تاریخ انتشار: سه شنبه 1401/11/18 - 20:53
کد خبر: 460648

خضریان: ۱۷ هزار متقاضی مجوز، منتظر تصمیم وزارت میراث فرهنگی

خضریان: ۱۷ هزار متقاضی مجوز، منتظر تصمیم وزارت میراث فرهنگی

وی افزود: چند هزار نفر متقاضی دریافت مجوز کسب و کار نیز از سوی وزارت صمت معطل مانده‌اند که البته براساس گزارش دریافتی به دلیل مشکل زیرساختی، این افراد منتظر دریافت مجوز هستند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ علی خضریان در تشریح جلسه کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی  اظهار داشت: جلسه کمیسیون با حضور وزیر اقتصاد و معاونان این وزارتخانه به  منظور بررسی اقدامات وزارت امور اقتصادی و دارایی در اجرای قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار مصوب مجلس شورای اسلامی و اقدامات دیگر دستگاه‌ها در صدور مجوزهای کسب و کار به صورت الکترونیک برگزار شد و گزارشی از آخرین وضعیت درگاه ملی مجوزها به اطلاع اعضای کمیسیون رسید.

وی افزود: صدور مجوزهای ثبت محور و مجوز محور براساس گزارش اعلامی تاکنون ۹۳ درصد پیشرفت محتوایی و ۶۴ درصد پیشرفت فنی داشته است و حدود ۴۴۰۰ مجوز در این سامانه بارگذاری و قابل دریافت شده است.

سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: بسیاری از دستگاه‌ها براساس قانون به سامانه مذکور متصل شده‌اند، اما برخی از دستگاه‌ها متأسفانه همکاری لازم را بنا به دلایل مختلف انجام نداده اند و براساس گزارش اعلامی دستگاه‌هایی که شرایط صدور مجوزهایشان مصوب شده، اما هنوز به درگاه ملی به طور کامل متصل نشده‌اند، شامل قوه قضائیه، وزارت کشور، سازمان اداری و استخدامی، جامعه حسابداران و نظام روانشناسی است که کمیسیون اصل نود قطعاً از ابزار نظارتی خود برای پیگیری این موضوع استفاده خواهد کرد.

خضریان تاکید کرد: درگاه ملی صدور مجوزها موظف است شرایط صدور همه مجوزها را معرفی و امکان درخواست و صدور غیرحضوری آنها را فراهم کند و صادرکننده مجوز حق ندارد متقاضی را حضوری فرا بخواند یا به او کاغذ استعلام بدهد و یا شرط مدرک یا هزینه‌ای مطالبه کند که در صفحه مربوط به درگاه ذکر نشده است. و اگر متقاضی همه شرایط و مدارک تعیین شده در درگاه ملی مجوزها را دارا باشد، باید مجوز در زمان تعیین شده صادر شود و این قانون نیازمند همکاری همه دستگاه‌ها است.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس با بیان اینکه متاسفانه شاهدیم در داخل دولت نیز برخی دستگاه‌ها و وزارتخانه‌ها همکاری لازم را در اجرای کامل و استقرار سامانه درگاه ملی مجوزها نمی‌کنند، گفت: در حالی که امر گردشگری نیازمند یک تحرک جدی و برنامه‌ریزی شده می‌باشد، بیش از ۱۷ هزار متقاضی مجوز که سرمایه شخصی خود را به میدان آوردند، به صورت بلاتکلیف توسط وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی به دلیل غیر موجهی معطل مانده اند.

وی افزود: چند هزار نفر متقاضی دریافت مجوز کسب و کار نیز از سوی وزارت صمت معطل مانده‌اند که  البته براساس گزارش دریافتی به دلیل مشکل زیرساختی، این افراد منتظر دریافت مجوز هستند.

خضریان ادامه داد: با وجود گذشت ۱۱ ماه از زمان لازم الاجرا شدن قانون، هنوز به دلیل عدم همکاری کامل دستگاه‌ها نتوانسته‌ایم به طور کامل این قانون را اجرا کنیم.

