تاریخ انتشار: پنجشنبه 1401/12/18 - 16:09
کد خبر: 463952

گازرسانی به سیستان و بلوچستان پیشرفت قابل توجهی دارد

 گازرسانی به سیستان و بلوچستان پیشرفت قابل توجهی دارد

علی بهادری‌جهرمی سخنگوی دولت با اشاره به اقدامات دولت سیزدهم در زمینه گازرسانی به استان سیستان و بلوچستان، اعلام کرد: اولویت دولت سیزدهم از ابتدا، خدمتگزاری به مناطق کم‌برخوردار و جبران عقب‌ماندگی‌ها بوده و هست و از این رو توجه ویژه‌ای نیز به استان سیستان و بلوچستان داشته تا روند عملیات اجرایی گازرسانی به این استان با قوت و تلاش شبانه‌روزی همکاران در وزارت نفت ادامه دارد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، علی بهادری‌جهرمی سخنگوی دولت با اشاره به اقدامات دولت سیزدهم در زمینه گازرسانی به استان سیستان و بلوچستان، اعلام کرد: اولویت دولت سیزدهم از ابتدا، خدمتگزاری به مناطق کم‌برخوردار و جبران عقب‌ماندگی‌ها بوده و هست و از این رو توجه ویژه‌ای نیز به استان سیستان و بلوچستان داشته تا روند عملیات اجرایی گازرسانی به این استان با قوت و تلاش شبانه‌روزی همکاران در وزارت نفت ادامه دارد.

سخنگوی دولت در خصوص گازرسانی به شهرهای جنوبی استان سیستان و بلوچستان، گفت: به حول و قوه الهی و همزمان با میلاد با سعادت حضرت ولی‌عصر (عج)، خط انتقال گاز ایرانشهر به چابهار به طول ۲۹۰ کیلومتر و با هزینه ۴۱۰ میلیون دلار (معادل معادل بیست هزار میلیارد تومان) آماده افتتاح و بهره‌برداری است.

بهادری‌جهرمی در خصوص گازرسانی به شهرستان‌های زابل، زهک، نیمروز، هیرمند و هامون، گفت: خط انتقال گاز زاهدان به منطقه سیستان هم در اردیبهشت ماه سالجاری در دولت سیزدهم تزریق گاز شد و در حال حاضر در این منطقه، شهر زابل گازدار است.

وی افزود: شهر زابل ۵۰۰ کیلومتر شبکه نیاز دارد که تاکنون ۴۷۰ کیلومتر اجرا و ۲۰۰ کیلومتر نیز گازدار شده است، در این شهر حدود ۲۰ هزار علمک نیز مورد نیاز است که نصب علمک‌ها آغاز شده است و در حال تکمیل است.

سخنگوی دولت در مورد وضعیت پیشرفت گازرسانی به سایر شهرهای استان سیستان و بلوچستان ادامه داد: شبکه‌های مورد نیاز شهرهای ادیمی (مرکز نیمروز)؛ دوست محمد (مرکز هیرمند)؛ محمدآباد( مرکز هامون) و زهک (مرکز زهک) نیز با متراژ حدود ۲۸۰ کیلومتر به صورت کامل اجرا شده و فقط مراحل نهایی اجرای خطوط تغذیه بین این شهرها باقیمانده است که در حال اجرا است، پیش‌بینی می‌شود این ۴ شهر در ماه‌های ابتدایی سال آینده گازدار شوند.

بهادری‌جهرمی در پایان ابراز امیدواری کرد که در دولت سیزدهم اقدامات گازرسانی در استان سیستان و بلوچستان به ثمر برسد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ما هم علی‌الاصول مخالفیم
نیروهای مسلح و ملت، تحقق کامل شروط را فریاد می‌زنند.
هماهنگ بودید اما همسو نبودید
ملت مراقب شماست؛ احتیاط کنید
مردم میراث‌دار دستاوردهای نظام هستند
رهبری بزرگ‌ترین حامی و بزرگ‌ترین مطالبه‌گر است
تقدیر بسیج دانشجویی دانشگاه شیراز از موضع قاطع رئیس‌جمهور در برابر آمریکا
دانشگاه‌ها باید اتاق فکر دستگاه‌های اجرایی باشند
تفاوتِ علی‌الاصولی: گذر از نظر ولایی به نظر شورایی
رهبری و مردم مانع اصلی تکرار خسارت محض
لغو مجوز ادامه خدمت شریعتمداری/ جنجال انتصابات بدون استعلام در هلدینگ خلیج فارس/ دورهمی افراطیونِ پرونده‌دار در پولسازترین شرکت خصولتی
نظر دیگری داشتم اما به دلیل تعهد رئیس جمهور برای پاسداشت حقوق ملت، آن را پذیرفتم
برنامه ریزی دولت، برای تعطیلی خیابان
علت اصلی تورم، سیاست‌های دولت است
صنعت فضایی کشور مبتنی بر دانش بومی است
توسعه همکاری‌های علمی و فرهنگی میان دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی و مراکز علمی و دانشگاهی ترکیه
حذف ۱۹۰ شغل دیگر در دانشگاه معتبر اسکاتلند
دیدار با خانواده شهید جنگ تحمیلی سوم
یارزاده: آموزش‌های مهارتی و هنرهای سنتی نقش مؤثری در صیانت از فرهنگ و تمدن ایرانی ـ اسلامی دارند
رئیس دانشگاه شریف: صرفه‌جویی ۴۰درصدی انرژی در دانشگاه‌ها گاز پتروشیمی‌ها را برای ۳۰ روز تأمین می‌کند
فیلم | بهاره حیدری: باید به سمتی حرکت کنیم که نه‌تنها گذرگاه انرژی را کنترل کنیم، بلکه ایران به هاب انرژی تبدیل شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top