تاریخ انتشار: سه شنبه 1401/11/18 - 01:07
کد خبر: 460546

نشست خبری بیست و یکمین دوره آموزشی-تشکیلاتی جهاد اکبر برگزار شد؛

رضیئی: بدنه دانشجویی پای کار نظام هزینه داد/ تمایز جهاداکبر با دوره‌های گذشته

رضیئی: بدنه دانشجویی پای کار نظام هزینه داد/ تمایز جهاداکبر با دوره‌های گذشته

رضیئی ادامه داد: چه بسا کسانی که تمام مانیفست فکریشان در چهارچوب جمهوری اسلامی بوده اما در اوج اتفاقات در کف دانشگاه حاضر به پاسخگویی و مقابله با شرایط نشدند اما این بدنه‌ی دانشجویی بودند که پای کار نظام ماندند و هزینه دادند. وجه مشترک بین دانشجویان تشکیلاتی با سایر دانشجویان و اساتید صفت آرمانخواهی است.

به گزارش خبرنگار تشکل های دانشجویی «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ جهاد اکبر یک اردوی آموزشی تشکیلاتی است که هرساله در مشهد برای دانشجویان عضو دفاتر اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل برگزار می شود. در این اردوی تشکیلاتی دانشجویان دانشگاه های سراسر کشور  حدود یک هفته در جوار حرم امام رضا (ع) با حضور مهمانان مختلف سیاسی، فرهنگی، تشکیلاتی، اقتصادی و ادوار جنبش دانشجویی برگزار می شود.

اردوی آموزشی جهاد اکبر هرساله با یک شعار خاص با حضور بیش از 700 دانشجو شروع به کار می کند و در این اردو تلاش می شود هدف هایی در راستای این شعار دنبال شود.

از این رو نشست خبری بیست و یکمین دوره آموزشی تشکیلاتی جهاد اکبر در محل دفتر اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل برگزار شد.

در این نشست سید محمدحسین موسوی نسب مسئول برگزاری این دوره از جهاد اکبر گفت: بیست و یکمین اردوی آموزشی تشکیلاتی جهاداکبر از تاریخ ۲۱ بهمن‌ماه به مدت هشت روز با سرفصل های متنوع آموزشی و تشکیلاتی به همراه همایش‌های فرهنگی، سیاسی، بین‌الملل و… در مشهد مقدس برگزار می‌شود. تعداد افراد حاضر در این دوره بالغ بر۷۰۰ نفر از دانشگاه‌های مختلف ذیل وزارت علوم، وزارت بهداشت، پیام نور، آزاد و فرهنگیان خواهد بود.

موسوی نسب گفت: شعار این گردهمایی “نقش آفرینی دانشجو آرمان‌خواه، احیای حکمرانی عالمانه، تحقق همدلی ملی” است.

مسئول برگزاری اردوی آموزشی تشکیلاتی جهاد اکبر ادامه داد: سرفصل‌ها و مهمان‌های این دوره؛ سردار سلامی فرمانده کل سپاه، دکتر خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب و مهمان هایی بین المللی از جمله: سید صفر مهدی و سیدرضا تقوی خواهند بود که زیست فعلی‌شان در کشورمان است، این دوره به جهت روشنگری مسائل اخیر و مسائل حقوق بشری که در مجامع بین‌المللی برایمان اتفاق افتاد و چالش زا شده پرداخته خواهد شد و سایر میهمانان این دوره از اعصای هیئت رئیسه مجلس، رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس، معاون اول ریاست جمهوری، وزیر راه و شهرسازی  و… خواهند بود.

سید محمدحسین موسوی نسب در ادامه به سرفصل‌های این دوره اشاره کرد و گفت: سرفصل‌های این دوره تشکیلاتی شامل تاریخچه جنبش دانشجویی، انسان شناسی، جریان شناسی سیاسی، سواد رسانه‌ای، فلسفه حکمرانی، رسالت و جایگاه جوان و مسلمان، کار تشکیلاتی و… است.

معین رضیئی، دبیر اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل در رابطه با همایش‌های جهاداکبر اضافه کرد: در این دوره دو همایش فرهنگی شامل چهارمین همایش قاسمیون که تقدیر از خانواده شهدای امنیت، مدافع حرم و دفاع مقدس می‌شود را خواهیم داشت به همراه اکران فیلم “سرهنگ ثریا” با حضور عوامل فیلم، همچنین همایش زنان با حضور زنان تاثیرگذار و زنان تاریخ‌ساز جمهوری اسلامی خواهیم داشت.

وی ادامه داد: در همایشات سیاسی سعی شده از سران سه قوا، بدنه دولت، وزرای دولت و نمایندگان مجلس و روسای کمیسیون‌ها و همچنین دبیران شورای عالی کشور دعوت شود. همچنین همایش بین‌الملل با رویکرد صدور جهانی انقلاب اسلامی در کشورهای مختلف با مهمان هایی از هندوستان و پاکستان برگزار خواهد شد.

