تاریخ انتشار: شنبه 1401/12/06 - 15:47
کد خبر: 462556

نظام‌نامه جامع سربازان تصویب شد

نظام‌نامه جامع سربازان تصویب شد

معاون هماهنگ کننده سپاه با اشاره به تدوین و تصویب نظام‌نامه جامع سربازان در این نهاد، از تشکیل گردان‌های حضرت علی‌اکبر (ع) در سپاه برای رشد و تعالی سربازان خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، سردار محمدرضا نقدی معاون هماهنگ‌کننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی صبح امروز (شنبه) در پانزدهمین جشنواره حضرت علی اکبر (ع) جوان سرباز سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که در دانشگاه جامع امام حسین (ع) برگزار شد، با اشاره به تفاوت سربازی در ایران با سایر کشورها، اظهار داشت: سربازی برای یک مکتب الهی و نورانی و مهد ولایت و عدالت‌خواهی، و برای مردانی که به دنبال آزادی‌خواهی و دارای هویت هستند، باعث افتخار است.

سردار نقدی ادامه داد: سربازی زیر پرچمی که برای آزادی بشریت برافراشته شده و زیر نظر فرمانده‌ای دانشمند که از عادل‌ترین انسان‌های زمین است، بالاترین افتخار است.

معاون هماهنگ‌کننده سپاه تأکید کرد: دفاع در حکومت اسلامی وظیفه همگان است و وقتی دشمن هجوم آورد، همکان باید ایستادگی کنند،

وی افزود: برخی‌ها با جوسازی و برای جلب افکار عمومی اعلام می‌کنند که سربازی یک امر ضروری و لازمی نیست؛ آن‌ها به این مسئله توجه ندارند که دفاع از آب و خاک اسلامی وظیفه همگان است و این قاعده دفاعی اسلام است که اگر رعایت شود از خیلی از هزینه‌های سنگینی که دیگران می‌کنند، ما می‌توانیم مستثنی شویم.

سردار نقدی با تأکید بر اینکه امروز نیروهای مسلح ما موازنه قدرت را با کشوری که حداقل ۱۰۰ برابر ما بودجه دفاعی دارد، برقرار کرده است، گفت: امروز آمریکا جرأت حمله به ما را ندارد؛ چرا که او متکی به نیروهایی است که برای حقوق خدمت می‌کنند و فداکاری ندارند؛ اما اینجا ما خیل عظیمی از نیروهای بسیجی و سربازان را داریم که از میان ملت انتخاب شدند و جان خود را فدا می‌کنند.

معاون هماهنگ‌کننده سپاه خاطرنشان کرد: سربازی برای عموم منطق بسیار قوی دارد؛ علاوه بر اینکه میدانی برای ساختن جوانان کشور است و آنان خود را در شرایط مختلف محک می‌زنند.

وی با بیان اینکه از اقدامات صورت گرفته برای سربازان راضی نیستیم، عنوان کرد: با مطالبات رهبر معظم انقلاب اسلامی فاصله داریم و ایشان فرمودند که محیط سربازی باید همچون دانشگاه باشد و باعث رشد و تعالی شود.

سردار نقدی با اعلام خبر تأیید و تصویب نظام‌نامه جامع سربازان از سوی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: طبق این نظام‌نامه سربازان علاوه بر انجام فعالیت‌های روزانه خود در قالب گردان‌های علی اکبر (ع) دوره‌هایی را در راستای رشد و تعالی طی خواهند کرد.

معاون هماهنگ‌کننده سپاه پاسداران اظهار داشت: نظام‌نامه جامع سربازان از ابتدای سال ۱۴۰۲ اجرا خواهد شد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه ملت ایران در ۴۴ سال عمر پربرکت انقلاب اسلامی در مقابل دشمن ایستادگی کرده است، افزود: ملت ایران در این ۴۴ سال در مقابل دشمن در جنگ هشت ساله، موشک‌باران شهرها، تحریم و تهاجم روانی سر خم نکرده و سرافراز و باصلابت ایستادگی کرده است.

سردار نقدی در پایان به اغتشاشات اخیر در کشور اشاره کرد و با تأکید بر اینکه حوادث اخیر را نباید هیچ‌گاه کوچک شمرد، گفت: اینکه در دنیا ۲۰۰ شبکه تلویزیونی و ۱۰۰ رادیو به گویش فارسی علیه ما وارد جنگ روانی شدند، موضوعی بی‌سابقه است و تاکنون این‌چنین اجماع رسانه‌ای علیه هیچ کشوری در جهان شکل نگرفته است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
لطفا دست از تخریب شهید مظلوم بر دارید!
پیام سردار موسوی در آستانه دویستمین شب بعثت ملت
ابرپروژه عربستان تکه‌تکه شد
کنکوری متفاوت در راه است
موضع دوباره زلنسکی علیه ایران
تراکتور از روی پرسپولیس پرواز کرد
قهرمان‌سازی از خلبان آمریکایی، سفارشی بود
احسان خاندوزی رئیس جدید کارگروه بررسی‌های اقتصادی معاونت بررسی دفتر رهبر انقلاب اسلامی شد
حملات یمن فرودگاه ابها را به تعطیلی کامل کشاند
انهدام چهارمین فروند MQ-۱ در تنگه هرمز
حقوق اعضای هیئت‌علمی دانشگاه صنعتی شریف افزایش یافت
بانک مرکزی باید برای مهار نوسانات ارزی از انفعال خارج شود/ هیچ خلا قانونی برای کنترل نرخ ارز وجود ندارد
سازمان ملی هوش مصنوعی موانع فعالیت کسب و کارهای داده محور را رفع می‌کند
پرمصرف‌ها نباید سهم بیشتری از یارانه انرژی ببرند
تداوم الگوی فعلی تغذیه در دانشگاها
دویست شب گذشت، اما این قرار تمام نشد
سوریه بعد از براندازی نظام اسد
حجاب در حاشیه
کامران قدکچیان: قبل انقلاب سانسور نمی‌گذاشت آمریکایی‌ها را منفی نشان دهیم
ذخایر نفت آمریکا به مرز بحرانی رسید
فاتحان باب‌المندب اراده خود را بر جهان تحمیل می‌کنند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top