تاریخ انتشار: پنجشنبه 1401/11/27 - 10:05
کد خبر: 461632

ثبت‌نام حج تمتع آینده از ۱۰ اسفند آغاز می‌شود

ثبت‌نام حج تمتع آینده از ۱۰ اسفند آغاز می‌شود

معاون امور حج و عمره سازمان حج و زیارت از ثبت‌نام متقاضیان حج تمتع ۱۴۰۲ از ۱۰ اسفند ماه خبر داد و گفت: نام نویسی براساس اولویت تدوین شده صورت می‌گیرد و تمامی متقاضیان باید آمادگی لازم را داشته باشند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، اکبر رضایی،  معاون امور حج و عمره سازمان حج و زیارت با بیان اینکه براساس تفاهمنامه حج ۱۴۰۲، ۸۷ هزار و ۵۵۰ نفر از حجاج کشورمان به سرزمین وحی مشرف می‌شوند، گفت: اقدامات لازم اعم از برنامه ریزی‌های اجرایی در حال انجام است تا همانند همیشه حجی توام با عزت، کرامت، امنیت و سلامت داشته باشیم.

وی با اعلام اینکه ثبت‌نام از متقاضیان از تاریخ دهم اسفند ماه ۱۴۰۱ انجام می‌گیرد، اظهار داشت: نام نویسی براساس اولویت تدوین شده صورت می‌گیرد و تمامی متقاضیان باید آمادگی لازم را داشته باشند.

معاون امور حج و عمره سازمان حج و زیارت تصریح کرد: اولویت اول جامعه هدف (مشمولین تشرف) افرادی هستند که در کاروان‌های حج سال ۱۳۹۹ نام‌نویسی کرده و وجوه مربوط را واریز کرده‌اند. اما به دلیل لغو حج در آن سال موفق به تشرف نشدند و تاکنون نیز انصراف نداده‌اند. درصورت عدم مراجعه این افراد، برای تکمیل ظرفیت خالی کاروان ها، اولویت‌های بعدی فراخوان خواهند شد.

رضایی افزود: اولویت دوم تمامی دارندگان قبوض ودیعه‌گذاری حج تمتع تا تاریخ ۲۹ اسفند ماه ۸۵ می‌باشند، که لازم است این افراد قبل از نام‌نویسی، با مراجعه به سامانه Reserve.haj.ir، نسبت به تکمیل اطلاعات خویش و اخذ کدرهگیری اقدام کنند.  اولویت سوم دارندگان قبوض ودیعه‌گذاری حج تمتع تا تاریخ۳۱ فروردین ماه ۱۳۸۶ است.

معاون امور حج و عمره سازمان حج و زیارت با بیان اینکه نام نویسی از این اولویت‌ها صرفاً بمنظور تکمیل ظرفیت خالی در کاروان‌های اعلامی خواهد بود، گفت: لازم است این افراد نسبت به تکمیل اطلاعات خویش و اخذ کدرهگیری اقدام کنند.

وی در خصوص اولویت‌های چهارم و پنجم توضیح داد: اولویت چهارم دارندگان قبوض ودیعه‌گذاری حج تمتع تا تاریخ ۳۱ اردیبهشت ۱۳۸۶ هستند و اولویت پنجم کلیه دارندگان قبوض ودیعه‌گذاری حج تمتع ازتاریخ ۱ خرداد ماه ۱۳۸۶ به بعد و بصورت روزشمار و صرفاً تا تکمیل ظرفیت کاروان‌ها در سطح هر استان هستند.

معاون امور حج و عمره سازمان حج و زیارت تاکید کرد: متقاضیان اعزام سفر حج تمتع سال ۱۴۰۲ می‌بایست دارای گذرنامه حداقل با تاریخ اعتبار ۱ دی ماه ۱۴۰۲ باشند.