وی خاطرنشان کرد: موضوع دیگری که در این جلسه مطرح شد، شکایت واصله از برخی دستگاه‌ها به دلیل عدم اعطای مجوز و یا تأخیر در اعطای مجوز به کسب و کارها به دلایل مختلف بود که در این میان تأخیر در صدور مجوز، شرط اضافه، دریافت مبلغ اضافه، درخواست مراجعه حضوری و یا اعطای مجوز به روش‌های دیگر غیر از روش قانونی و تعیین شده در سامانه از اصلی‌ترین دلایل شکایات مطرح شده بوده است و با همکاری‌های انجام شده، یک دادسرای خاص این موضوع تعیین گردیده و کمیسیون اصل نود نیز در جهت اجرای این قانون پیگرد قضایی را دنبال خواهد کرد و در اولین اقدام نیز پرونده تخلفات نظام روانشناسی به دادسرا ارسال شده است.

خضریان در پایان تاکید کرد: قانون صدور مجوزها به صورت الکترونیک و از طریق درگاه ملی مجوزها یکی از اقدامات مثبت و نوآورانه مجلس بوده است و کمیسیون اصل نود نسبت به آن حساس است و آن را پیگیری خواهد کرد.

سخنگوی کمیسیون اصل نودم قانون اساسی در ادامه افزود: همچنین در این جلسه قرار بود رئیس شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران نیز به واسطه تعدادی پرونده و شکایات مطروحه در کمیسیون حضور یابد و توضیحات خود را ارائه کند، اما از حضور در جلسه و پاسخ به دعوت کمیسیون اصل ۹۰ استنکاف کرده و به دنبال این استنکاف، اجازه حضور معاونان وی در جلسه کمیسیون داده نشد تا تخلف آقای میعاد صالحی از قانون، در هیأت رئیسه کمیسیون بررسی شود و در صورت عدم ارائه توضیح قانع کننده و عدم موجه دانستن غیبت صورت گرفته، براساس قانون و با صلاحدید کمیسیون اصل ۹۰، این استنکاف جرم انگاری خواهد شد و از مراجع قانونی و قضایی پیگیری می‌شود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تاریخ بخوانید و از سرنوشت آتاتورک و رضاخان عبرت بگیرید!
رمز حیات بخش بودن تشکل‌های انقلابی همگامی اصلاح درون و برون است
ارجمندترین نمادهای صلابت و شجاعت / تاریخ نهضت و انقلاب اسلامی مملوّ از صحنه‌های حضور زینبی بانوان و دختران ایران
آزادی زنان یا تحمیل سبک زندگی؟
۴۰۰ میلیارد دلار از بورس آمریکا فرار کرد
لغو مجوز بانک صادرات در لبنان
کارتون جدید کمال شرف در واکنش به محدودیت حجاب در مدارس جمهوری آذربایجان
معامله چراغ خاموش گمرک با لوکس‌سواران
کره‌شمالی به چین وصل شد
شهریه های نجومی علوم پزشکی اهواز؛ سکوت مسئولین در پاسخگویی به دانشجویان
افتتاحیه یازدهمین کنگره ملی اعتکاف +عکس
حدادعادل: پیروزی عزتمندانه در جنگ، بهترین تسلی برای خانواده شهداست
گردهمایی «به رسم عقیله» +عکس
روایتی از مجروح شدن رهبر معظم انقلاب آیت الله سیدمجتبی خامنه ای
زلنسکی: ترامپ به من خیانت کرد؛ زیر فشار آمریکا استعفا نمی‌دهم
چرا بعضی کانال‌های تلگرام سریع رشد می‌کنند و بعضی نه؟
بیماران چطور پزشک‌شان را آنلاین انتخاب می‌کنند؟
بیماران چطور پزشک‌شان را آنلاین انتخاب می‌کنند؟
خرید کمپرسور اسکرو با بهترین قیمت از گروه دانیال
راهنمای انتخاب و تأمین پمپ آب برای ساختمان‌های چندطبقه
آیت‌الله عابدینی: روایت الهی از جنگ، روایت فتح است و در آن ناامیدی جایی ندارد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top