تاریخ انتشار: دوشنبه 1401/12/15 - 13:26
کد خبر: 463645

تلاش برای اخذ مجوز اشتغال پاره وقت برای دانشجویان خارجی

تلاش برای اخذ مجوز اشتغال پاره وقت برای دانشجویان خارجی

وزیر علوم گفت: ما پیگیر این هستیم که مجوز شغل پاره وقت برای دانشجویان خارجی را دریافت کنیم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، دکتر محمدعلی زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری صبح امروز در نخستین مراسم جذب دانشجویان بین الملل در دانشگاه تربیت مدرس، به اولویت‌های پنجگانه وزارت علوم اشاره کرد و گفت: یکی از این اولویت‌ها مرجعیت دیپلماسی علمی است که در این بخش به تبادل استاد و دانشجو و پذیرش دانشجویان غیرایرانی می‌پردازد. در این دوره از مدیریت وزارت علوم توجه ویژه ای به بحث دیپلماسی علمی و بخش‌های مختلف آن شده است.

وی ادامه داد: سیاستگذاری ما در وزارت علوم باید به گونه‌ای باشد که این دیپلماسی علمی محقق و تشویق شود.

وزیر علوم گفت: علاوه بر این موارد رعایت اخلاق دیپلماسی علمی از دیگر مواردی است که باید به آن توجه ویژه شود. بحث رعایت دیپلماسی اخلاق علمی چه معنی می‌دهد به این معناست که شرط ورود و خروج دانشجویان و اعضای هیأت علمی بین المللی را تسهیل کنیم که در این زمینه سردار ذوالفقاری همکاری لازم را داشته اند که البته کافی نیست. دکتر بیدگلی در وزارت امور خارجه نیز همکاری‌های لازم را داشته اند اما انتظار ما این است که ورود و خروج، پذیرش، مباحث فارغ التحصیلی و حتی تأیید مدارک تحصیلی دانشجویان خارجی در کمترین زمان به نتیجه برسد.

وی ادامه داد: اخلاق دیپلماسی علمی معنایش این است ما میزبان شایسته ای برای این دانشجوین خارجی در تأمین امکانات آموزشی، رفاهی، خوابگاهی بوده و نهایت تلاش خود را برای ارائه خدمات به این دانشجویان داشته باشیم.

زلفی گل افزود: همانطور که دکتر داداش پور رئیس سازمان امور دانشجویان آئین نامه اعطای مجوز مؤسسات جذب دانشجوی بین الملل را در شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوب کرده و تسهیلگری لازم را انجام دادند، تدوین شیوه نامه اخلاق دیپلماسی علمی را نیز در دستور کار خود قرار دهند تا رؤسای دانشگاه‌های ما بر اساس آن بسترسازی لازم را در زمینه‌های رفاهی، خوابگاهی، آزمایشگاهی برای دانشجویان غیرایرانی مهیا کنند.

وی با طرح این سوال که اخلاق دیپلماسی علمی یعنی چه، افزود: معنی آن این است که دانشجویان غیرایرانی ما در انتخاب استاد راهنما آزاد باشند.

وی گفت: تبادل دانشجو در بین کشورهای همسایه علاوه بر مواردی که مطرح کردم بحث امنیتی، تعامل و تفاهم نیز برای ما دارد که وقتی صورت گیرد و ما به فرهنگ‌ها توجه کنیم منافع ملی و مشترک ما تأمین می‌شود.

وزیرعلوم ادامه داد: در بحث دیگری که در تبادلات علمی و جذب دانشجویان خارجی به آن توجه داریم بحث قدرت نرم جمهوری اسلامی است یعنی تلاش کنیم در قلب مردم همسایگان نفوذ داشته باشیم و آن از طریق علم و دانش میسر است، از طریق علم و دانش است که قدرت نرم افزایش می‌یابد.

وی خطاب به رؤسای دانشگاه‌ها عنوان کرد: درخواست من از رؤسای دانشگاه‌ها این است که به جذب دانشجویان خارجی نگاه مادی صرف نداشته باشند. جذب دانشجویان خارجی نیاز به عزم فرابخشی دارد.

وزیر علوم همچنین افزود: ما پیگیر این هستیم که مجوز شغل پاره وقت برای دانشجویان خارجی را دریافت کنیم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تاکید عراقچی بر اهتمام ایران برای اجرای تفاهمات بین ایران و بلاروس
امضای ۳ سند همکاری بین ایران و بلاروس
ورزشگاه اختصاصی بانوان در قم احداث شود
عراقچی: با بلاروس برای نقشه راه همکاری برای یک سال آینده توافق کردیم
رد ادعا درباره جزایر ایرانی در بیانیه پایان سفر وزیر خارجه چین به امارات
رونمایی از دستاوردهای پژوهشگاه علوم و فنون هسته‌ای +عکس
اضطراب امتحان؛ بحران خاموش نظام آموزشی
مفتح: هیچ متفکری مخالف پیوند حوزه و دانشگاه نیست
۶۰ درصد تهرانی‌ها دچار کم‌تحرکی‌اند
دیدار عراقچی با همتای بلاروسی
روایت مدیر تیم آلومینیوم از ماجرای درگیری با سروش رفیعی
دیدار غریب آبادی با سرپرست وزارت خارجه بنگلادش
اسلامی: ۵۶ کشور متقاضی محصولات هسته‌ای ایران هستند
دیدار عراقچی با لوکاشنکو رئیس جمهور بلاروس
وزیر کشور: قیمت ‌کالاهای اساسی را تثبیت می‌کنیم
انتقاد صریح وزیر آموزش‌و‌پرورش؛ کنکور، انحراف راهبردی نظام تربیتی
عارف: دستاوردهای ارزشمندی در انرژی هسته‌ای ‌کسب کرده‌ایم
چگونه دانشگاه‌ها با روش‌های نوین ارتباطی، وفاداری دانشجویان را افزایش می‌دهند؟
تفحص از عملکرد مدیریت دانشگاه فرهنگیان کلید خورد
بزرگداشت جعفر دهقان برگزار می‌شود
سانا ارتباط؛ مرجعی برای تأمین تخصصی تجهیزات شبکه
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top