رضیئی در رابطه با شعار جهاد اکبر گفت: جهاد اکبر دوره‌ای با فضای آموزش تشکیلاتی داشته و معمولاً شعار آن جنبه سیاسی نداشته اما با توجه به شرایط و فضای اخیر امسال، شعار رنگ و بوی سیاسی هم گرفته‌است. شعار امسال شامل سه بخش است؛ بخش اول یعنی ” نقش آفرینی دانشجوی آرمان‌خواه” برجسته‌ترین صفتی که در چند ماه گذشته سبب همراهی دانشجویان و ماندن آن‌ها پای کار نظام شده صفت آرمان‌خواهی بوده است.

رضیئی ادامه داد: چه بسا کسانی که تمام مانیفست فکریشان در چهارچوب جمهوری اسلامی بوده اما در اوج اتفاقات در کف دانشگاه حاضر به پاسخگویی و مقابله با شرایط نشدند اما این بدنه‌ی دانشجویی بودند که پای کار نظام ماندند و هزینه دادند. وجه مشترک بین دانشجویان تشکیلاتی با سایر دانشجویان و اساتید صفت آرمانخواهی است.

دبیر اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل افزود: “احیای حکمرانی عالمانه” بخش دوم شعار است که ما از سال گذشته مطالبه این مسئله را داشته‌ایم و این مطالبه هنوز جای پرداختن دارد. حکمرانی عالمانه آنگونه که باید در کشور دیده نمی‌شود. تصمیمات اقتصادی دولت مبتنی بر یک تصمیم عقلانی جمعی نیست و بیشتر مبتنی بر گذر از شرایط فعلی است؛ حتی مجلس هم در چهارچوب‌های خودش از شعارهایش عقب مانده و خیلی از پروژه‌های اصلی مجلس بعد از سه سال به نتیجه نرسیده‌است مثل تصحیح قانون انتخابات یا شفافیت. حکمرانی عالمانه به عنوان یک صفت برجسته در مجموعه دستگاه‌ها نبوده است.

رضیئی در رابطه با “تحقق همدلی ملی”؛ که بخش سوم شعار است گفت: در بین دانشجویان نقاط اشتراک خیلی بیشتر از نقاط افتراق است اما همواره روی نقاط افتراق برجسته‌سازی و تکه شده‌است و با توجه به مسائلی که پیش آمده در شرایط فعلی یکی از ضرورت‌ها مسئله تحقیق همدلی ملی است که بخشی از این همدلی در دانشگاه توسط دانشجویان رخ می‌دهد.

در پایان دبیر اتحادیه در مورد برنامه تبیین مسائل اخیر در جهاداکبر تکمیل کرد: برای تبیین بهتر، تناسب بین سرفصل‌های آموزشی با سرفصل‌های تاریخی تبیینی برقرار کردیم که این مسئله تمایز بین این جهاداکبر با جهاداکبرهای گذشته است. این مسئله ناظر به فضای فعلی برای پاسخگویی به سوالات و ابهامات دانشجویان است نه تنها سرفصل‌ها بلکه در غرفه‌های جهاداکبر، نشریه واحد سیاسی، جزوه دوره به این مسئله پرداخته است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
محرومیت از تحصیل در انتظار داوطلبان متخلف / اعتراض دانشجویان شریف / جذب ۷۲ هزار معلم از طریق آزمون‌های استخدامی
مرکز در رژیم‌ صهیونیستی هک شد
لیست انتخاباتی شورای وحدت منتشر شد
طرز تهیه خورش بادمجان با گوشت چرخ کرده
شگفت‌زدگی فعال اقتصادی چینی از پیشرفت‌ دانش‌بنیان‌ها در حوزه انرژی خورشیدی
بیش از ۴۰ درصد رای‌دهندگان آمریکایی جنگ داخلی را محتمل می‌دانند
شهادت ۳ شهروند ترکیه‌ای از سوی رژیم صهیونیستی از هفتم اکتبر
پیام اعتراض دانشجویان آمریکا، پایان دادن به جنایت در غزه است
تعطیلی یک دانشگاه در فرانسه بدلیل اعتراضات دانشجویان حامی فلسطین
تقلای سنای آمریکا برای جلوگیری از بازداشت مقامات تل آویو
۲۰۰ بازداشت فقط در یکی از دانشگاه‌های امریکا
یورش اشغالگران به مناطق مختلف کرانه باختری/ شهادت ۱۸ فلسطینی
بمباران بامدادی رفح در جنوب نوار غزه/ شهادت شماری از فلسطینیان
دانشگاه «ساینس‌پو» فرانسه به دلیل اعتراضات تعطیل شد
سازمان ملل: بازسازی غزه ۸۰ سال طول می‌کشد
آمریکا: ایران در حال دور زدن تحریم‌ها و فروش نفت است
مربع مدعیان صعود به لیگ برتر+جدول لیگ
پیام خداحافظی خطیر: برای ۵ فینال باقی مانده هم قسم شویم
تحویل غرفه‌های ناشران نمایشگاه کتاب آغاز شد
اقدام ویژه وزارت علوم برای جذب دانشجویان آمریکایی اخراجی حامی فلسطین
اعلام آمادگی دانشگاه علامه برای آموزش زبان فارسی و بورسیه دانشجویان آمریکایی اخراجی حامی فلسطین
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top