تاریخ انتشار: یکشنبه 1401/12/07 - 11:45
کد خبر: 462661

واحدهای مسکونی لوکس از مالیات معاف شدند

واحدهای مسکونی لوکس از مالیات معاف شدند

نمایندگان مجلس شورای اسلامی با پیشنهاد معافیت مالیاتی واحدهای مسکونی بالای ۲۰ میلیارد در سال آینده موافقت کردند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایسنا، نمایندگان مجلس شورای اسلامی با پیشنهاد معافیت مالیاتی واحدهای مسکونی بالای ۲۰ میلیارد در سال آینده موافقت کردند.

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (یکشنبه)، و در جریان بررسی بخش درآمدی لایحه بودجه سال ۱۴۰۲  در حین بررسی بند «ذ» تبصره ۶ لایحه که به اخذ مالیات از واحدهای مسکونی و باغ ویلاهای بالای ۲۰ میلیارد باز می‌گشت با پیشنهاد محمدمهدی مفتح مبنی بر حذف واحدهای مسکونی موافقت کردند.

با موافقت نمایندگان با این پیشنهاد، عملا واحدهای مسکونی بالای ۲۰ میلیارد از پرداخت مالیات در سال آینده معاف شدند.

در ادامه محمد باقر قالیباف تصریح کرد: با حذف واحدهای مسکونی از این بند عملا ابهاماتی ایجاد شده است چرا که اکنون ویلاهای غیرمجاز مالیات نمی‌دهند و ما در اینجا با اخذ مالیات برای باغ ویلاهای مجاز عملا آنها را جریمه می‌کنیم از سوی دیگر در این مصوبه ذکر شده که در شهرهای بالای یکصد هزار نفر که اکثر باغ ویلاها در شهرهای کوچک هستند. این بند را به کمیسیون ارجاع می‌دهیم تا ابهامات آن مرتفع شود.

براساس جزء یک بند «ذ» تبصره ۶ که به کمیسیون ارجاع شد واحدهای مسکونی و باغ ویلاهای مجاز با احتساب عرصه و اعیان و زمین‌های فاقد اعیانی دارای کاربری مسکونی – اداری و تجاری در محدوده شهرهای بالای یکصد هزار نفر جمعیت که ارز روز آنها بیش از ۲۰۰ میلیارد ریال می‌باشد مازاد بر این مبلغ مشمول مالیات به میزان دو در ۱۰۰۰ می‌باشد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
شرط های نقض شده / ادامه حملات به لبنان و لغو سفر مذاکراتی تهران به سوئیس
افزایش قیمت‌ها در سرتاسر جهان
ایران ترامپ را تحقیر کرد / توافقی که حتی آمریکایی‌ها آن را تسلیم تمام‌عیار می‌نامند
چهارده قرن سوگ و حماسه / چطور واقعه کربلا به هزار زبان جهان به شعر درآمد
کویری‌فر: رویکرد رهبری، هم‌زمان انسجام ملی را حفظ کرد و پاسخگویی دولت را با جدیت بیشتری همراه ساخت
پیام مقام معظم رهبری نشان دهنده باور ایشان به مردم سالاری دینی بود
 تأملی بر پیام رهبر معظم انقلاب و ضرورت ثبت دقیق آن در تاریخ
بیانیه جبهه پایداری انقلاب اسلامی در مورد تفاهم‌نامه و تبعات آن 
نحوه از بین بردن چربی روی فرش
خنک‌سازی هوشمند خانه در تابستان؛ راهنمای کامل از کولر گازی تا روش‌های طبیعی
مرجع تخصصی عیب‌یابی و ترمیم عمل‌کرد یخچال و فریزرهای تکنوسان در کلان‌شهر تهران.
نمایندگی تعمیرات یخچال هیتاچی در تهران: بازگرداندن آرامش به آشپزخانه شما.
کناف چیست؛ بررسی مزایا و معایب کناف + موارد استفاده
ما هم علی‌الاصول مخالفیم
نیروهای مسلح و ملت، تحقق کامل شروط را فریاد می‌زنند.
هماهنگ بودید اما همسو نبودید
ملت مراقب شماست؛ احتیاط کنید
مردم میراث‌دار دستاوردهای نظام هستند
رهبری بزرگ‌ترین حامی و بزرگ‌ترین مطالبه‌گر است
تقدیر بسیج دانشجویی دانشگاه شیراز از موضع قاطع رئیس‌جمهور در برابر آمریکا
دانشگاه‌ها باید اتاق فکر دستگاه‌های اجرایی باشند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top