تاریخ انتشار: شنبه 1401/12/13 - 16:45
کد خبر: 463406

هزینه ۷۰ میلیون دلاری آموزش خلبان

هزینه ۷۰ میلیون دلاری آموزش خلبان

امیرنشین کویت قصد دارد خلبانان جنگنده‌های «اف-۱۸» و «اف-۱۸ سوپر هورنت» خود را برای آموزش دوره‌های پرواز با این جنگنده عازم آمریکا کند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، امیرنشین کویت قصد دارد خلبانان جنگنده‌های «اف-۱۸» و «اف-۱۸ سوپر هورنت» خود را برای آموزش دوره‌های پرواز با این جنگنده عازم آمریکا کند.

به گزارش منابع خبری، شرکت آمریکایی «بوئینگ» طی قرارداد ۷۰.۷ میلیون دلاری آموزش خلبانان کویتی برای جنگنده‌های یاد شده را برعهده گرفته است. این جنگنده‌ها قرار است تا چندی دیگر به کویت تحویل داده شود.

بر اساس این گزارش، این پشتیبانی شامل پشتیبانی لجستیک و آموزش خلبانی در ایالات متحده ، تعمیر و نگهداری هواپیماها و  تجهیزات تسلیحاتی آن‌ها خواهد بود.

شرکت آمریکایی بوئینگ اعلام کرده که  قصد دارد در قراردادی ۱.۵ میلیارد دلاری ۲۸ فروند جنگنده «اف-۱۸» موسوم به «سوپر هورنت» برای نیروی هوایی کویت تولید کند. کویت قصد دارد ۲۲ فروند نوع تک سرنشین این هواپیما (نوع ای) و ۶ فروند از مدل دو سرنشین این جنگنده پیشرفته را بخرد.

 بر اساس آخرین آمارها نیروی هوایی کویت به ۱۰۷ فروند جنگنده مجهز است، اما ضعف خلبانان این کشور و عدم مهارت لازم در انجام ماموریت‌های هوایی توان انجام  عملیات نیرو هویی این کشور کوچک در حاشیه خلیج فارس را کاهش داده است.

آمریکا و کویت از سالیان گذشته در زمینه‌های مختلف سیاسی، اقتصادی، نظامی و فرهنگی همکاری مشترک دارند و آمریکا در کویت نظامیانی دارد که در پایگاه‌هایی همچون پایگاه هوایی «علی السالم» و دو پایگاه «عریفجان» و «معسکر الدوحه» مستقر هستند.

چندی قبل «پاتریک فرانک» فرمانده نیروی زمینی در فرماندهی مرکزی آمریکا با «خالد صالح الصباح» رئیس ستاد مشترک ارتش کویت دیدار و درباره همکاری‌های نظامی مشترک و توسعه این همکاری‌ها گفت‌وگو کرد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
آسانسور روم‌لس یا MRL چیست؟ ۷ مزیت مهم و قیمت آن
بوشکرفت در ایران؛ معرفی ایندراکمپ، محسن پورمحمد و چاقوی تخصصی طبیعتگردی
راهنمای خرید و قیمت آپارتمان‌های سنددار در محله البرز و انقلاب پرند
از خوابگاه‌های ناآماده تا ابهام در سرنوشت ۸ هکتار زمین دانشگاهی
به شما جوانان غیور و همه جوانان قهرمان میهن تبریک می‌ گویم؛ دل ملت بزرگ ایران را شاد کردید
پرونده تخلفات دانشگاه علوم پزشکی ایران همچنان بلاتکلیف است
فضاسازی و نصب پارچه نوشت در دانشکده‌های دانشگاه گیلان+عکس
اپل نمایشگر هوشمندی می‌سازد که با شنیدن صدای شما ۳۶۰ درجه می‌چرخد!
کشتی آزاد ایران هم مثل فرنگی در آمریکا قهرمان جهان شد
ممنوعیت حجاب در مدارس آذربایجان را تحمل نکنید/از حقوق دینی دختران مسلمان آذربایجان دفاع کنید
دستیابی به عمق فناوری انتقال جنین؛ رقابت با آمریکا در تجهیزات ناباروری
اعتراضات سراسری «نه به پادشاه» علیه منفور آمریکایی/ ۷ میلیون نفر در ۳۳۰۰ تجمع
بیانیه خصمانه شورای همکاری خلیج فارس علیه ایران و یمن
عراقچی: ایران هم کارهای ناتمامی با شما دارد!
روایت وزارت خارجه پاکستان از رایزنی عراقچی و اسحاق‌دار
زنوزی: برخورد نکنند از لیگ کنار می‌کشیم/ از فدراسیون شکایت می‌کنیم
عراقچی: توانمندی دفاعی و دیپلماسی در خدمت منافع ملی است
اخلاقی با صدور پیامی از نمایندگان مجلس تشکر کرد
تاکید کاظمی بر توسعه فضاهای ورزشی مدارس
رشیدیان به‌ زودی برای انعقاد تفاهم‌نامه به عربستان سفر می‌کند
پرونده دیدار ملوان تراکتور به کمیته انضباطی رفت
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top