تاریخ انتشار: یکشنبه 1401/12/21 - 14:49
کد خبر: 464232

پیشنهاد مدودف برای تغییر نام اوکراین

پیشنهاد مدودف برای تغییر نام اوکراین

رئیس‌جمهوری سابق روسیه با اشاره به «استپان باندرا»، رهبر ملی اوکراینی و همکار نازی‌ها در جنگ جهانی دوم گفت که نام اوکراین باید به "امپراتوری باندرا" تغییر کند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایسنا، رئیس‌جمهوری سابق روسیه با اشاره به «استپان باندرا»، رهبر ملی اوکراینی و همکار نازی‌ها در جنگ جهانی دوم گفت که نام اوکراین باید به "امپراتوری باندرا" تغییر کند.

 پس از آنکه ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهوری اوکراین به دولتش گفت که تغییر نام روسیه را در نظر دارد، این پیشنهاد از سوی دیمیتری مدودف، معاون رئیس شورای امنیت ملی و رئیس‌جمهور سابق روسیه مطرح شد.

رئیس جمهوری اوکراین روز جمعه به دولتش دستور داد طرحی را برای تغییر دادن نام روسیه به "مسکوویا"، نامی غیررسمی که قرن‌ها قبل استفاده می‌شده را تدوین کند.

ولودیمیر زلنسکی در پاسخ به طرح یک طومار در مخالفت با به کارگیری نام "روسیه" در اوکراین این تصمیم را گرفت. در این طومار ادعا شد اوکراین با به کار بردن نام "روسیه" یک "ادعای خطرناک" را مبنی بر اینکه همسایه‌اش از تبار کشور "روس کی‌یف" دوران قرون وسطی است، تایید می‌کند.

دیمیتری مدودف در واکنش به این اظهارات زلنسکی در تلگرامش نوشت: «پاسخ ما...؟ فقط امپراتوری خوک‌صفت باندرا.»

استپان باندرا طی مراحل اولیه حمله نازی به اتحاد جماهیر شوروی، با دولت آدولف هیتلر همکاری کرد. وی سپس توسط آلمانی‌ها به دلیل اختلافاتی بر سر آینده اوکراین دستگیر و زندانی شد. باندرا پس از جنگ به غرب آلمان گریخت؛ جایی که در سال ۱۹۵۹ توسط مامور "کا.گ.ب، (KGB) سرویس اطلاعاتی و امنیتی اتحاد جماهیر شوروی سابق" ترور شد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اقدامات تخریب‌گرانه آژانس، کشورها را به سمت خروج از (NPT) سوق خواهد داد
قیمت گازوئیل در آمریکا برای اولین بار ۶ دلاری شد
فیلم | تصاویری از مورد اصابت قرار گرفتن شناور بدون سرنشین آمریکایی
انجمن اسلامی دانشگاه علامه طباطبایی از برگزاری جلسه غیررسمی معاونت وزیر علوم با هنجارشکنان حجاب انتقاد کرد
نماینده روسیه: مسکو هرگونه سوءاستفاده از شورای امنیت برای تسویه‌حساب سیاسی با تهران را رد می‌کند
تضعیف رسانه خودی، خالی کردن میدان برای روایت دشمن / امروز میدان اصلی، میدان خدمت است نه میدان امتیازگیری جناحی
 نماینده چین: از شورای امنیت برای تسویه‌حساب سیاسی علیه ایران سوءاستفاده نکنید
فیلم | ۳ مخزن بزرگ نفتی در جازان عربستان سوخت
رویترز: ۸ جنگنده و یک هواپیما در حملات شب گذشته ایران به پایگاه آمریکا در اردن آسیب دیدند
فیلم | روایتی از آنچه در اسفندماه در دانشگاه شریف گذشت / «سازمان‌یافته‌ و هماهنگ؛ با یک نماد و در یک روز»
قیمت نفت برنت به ۱۰۵ دلار در هر بشکه رسید!
تسلط انصارالله بر دریای سرخ در حال افزایش است
دستگیری ۳ نفر از عوامل درگیری خوابگاه دانشگاه سمنان
ضربه کاری به دشمن با توان موشکی نوین و اشراف اطلاعاتی 
نتیجه قطعنامه ضدایرانی شورای حکام تسریع توسعه فناوری هسته‌ای خواهد بود
محل جانبازی رهبر معظم انقلاب، امروز میزبان مصحف‌های مقاومت شد
۱۰ هزار دانشجو راهی حج عمره می‌شوند
خونخواهی یک مکتب و سبک برخورد با طاغوتی‌ست که می‌خواهد شیعه را از میان بردارد
ایران، روسیه و چین: قطعنامه غرب فاقد مبنای حقوقی است
سهم ایران از خزر به زیر ۴ درصد کاهش می‌یابد؟
راهنمای جامع خرید و بهینه‌سازی استیرر آزمایشگاهی؛ از مکانیسم‌های مغناطیسی تا حل چالش‌های حرارتی آزمایشگاه
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top