دست اندرکاران اجرایی حج تمتع ۱۴۰۲ در سازمان حج و زیارت از ماه‌ها قبل کار برنامه ریزی برای حج را شروع کرده و بعضی از امور را به صورت وبیناری پیگیری کردند. در حال حاضر نیز گروه نخست اعزامی برای برنامه ریزی‌های حج تمتع آتی شامل اعضای دفتر نمایندگی، اعضای گروه اجرایی و کارشناسی مسکن، گروه تخصصی بررسی هتل‌های خود پخت و آشپزخانه‌های مرکزی، نمایندگان مرکز پزشکی و دست اندرکاران حوزه سامانه مسار الکترونیکی به عربستان سفر کرده‌اند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
فیلم | ما نسلی هستیم که آمریکا را از منطقه اخراج می‌کنیم
فیلم | روایت کامل نامه‌ای پر مهر که پاسخ گرفت
فیلم | انتقادات یک دانشجو خطاب به وزیر علوم درباره پرونده‌های انضباطی
فیلم | مزیدی: خروج از ان پی تی و بازنگری در دکترین هسته‌ای می‌تواند برگ برنده ما باشد
عارف دستور تشکیل کارگروه تدوین قوانین فضای دیجیتال را صادر کرد
عراقچی: برای فرصت به دیپلماسی، ارتباط با واسطه‌ها را ادامه می‌دهیم
حجت‌الاسلام رحمانی معاون جدید عتبات عالیات شد
وام ازدواج دانشجویی ۱۰ برابر شد
پیام فرمانده هوافضای سپاه به جوانان و نوجوانان جان‌فدای ایران
تا رسیدن به قله‌های پیشرفت هم‌ عهدیم
کوروش بزرگ و منشور حقوق بشر او
مهارت‌آموزی یا رزومه‌سازی؟
زمینه سقوط و بی اعتباری خودتان را فراهم خواهید کرد!
چگونه برای استخدام بانک‌ها آماده شویم؟ از آزمون کتبی تا مصاحبه استخدامی
دکتر باغبان؛ آموزش کشاورزی و باغداری همراه با مشاوره تخصصی
فیلم | دو دیدگاه در مورد وقوع جنگ تحمیلی سوم
هدیه متفاوت بلاگر معروف برای تولد پسرش؛ اهدای یک دستگاه مراقبت ویژه نوزادان
درخواست نماینده مردم تهران برای اعلام عدم صلاحیت سرپرست هلدینگ غدیر
کمیته استیناف به سود استقلال رای داد؛ رد شکایت پرسپولیس و دو تیم دیگر
پنجشنبه؛ آغاز مأموریت تیم ملی کشتی آزاد با ورود یزدانی و عموزاد
پیام قاطع نابغه ایرانی؛ اسماعیلی در ۶۷ کیلوگرم
محوطه دانشگاه سلمان فارسی کازرون پس از یک سال پیگیری همچنان بلاتکلیف است
مهلت ثبت نام اسکان دانشجویان ارشد دانشگاه تهران امشب به پایان می‌رسد
پیگیری راه‌اندازی دوره‌های مشترک تحصیلات تکمیلی میان دانشگاه‌های ایران و دانشگاه کوت عراق
امروز آخرین مهلت انتخاب رشته آزمون دستیاری دندانپزشکی سال ۱۴۰۵
طراحی ۳۱ بازی فکری با مشارکت ۱۶۴ دانشجو در المپیک بازی‌های فکری ایران
درخشش دانشجویان دانشگاه امیرکبیر در مسابقات ریاضی دانشجویی کشور
قول مساعد وزیر علوم برای بازگشت سقف سنی جذب هیئت علمی به ۴۵ سال
دانشگاه‌های جامانده از جذب هیئت علمی ۱۴۰۴ از فراخوان بعدی جا می‌مانند
نتایج نهایی پذیرش کاردانی نظام جدید سال ۱۴۰۵ اعلام شد
المپیادهای ورزشی درون‌دانشگاهی محور توسعه مشارکت ورزشی دانشجویان
ممنوعیت‌های ثبت‌نام در آزمون دکتری سال ۱۴۰۶؛ امکان ثبت نام تا ۹ آبان
تأیید تخلف در سلف دانشگاه کاشان/ تعطیلی دو هفته‌ای و جریمه پیمانکار
دانشگاه تهران دختران محجبه آذربایجانی را می‌پذیرد
نتایج نهایی پذیرش در آزمون کاردانی به کارشناسی‌ سال ۱۴۰۵ اعلام شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top