تاریخ انتشار: دوشنبه 1401/12/22 - 11:41
کد خبر: 464314

افزایش حقوق دستیاران و کارورزان پزشکی در سال آینده اعمال خواهد شد

افزایش حقوق دستیاران و کارورزان پزشکی در سال آینده اعمال خواهد شد

معاون‌ فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت گفت: در سال آینده شاهد افزایش حقوق و دریافتی دستیاران تخصصی و فوق تخصصی، کارورزان پزشکی و دندانپزشکی و دانشجویان دکتری خواهیم بود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، دکتر عباس شیراوژن با اعلام این خبر افزود: با برگزاری جلسات مختلف و نظر مساعد وزیر بهداشت مقرر شده است در سال آینده شاهد افزایش حقوق و دریافتی دستیاران تخصصی و فوق تخصصی، کارورزان پزشکی و دندانپزشکی و دانشجویان دکتری باشیم.

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت در پاسخ به پرسشی در مورد این که برای بهبود وضعیت معیشتی دستیاران و کارورزان چه برنامه‌ای دارید، اظهار داشت: به دلیل افزایش هزینه‌های پیش آمده، افزایش دریافتی‌های اعمال شده در یکسال گذشته، تقریباً کم اثر شده است.

وی افزود: به همین دلیل با همراهی و محوریت معاونت‌های آموزشی، توسعه و دبیرخانه هیات امناهای دانشگاه‌ها و برگزاری جلسات کارشناسی بررسی‌های صورت گرفته لازم و همینطور نظر مساعد وزیر بهداشت مقرر شده است در سال آینده شاهد افزایش کمک هزینه تحصیلی برای گروه های مختلف دانشجویی از جمله دستیاران تخصصی و فوق تخصصی، کارورزان پزشکی و دندانپزشکی و دانشجویان دکتری باشیم.

شیراوژن در خصوص میزان و شرایط این کمک هزینه تحصیلی گفت: جدول کمک هزینه تحصیلی گروه های مختلف با توجه به متاهل بودن و برخی شرایط دیگر آماده تصویب نهایی و ابلاغ است. البته نمی‌توان گفت این مبالغ جبران کننده زحمات دانشجویان ماست ولی معاونت های مختلف وزارت و دانشگاه های علوم پزشکی تلاش می کنند که مشکلات معیشتی دانشجویان به حداقل ممکن برسد. امیدواریم با لطف خداوند متعال بتوانیم در جهت رضایت بیشتر دانشجویان قدم برداریم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
باقری: کشورها از ابتکار ایران درباره معادله امنیتی جدید استقبال کردند
اعلام اسامی بازیکنان تیم فوتبال امید برای اردوی ترکیه
بقایی: آمریکا شریک تمام جنایات رژیم صهیونیستی در لبنان و منطقه است
همه ۲۷ کشور عضو از تنگه هرمز ضربه خوردند
چهار ضلعی پیام رهبری در موقعیت جنگ ترکیبی
 نگاهی به مصاحبهٔ اخیر محمود سریع‌ القلم با مجلات «آگاهی نو» و «اندیشه پویا»
اروپا بیست‌ویکمین بسته تحریمی ضد روسیه را آماده می‌کند
سیاست ایران گسترش همکاری با کشورهای مسلمان و همسایه است
هزینه انجام پایان نامه با استفاده از Chatgpt Plus
بهترین چیلر تراکمی ایرانی برای برج مسکونی در تهران چیست؟
راهنمای پذیرش و چاپ سریع مقاله
تشکر از تیم مذاکره کننده و اعلام نگرانی عمیق دربارۀ مذاکرات
 «الله‌اکبر» سلاح راهبردی امت اسلام برای درهم‌شکستن سلطه استکبار است/ اتحاد مسلمانان، رژیم صهیونیستی را در بن‌بست گسترش مقاومت گرفتار کرد
صندلی نمایندگی، سنگر خط مقدّم تحوّل در مسیر پیشرفت کشور است
فیلم | رسوایی قاری کویتی در محضر قرآن
فیلم | خطر انحرافات کوچک
 دارایی‌های ایران باید بدون قید و شرط آزاد شود
فیلم | پاسخ سپاه به تعرض سحرگاه امروز ارتش متجاوز آمریکا به بندرعباس
شهید شیرازی تجسم امانت و ولایت‌مداری بود
پیامدهای جنگ رمضان چگونه بر اقتصاد آمریکا اثر می‌گذارد؟
دشمن شکست‌خورده روی ۷ نقطه تمرکز کرده است
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top