تاریخ انتشار: سه شنبه 1401/12/23 - 09:57
کد خبر: 464424

درخواست انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه علامه از رئیس قوه قضائیه

درخواست انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه علامه از رئیس قوه قضائیه

انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه علامه طباطبائی (ره) در نامه ای صریحا از قوه قضائیه مطالبه دارد که هرچه سریع‌تر، برنامه جامع مقابله با سقط جنین را بنویسد و با شانه خالی نکردن از آن مانع اجرای قانون نشود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه علامه طباطبائی (ره) در نامه ای صریحا از قوه قضائیه مطالبه دارد که هرچه سریع‌تر، برنامه جامع مقابله با سقط جنین را بنویسد و با شانه خالی نکردن از آن مانع اجرای قانون نشود.

متن کامل نامه به شرح ذیل می باشد:

شما ملاحظه کنید همین سیاست جمعیّتی غربی‌ها که «فرزند کمتر، زندگی بهتر»، سیاست غربی است؛ خودشان هم عمل کردند و امروز دچار مشکلند؛ دارند جایزه می‌دهند که خانواده‌ها فرزنددار بشوند؛ می‌خواهند جبران کنند عقب‌ماندگی را، فایده هم ندارد. این سیاست را، نسخه‌ی غربی را قبول کردند. ما چند سال قبل اصرار کردیم، گفتیم که موانع تولید نسل را بردارید؛ مسئولین هم قبول کردند، تصدیق کردند حرف ما را، منتها در مدیریّت‌های میانی متأسّفانه موانعی وجود دارد. ۱۳۹۷/۰۱/۰۱

جناب آقای غلامحسین محسنی اژه‌ای، همانطور که مستحضرید؛ نرخ باروری ایران سال ۱۴۰۰، ۱.۶ فرزند بوده در حالی که سال ۱۳۶۵، ۶.۵ فرزند بوده است. این به این معناست که ما الان با بحران جمعیت روبرو هستیم. پیش‌بینی می‌شود رشد جمعیت در سال ۱۴۲۰ منفی شود. هرچقدر تعداد جمعیت سالمند (بالای ۶۴ سال) بیشتر باشد، بار هزینه نگهداری، مراقبت‌های بهداشتی و هزینه‌های صندوق‌های بازنشستگی نیز بیشتر می‌شود. از طرفی نیروی جوان کاهش پیدا می‌کند و کشور را با مخاطرات امنیتی و اقتصادی روبرو می‌کند. از طرفی سالانه ۳۷۰ تا ۵۳۰ هزار مورد سقط جنین در کشور اتفاق می‌افتد که ۹۵ درصد آنها غیر قانونی است و هیچ نظارتی در این زمینه وجود ندارد.

قانون جوانی جمعیت و حمایت از خانواده با این دغدغه در مجلس شورای اسلامی تصویب و آبان ۱۴۰۰ به رئیس جمهور ابلاغ شد.  طبق ماده ۵۷ این قانون، قوه قضائیه مکلف‌ بوده است ظرف مدت سه‌ماه برنامه جامع مقابله با سقط را بنویسد و رویه‌های قضایی را در برخورد با سقط جنین اصلاح کند. این برنامه هنوز علیرغم گذشت یک‌سال از مهلت قانونی، نهایی نشده است. نبود دغدغه‌مندی و نبود احساس فوریتِ موضوع جمعیت، موجب بدترشدن وضعیت کشور در این حوزه شده است. بر اساس ماده ۷۱ همین قانون، هر دستگاهی که در اجرای قانون اهمال و کوتاهی ورزد مستوجب مجازات خواهد بود.

انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه علامه طباطبائی (ره) صریحا از قوه قضائیه مطالبه دارد که هرچه سریع‌تر، برنامه جامع مقابله با سقط جنین را بنویسد و با شانه خالی نکردن از آن مانع اجرای قانون نشود. این تشکل از جنابعالی می‌خواهد در سریعترین زمان ممکن برای تشکیل جلسه با اعضای این مجموعه جهت تشریح عملکرد خود در این زمینه اقدامات لازم را مبذول فرماید.
*والسلام علی من اتبع الهدی.*

 

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
تاکید اردوغان بر گسترش روابط با ایران
ظریف: نباید منتظر دستور از تهران باشیم ؛ دستور از مردم می‌رسد
پیراهن قرن؛ امضای مسی تاریخی شد
خبری که سنوار به مادرش داد
نخستین زن فرماندار در کردستان منصوب شد
جانور منقرض شده به طبیعت بازگشت!
تهران سرد می شود
زلنسکی: یا دنبال سلاح اتمی می‌رویم یا ...
حرف‌های جالب حامد بهداد درباره دوران دانشجویی اش
واکنش فرهاد مجیدی به سرمربی جدید استقلال
حملات سنگین موشکی حزب الله به عکا
راهکار جدید بریکس برای دلار زدایی تحقق می‌یابد؟
داتیس پرو؛ مرجع اخبار و آموزش‌های تکنولوژی و فناوری اطلاعات
بررسی مزایا و معایب استفاده از فویل آلومینیوم در خانه
نصرتی ، رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌ها شد
نظارت بر تاکسی‌ها هوشمند می‌شود
ایرج طهماسب به تئاتر برگشت
لیلا حاتمی و محمدرضا فروتن در یک فیلم جدید
قاشق هخامنشی با طراحی پیچیده الهام‌گرفته از اساطیر کهن ایران!
تتلو و رفتارهای عجیب‌اش تا پیش از دستگیری
کاهش ۴۳ تومانی نرخ یورو در مرکز مبادله ایران
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top