تاریخ انتشار: سه شنبه 1401/12/02 - 18:01
کد خبر: 462181

گزارش فارس برنامه‌ریزی پامپئو را به هم ریخت

گزارش فارس برنامه‌ریزی پامپئو را به هم ریخت

در پی افشای جزئیات دقیق از برنامه‌های سفر سرّی و جلسات مخفیانه «مایک پامپئو» رئیس پیشین سازمان جاسوسی مرکزی آمریکا (سیا) و وزیر خارجه دولت پیشین این کشور با مقامات بلندپایه رژیم موقت اسرائیل در تل‌آویو و یافا، دفتر امنیت منطقه‌ای آمریکا (RSO) با همکاری شین‌بت، تغییراتی را در پروتکل‌ها و جدول برنامه‌های استقبال و برگزاری نخستین نشست امنیتی سرّی «تیکواح‌اسرائیل» اِعمال کردند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، در پی افشای جزئیات دقیق از برنامه‌های سفر سرّی و جلسات مخفیانه «مایک پامپئو» رئیس پیشین سازمان جاسوسی مرکزی آمریکا (سیا) و وزیر خارجه دولت پیشین این کشور با مقامات بلندپایه رژیم موقت اسرائیل در تل‌آویو و یافا، دفتر امنیت منطقه‌ای آمریکا (RSO) با همکاری شین‌بت، تغییراتی را در پروتکل‌ها و جدول برنامه‌های استقبال و برگزاری نخستین نشست امنیتی سرّی «تیکواح‌اسرائیل» اِعمال کردند.

تا پیش از افشای جزئیات این نشست، قرار بود تمامی برنامه‌ها به‌صورت کاملاً سرّی و مخفیانه انجام شود و هیچ شخصی از جزئیات نشست، برنامه‌ها و جلسات حاشیه‌ای مطلع نشود اما پس از انتشار سه گزارش خبری پیاپی، تیم حفاظت پامپئو، وادار شد برنامه‌های استقبال و پروتکل‌های تشریفات حداقلی وی در فرودگاه بن‌گوریون و یافا را هم از ترس عملیات انتقام‌جویانه رزمندگان مقاومت، لغو کند.

یک منبع مطلع به خبرنگار فارس گفت: مدیر امور اجرائی دفتر پامپئو گفته که وی، از افشای این سفر و جزئیات برنامه‌هایش توسط یک رسانه ایرانی، به‌قدری عصبانی شد که برای لحظاتی دچار تیک عصبی شد اما پس از مشورت با چند نفر، تصمیم گرفت سفر را لغو نکند اما به توصیه RSO، برنامه‌ها و پروتکل‌های تشریفاتی وی تغییر کرد و مقرر شد که هیچ برنامه‌ای در این راستا انجام نشود.

پامپئو از جمله نفرات اصلی دخیل در ترور فرماندهان مقاومت در فرودگاه بغداد بوده و مانند دیگر افراد دخیل در این جنایت، از سوی گروه‌های مقاومت در منطقه و جهان، تحت پیگرد و رصد قرار دارد.
خبرگزاری فارس، به‌زودی جزئیات بیشتری از نشست سرّی «مجمع صهیونیستی هرتوگ» را که در هتل Setai در بندر یافا در حال برگزاری است، مخابره خواهد کرد

این نشست که با حضور مقامات ارشد سیاسی و امنیتی آمریکا و رژیم صهیونیستی در حال برگزاری است تا روز پنجشنبه ادامه دارد و یکی از دستور کارهای اصلی آن، مقابله با قدرت‌یابی محور شرق به‌ویژه جمهوری اسلامی ایران، روسیه، چین و هند در رقابت با ائتلاف آمریکا و رژیم صهیونیستی در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
استاد دانشگاه: بیانیه ۲۲۹۲ استاد فراتر از یک موضع‌گیری سیاسی است
محسن برهانی رسماً از علی بهادری جهرمی عذرخواهی کرد
  شرط التزام به ولایت فقیه را از آیین‌نامه جذب اساتید حذف کرده‌اند
واگذاری ۱۰ هزار دلار به هر کارت ملی؛ ایجاد رانت ارزی در شرایط جنگی/نمی‌توان با انکار دلار بازار آزاد، بازار ارز را مدیریت کرد/گرانی سه‌برابری دارو فراتر از آثار مستقیم جنگ است
پاتوق رتبه‌های زیر ۱۰۰ کنکور؛ شریف یا تهران؟
ماجرای ردپای دهک‌های مرفه در قله کنکور
جهش ۴۶ درصدی کاروان ورزش ایران در شرایطی جنگی
ایران با چه فرمولی به «قدرت اول جهان» تبدیل شد؟
مجوز بهشتی‌ها به طرح معیشت
تشریح حمایت های بیمه ای تامین اجتماعی از مادران باردار
اجرای طرح «مادرانه» برای افزایش تاب‌آوری خانواده‌ها
نسخه دستجردی برای عبور از بحران جمعیتی
فشار اقتصادی نباید خانواده ها را از فرزندآوری دور کند
چرا با وجود گرانی، غذای زیادی دور ریخته می‌شود؟
چه کسی کتاب درسی ایران را ترجمه می‌کند؟
گاز اروپا در بحران؛ زمستان سخت دیگری در راه است؟
حملات عربستان علیه بیش از ۵۴۰ مرکز درمانی در یمن
از عرضه ارز ۱۰ هزار دلاری تعجب کردم
دروغ بزرگ در تنگه هرمز / وقتی آمارهای کاخ سفید با واقعیت بازار نفت نمی‌خواند
جلسات علنی مجلس از هفته آینده با سازوکار جدید برگزار می‌شود
آمریکایی‌ها میزبان شایسته‌ای برای سازمان ملل نیستند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top