تاریخ انتشار: سه شنبه 1401/12/16 - 10:39
کد خبر: 463742

مهلت ثبت نام وام دانشجویی تا ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۲

مهلت ثبت نام وام دانشجویی تا ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۲

مهلت ثبت نام دانشجویان روزانه و نوبت دوم متقاضی وام های تحصیلی–شهریه در دانشگاه شهید بهشتی آغاز شده و تا ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۲ ادامه دارد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ کلیه دانشجویان روزانه و نوبت دوم متقاضی وام های تحصیلی–شهریه در دانشگاه شهید بهشتی می توانند جهت ثبت نام از تاریخ ۱۲ اسفندماه تا ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۲، با مراجعه به سامانه یکپارچه سازی صندوق رفاه دانشجویان به آدرس نسبت به ثبت نام اقدام کنند.

زمان تحویل مدارک همزمان با ثبت نام بوده و دانشجویان پردیس فنی و مهندسی شهید عباسپور لازم است مدارک خود را به مدیریت امور دانشجویی تحویل دهند. دانشجویان مقطع دکترا توجه داشته باشند وام ویژه دکترا در قالب وام تحصیلی مقطع دکترا اعمال شده است. همچنین وام دانشجویان متاهل حداکثر تا دو برابر دانشجویان مجرد است.

دانشجویانی که ورودی جدید هستند و برای اولین بار متقاضی استفاده از وام های دانشجویی هستند و پرونده رفاهی ندارند، نخست باید نسبت به ثبت نام به عنوان کاربر جدید در سامانه اقدام کنند و نسبت به اخذ شناسه کاربری و رمز اقدام کنند.

برای دانشجویان ورودی جدید ارائه کسر از حقوق الزامی است. دانشجویان ورودی جدید و ورودی های سال های گذشته که برای اولین بار اقدام به ایجاد پرونده یا ثبت مقطع جدید در سامانه می کنند، صرفا با ارائه نسخه جدید سند تعهد امکان دریافت وام را خواهند داشت.

عدم اشتغال در زمان دریافت وام، سنوات مجاز دریافت وام، ثبت نام دانشجو در حداقل تعداد واحدهای آموزشی مطابق ضوابط و مقررات آموزشی دانشگاه، عدم دریافت بورسیه کمک هزینه تحصیلی از سایر سازمان ها و عدم داشتن بدهی معوق به صندوق رفاه دانشجویان از جمله شرایط دانشجویان برای دریافت وام به شمار می رود.

همچنین دانشجویان تحت پوشش نهادهای حمایتی در اولویت دریافت وام دانشجویی هستند و امکان دریافت وام برای دانشجویان مهمان صرفاً از طریق دانشگاه مبدا امکان پذیر است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
شرط موفقیت تیم ملی فوتبال در جام‌جهانی
سریال «صفا با خانواده» از امشب روی آنتن؛ دزد خرده‌پا وسط جنگ ۱۲ روزه
جزئیات جلسه کمیسیون امنیت ملی مجلس با «غریب‌آبادی» و وزیر اقتصاد
جناب خان از امشب دوباره روی آنتن
تأکید روسای جمهور ایران و مصر بر راهکارهای دیپلماتیک حل و فصل مسائل
اتصال کامل اینترنت بین‌الملل مشترکان برقرار شد
جزئیات بسته حمایتی وزارت اقتصاد برای عبور از تبعات جنگ
تاکید پزشکیان بر هم‌افزایی میان کشورهای اسلامی در مقابله با توطئه‌های دشمنان
سطح اتصال اینترنت در ایران به ۳۴ درصد رسید
بازگشایی اینترنت ثابت آغاز شد
روز نسیم مهر؛ یادآور مسئولیت جمعی در قبال خانواده زندانیان
۳۰ سال در سیاهچال‌های اسرائیل؛ قصۀ نفس‌هایی که خاموش نشد
از خارجی‌ها قرض نکنید!
سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
حمله به خاک ایران یا شلیک به میز مذاکره؟
شاخص کل بورس تهران به کانال ۴ میلیون واحدی برگشت
حمایت از آزمایشگاه تحقیقاتی اساتید
تثبیت قیمت دلار و درهم در مرکز مبادله؛ سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
عارف: هیچ کس منکر وجود گرانی در بازار نیست
معماری نوین روابط منطقه‌ایمعماری نوین روابط منطقه‌ای
ترویج ازدواج و فرزندآوری بزرگ‌ترین ایثار برای آینده ایران است
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top