تاریخ انتشار: جمعه 1401/11/14 - 14:33
کد خبر: 460207

شکایت باشگاه استقلال از مس کرمان

 شکایت باشگاه استقلال از مس کرمان

باشگاه استقلال نسبت به اتفاقات بازی مقابل مس کرمان واکنش نشان داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» باشگاه استقلال نوشت: برخی صحنه‌های دیدار روز گذشته تیم‌های استقلال و مس کرمان، از صحنه‌های زشت و ناپسند در فوتبال ایران بود.

در این مسابقه هم اشتباهات فاحش و پرتعداد داوری رخ داد که اثر مستقیم روی نتیجه بازی داشت و حق استقلال ضایع شد، و هم از جانب نیمکت تیم مس کرمان حواشی و اتفاقات ناپسندی رخ داد که منجر به تغییر مسیر مسابقه و شروع نا آرامی‌ها بود. به همین دلیل ارائه توضیحاتی از سوی باشگاه استقلال ضروری است:

۱- به نظر می‌رسد برخی نیمکت نشینان تیم مس کرمان از ابتدای بازی به دنبال جنجال آفرینی و تحریک سرمربی استقلال بودند. کاملا غیر طبیعی است که یک عضو کادرفنی مس پس از گل اول این تیم، با طی کردن مسیر ۷۰ متری از نیمکت مس به آن سوی زمین و سمت نیمکت استقلال آمد و برخورد او با ساپینتو، منجر به جر و‌ بحث و اخطار اول به سرمربی استقلال شد.

۲- حرکت زشت مربی مس کرمان و برخورد فیزیکی او با ریکاردو ساپینتو از صحنه‌های تلخ بازی و نشان دهنده بی احترامی به سرمربی تیم مهمان است. چگونه یک مربی به خود اجازه می‌دهد از سمت نیمکت خودشان به محوطه فنی رقیب بیاید و ضمن حمله به ریکاردو ساپینتو، با دست به سینه سرمربی تیم رقیب بزند؟! این رفتار در حد لیگ برتر ایران هم نیست و دلیل اصلی اتفاقات حاشیه‌ای دیروز بود. جالب این که با وجود این بی حرمتی‌ها و باختن نتیجه و اخلاق، طلبکار هم هستند و حقایق را وارونه جلوه می‌دهند. تصاویر اتفاقات حاشیه‌ای بازی، به طور کامل گویا و بیان کننده همه مسائل هست و این که سرمربی استقلال، شروع کننده هیچ اتفاقی نبود.

۳- باشگاه استقلال ضمن محکوم کردن رفتارهای زشت و دور از شان فوتبال که توسط برخی اعضای تیم مس کرمان و عوامل حاضر در ورزشگاه رخ داد، این اتفاقات را به شدت محکوم کرده و از این افراد به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال شکایت می‌کند. انجام رفتارهای زشت و تحریک آمیز و بعد ژست طلب کار گرفتن و مظلوم نمایی و فرافکنی، در فوتبال قدیمی شده و متعلق به دهه‌ها قبل است اما به نظر برای برخی‌ها بدنامی بهتر از گمنامی است و قصد دارند ناکامی‌های خود را با این شیطنت‌ها به حاشیه ببرند.

۴- مدیرعامل باشگاه استقلال شب گذشته و جهت پیگیری اتفاقات ورزشگاه باهنر کرمان و در دفاع از حقوق تیم و سرمربی خود، بلافاصله با فرماندهی محترم نیروی انتظامی کشور تماس گرفت و پس از گفت‌وگوهای انجام شده، قرار بر پیگیری این موضوع توسط نیروی انتظامی شد. باشگاه استقلال به طور تمام قد از سرمربی، اعضای کادر فنی و بازیکنان خود دفاع می‌کند و اجازه هیچ گونه هتک حرمت و بی احترامی به خانواده بزرگ و پر افتخار استقلال را به احدی نخواهد داد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نقشه رژیم صهیونیستی برای گسترش تجاوزات علیه لبنان
از فرار کابل تا کابوس هرمز؛ قاب‌های تاریخی فرسایش هژمونی آمریکا
هشدار پلیس فتا نسبت به فروش سئوالات کنکور
مراسم بزرگداشت آقای شهید ایران امشب در حرم امام رضا(ع) برگزار می شود
تشدید سرکوبگری صهیونیستی در کرانه باختری و تداوم موشک باران غزه
کاهش رتبه علمی ایران در جهان
رسانه صهیونیستی: امارات مجبور است تنش‌ها با ایران را کاهش دهد
آمریکا و ناتو برای شکست ایران آمدند
ایران تحت فشار مهلت‌های زمانی، سیاست‌های خود را تنظیم نمی‌کند
طلا و خودرو فروختند، خانه نگرفتند
هشدار نسبت به وقوع جنگ هسته‌ای میان روسیه و اروپا
تحرکات فرستاده آمریکا علیه نیروهای مقاومت عراق
جسد یک صهیونیست پس از یک هفته در فنلاند پیدا شد
اوضاع نابسامان ناو لینکلن از زبان افسر سابق نیروی دریایی آمریکا
عطوان: تنگه هرمز گواه فروپاشی قریب‌الوقوع امپراتوری آمریکا است
آمریکایی‌ها ادعای ترامپ را باور نمی‌کنند؛ چرخش تبلیغاتی کاخ سفید
حمله پهپادی علیه دفتر نخست وزیر اقلیم کردستان عراق
ضربات موشکی گسترده یمن در المخا و باب‌المندب
الریاض: گذرگاه های دریایی به راهبرد قدرت ملی کشورها تبدیل شده‌ است
نخست وزیر مالزی از مقاومت و پایداری ایران تمجید کرد
فیلم | آمریکا در ۶ ماه اخیر هیچ سرمایه‌گذاری روی مخازن نفت ونزوئلا نکرد و فقط سهم خودشان را برداشتند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top