تاریخ انتشار: چهارشنبه 1401/11/19 - 16:47
کد خبر: 460781

افزودن کودهای ترکیبی و غیرشیمیایی به سبد توزیع شرکت‌ها

افزودن کودهای ترکیبی و غیرشیمیایی به سبد توزیع شرکت‌ها

مدیرعامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی با بیان این مطلب به خبرنگار ما گفت: با تعاملات میان معاون زراعت و مؤسسه تحقیقات خاک و آب، کودهای ترکیبی و غیرشیمیایی مانند کود آلی فسفاته و کود میکروبی فسفاته به سبد کودی این شرکت افزوده شده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، مدیرعامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی با بیان این مطلب به خبرنگار ما گفت: با تعاملات میان معاون زراعت و مؤسسه تحقیقات خاک و آب، کودهای ترکیبی و غیرشیمیایی مانند کود آلی فسفاته و کود میکروبی فسفاته به سبد کودی این شرکت افزوده شده است.

حمید رسولی افزود: امسال با استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان مبادرت به تولید کودهای غیر شیمیایی و جدید کرده ایم.

وی اظهار داشت: اکنون با ۱۳ شرکت دانش‌بنیان، قرارداد در مورد تولید ۸۳ محصول کودی منعقد کرده‌ایم و این محصولات در اختیار کشاورزان قرار می‌گیرد.

رسولی با بیان این که کودهای غیرشیمیایی دو بخش هستند، تصریح کرد: یک بخش از این کودها، یارانه‌ای و به میزان ۳۰ هزار تن و بخش دیگر غیریارانه‌ای و به میزان ۲۵ هزار تن هستند و در میان کشاورزان توزیع می‌شود.

وی افزود: در تعاملات و مشورت‌های فنی، همواره جای کودهای آلی و غیرشیمیایی را خالی احساس می‌کردیم و از این رو تصمیم گرفتیم این کودها را به سبد کودی این شرکت اضافه کنیم.

رسولی یکی از استراتژی‌های شرکت خدمات حمایتی کشاورزی را توسعه کودهای ترکیبی و غیرشیمیایی عنوان کرد و اذعان داشت: سال آینده دو برابر سال جاری کودهای ترکیبی و غیرشیمیایی تولید خواهیم کرد.

وی ادامه داد: کودهای ترکیبی و غیرشیمیایی با همان میزان حمایتی که از کودهای شیمیایی می‌کنیم، عرضه خواهد شد.

مدیرعامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی گفت: حمایت یارانه‌ای کودهای ترکیبی که در گروه‌های کودهای فسفاته و پتاسه هستند بیش از ۶۰ درصد قیمت‌شان تعیین شده است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
خضریان: کشتی‌های جنگی آمریکا جایی برای پهلوگیری در منطقه ندارند
قیمت تاریخی گازوئیل در آمریکا
گزارش_تصویری |  جلسه‌ی شورای عمومی انتخابات اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل 
 فیلم | آقای پزشکیان گاهی با اظهاراتش چنان روی کاهش قیمت نفت اثر می‌گذارد که تزریق ۴۰۰ میلیون بشکه ذخایر راهبردی آمریکا این کار را نمی‌کند!
 فیلم | شعرخوانی: چگونه صبر باید کرد بر این غصه سنگین...
حضور سیمایی صراف در ریاض؛ چرا و برای چه؟
نحوه پرداخت یارانه دانشجویی تغذیه
ماجرای حمله آمریکا به اتوبوس‌های تهران
وقوع انفجارهای جدید سوریه را لرزاند
بازگشت ظرفیت ازدست‌رفته پالایشگاه‌های پارس جنوبی شتاب گرفت
هزینه بازسازی پل B۱ ‌حدود ۲.۷ همت برآورد شده است
عدم صدور ویزا برای تیم رسانه‌ای
دروس حوزه علمیه قم در پی ارتحال آیت‌الله شبیری زنجانی تعطیل شد
حل مشکلات کشور در سایه علم‌آموزی و کسب مهارت است
روایت نخستین روز مدرسه کلاس‌اولی‌ها
طعم تلخ شکست‌های بیشتر را به دشمن می‌چشانیم
حزب‌الله لبنان: ایران نیازی به حمایت ما ندارد
گوگل در خدمت اقدامات جاسوسی اسرائیل
گزارش‌ها از حمله موشکی یمنی‌ها به عربستان
دور جدید حملات سعودی به مناطق مسکونی در استان صعده یمن
تداوم تجاوز رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top