هشدار نارنجی سازمان هواشناسی

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی اضافه کرد: روز پنج‌شنبه ۱۴۰۱/۱۱/۱۳، بارش برف و باران، رخداد مه، کاهش دید، در نواحی با اقلیم گرم رگبار و رعدو برق و وزش باد شدید و در مناطق سردسیر، ارتفاعات و دامنه‌ها بارش برف سنگین، وقوع بهمن و کولاک برف در آذربایجان غربی، کردستان، کرمانشاه و جنوب استان‌های فارس و بوشهر پیش‌بینی می‌شود.

ضیائیان افزود: در این مناطق انسداد راه‌های روستایی و اختلال در جاده‌های مناطق سردسیر، ارتفاعات و دامنه استان‌های واقع در رشته کوه البرز و زاگرس، جاری شدن روان‌آب، سیلابی شدن مسیل‌ها، بالا آمدن سطح آب رودخانه‌ها، آبگرفتگی معابر، اختلال در سفرهای بین شهری و داخل شهر، اختلال در فعالیت‌های عمرانی، صاعقه، اختلال در ناوگان حمل و نقل، خسارت به صنعت کشاورزی، رخداد بهمن و اختلال در انتقالِ منابع انرژی به‌ویژه برق و گاز پیش‌بینی می‌شود.

وی اضافه کرد: توصیه می‌شود‌ دستگاه‌های اجرایی برای برف‌روبی و بازگشایی مسیرها آماده باشد همچنین پرهیز از سفرهای خارج از شهر، اجتناب از فعالیت‌های کوه‌نوردی و جابه‌جایی عشایر کوچ‌رو، مدیریت در مصرف و انتقال منابع انرژی به‌ویژه گاز و برق، عدم توقف و تردد در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها، پاک‌سازی آبروها و کانال‌های عبور آب درون شهری، پاک‌سازی دهانه پل‌ها، انجام اقدامات پیشگیرانه از خسارات احتمالی، از جمله نمک‌پاشی، توسط شهرداری ها، راهداری‌ها و ارگان‌های امدادی و مدیریت مناسب توسط سازمان آب و فاضلاب و سایر دستگاه‌های اجرائی مسئول در دستور کار باشد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
با حبس و حکم اعدام علمای شیعه، زمینه سقوط و بی اعتباری خودتان را فراهم خواهید کرد!
چگونه برای استخدام بانک‌ها آماده شویم؟ از آزمون کتبی تا مصاحبه استخدامی
دکتر باغبان؛ آموزش کشاورزی و باغداری همراه با مشاوره تخصصی
فیلم | دو دیدگاه در مورد وقوع جنگ تحمیلی سوم
هدیه متفاوت بلاگر معروف برای تولد پسرش؛ اهدای یک دستگاه مراقبت ویژه نوزادان
درخواست نماینده مردم تهران برای اعلام عدم صلاحیت سرپرست هلدینگ غدیر
کمیته استیناف به سود استقلال رای داد؛ رد شکایت پرسپولیس و دو تیم دیگر
پنجشنبه؛ آغاز مأموریت تیم ملی کشتی آزاد با ورود یزدانی و عموزاد
پیام قاطع نابغه ایرانی؛ اسماعیلی در ۶۷ کیلوگرم
موهبت اصلی هوش مصنوعی
جاسوسی شرکت اسرائیلی از کاربران استارلینک فاش شد
چت جی پی تی بیمار صرع را به سرپیچی از دستور پزشکان تشویق کرد
محوطه دانشگاه سلمان فارسی کازرون پس از یک سال پیگیری همچنان بلاتکلیف است
مهلت ثبت نام اسکان دانشجویان ارشد دانشگاه تهران امشب به پایان می‌رسد
جیمز وب راز حلقه‌ای عجیب در دل یک کهکشان باستانی را کشف کرد
وقتی بزرگ‌ترین قمر منظومه شمسی، قمر دیگر مشتری را پنهان کرد
پیگیری راه‌اندازی دوره‌های مشترک تحصیلات تکمیلی میان دانشگاه‌های ایران و دانشگاه کوت عراق
قهرمانی تاریخی فرنگی ایران چشم اتحادیه جهانی را گرفت
جهان‌های مجازی شنیدنی‌تر و طبیعی‌تر می‌شوند
تلسکوپ ناسا به زمین سقوط می‌کند
واکنش وزارت علوم به پیام رهبری؛ جدیت در پیشرفت علمی و حمایت از نخبگان
محوطه دانشگاه سلمان فارسی کازرون پس از یک سال پیگیری همچنان بلاتکلیف است
مهلت ثبت نام اسکان دانشجویان ارشد دانشگاه تهران امشب به پایان می‌رسد
پیگیری راه‌اندازی دوره‌های مشترک تحصیلات تکمیلی میان دانشگاه‌های ایران و دانشگاه کوت عراق
امروز آخرین مهلت انتخاب رشته آزمون دستیاری دندانپزشکی سال ۱۴۰۵
طراحی ۳۱ بازی فکری با مشارکت ۱۶۴ دانشجو در المپیک بازی‌های فکری ایران
درخشش دانشجویان دانشگاه امیرکبیر در مسابقات ریاضی دانشجویی کشور
قول مساعد وزیر علوم برای بازگشت سقف سنی جذب هیئت علمی به ۴۵ سال
دانشگاه‌های جامانده از جذب هیئت علمی ۱۴۰۴ از فراخوان بعدی جا می‌مانند
نتایج نهایی پذیرش کاردانی نظام جدید سال ۱۴۰۵ اعلام شد
المپیادهای ورزشی درون‌دانشگاهی محور توسعه مشارکت ورزشی دانشجویان
ممنوعیت‌های ثبت‌نام در آزمون دکتری سال ۱۴۰۶؛ امکان ثبت نام تا ۹ آبان
تأیید تخلف در سلف دانشگاه کاشان/ تعطیلی دو هفته‌ای و جریمه پیمانکار
دانشگاه تهران دختران محجبه آذربایجانی را می‌پذیرد
نتایج نهایی پذیرش در آزمون کاردانی به کارشناسی‌ سال ۱۴۰۵ اعلام شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top