تاریخ انتشار: چهارشنبه 1401/12/24 - 09:51
کد خبر: 464556

۲۰ فروردین ۱۴۰۲ آخرین مهلت ثبت‌نام مسابقات بین‌المللی ربوکاپ

 ۲۰ فروردین ۱۴۰۲ آخرین مهلت ثبت‌نام مسابقات بین‌المللی ربوکاپ

۲۰ فروردین ماه سال ۱۴۰۲ آخرین مهلت ثبت‌نام در هفدهمین دوره مسابقات بین‌المللی ربوکاپ آزاد ایران تعیین شده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایسنا،20 فروردین ماه سال ۱۴۰۲ آخرین مهلت ثبت‌نام در هفدهمین دوره مسابقات بین‌المللی ربوکاپ آزاد ایران تعیین شده است.

 هفدهمین دوره مسابقات بین‌المللی ربوکاپ آزاد ایران (دانشجویی و دانش‌آموزی)، ۶ تا ۸ اردیبشهت‌ماه ۱۴۰۲ در دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات برگزار می‌شود.

دکتر داود ثمری، معاون فناوری و نوآوری واحد علوم و تحقیقات و دبیر هفدهمین دوره مسابقات بین المللی روبوکاپ آزاد ایران در این خصوص گفت: با توجه به دستور دکتر طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، شورای سیاست‌گذاری این مسابقات با محوریت باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی و همکاری واحد علوم و تحقیقات و کمیته ملی ربوکاپ ایران، جهت اجرای هفدهمین دوره مسابقات بین‌المللی ربوکاپ آزاد ایران با شعار "یادگیری، آینده درخشان" در دو بخش دانشجویی و دانش‌آموزی تشکیل شد.

ثمری، واحد علوم و تحقیقات را میزبان این دوره از مسابقات معرفی کرد و یادآور شد: در این دوره مقرر شده است تا دبیرخانه اجرایی مسابقات در واحد علوم و تحقیقات، برنامه‌ریزی‌های اجرایی و انجام هماهنگی‌های لازم را از طریق دبیرخانه پیگیری کند.

معاون فناوری و نوآوری واحد علوم و تحقیقات افزود: دبیرخانه مسابقات در قالب کمیته‌های علمی و فنی، اجرایی و پشتیبانی و تبلیغات و اطلاع‌رسانی جهت برنامه‌ریزی‌های لازم برای برگزاری شایسته مسابقات در حال پیگیری است.

به نقل از روابط عمومی واحد علوم و تحقیقات، وی ادامه داد: تا کنون بیش از ۲۳۰ تیم (بالغ بر ۱۰۰۰ نفر) از مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی و خارج از این دانشگاه جهت حضور در این رویداد ملی و بین‌المللی اعلام آمادگی کردند.

علاقه‌مندان برای حضور در این رقابت علمی می‌توانند تا ۲۰ فروردین ماه ۱۴۰۲ با مراجعه به وب‌سایت این رویداد به آدرس http://iranopenrobocup.ir  نسبت به ثبت نام خود اقدام کنند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تنها مصدوم استقلال مقابل المحرق مشخص شد
سونامی سالمندی در راه است
مصرف بی‌رویه آنتی‌بیوتیک‌ها؛ تهدیدی جدی برای درمان عفونت‌ها
فیلم | مصوبه واردات استانی نمونه آشفتگی دولت در سیاست گذاری ارزی
تامین و فروش مستربچ برای صنایع خودرو، لوازم خانگی و بسته‌بندی
قیمت و خرید نایلون دسته موزی مستقیم از تولیدی
سیم‌کارت سفید یا سیم‌کارت بدون فیلتر چیست؟
بهترین سایت ساز های رایگان
نظر مشتریان، مسیر واقعی رشد در دنیای امروز
دانلود آهنگ جدید، ریمیکس و موزیک ویدئو با کیفیت عالی از ناب صدا
خرید لوازم خانگی با انواع طرح های اقساطی و نقدی در نفیس ۲۴
۵ سرگرمی خانگی ساده برای روزهای بی‌حوصلگی
چطور با سرمایه محدود ارز دیجیتال بخریم و معامله کنیم؟
فرصت شغلی منعطف وپردرآمد برای دانشجوها؛ از تبلیغ تا واقعیت!
پیام تسلیت خبرنامه دانشجویان ایران به مناسبت درگذشت پدر محترم محمد جهاد
هم‌نشینی یلدا و رجب؛ وقتی بلندترین شب سال به آغاز روشن‌ترین راه می‌رسد
مجلس نحوه تعدیل اقساط مهریه را تعیین کرد
جمع آوری ۳۳۴ نفر اتباع بیگانه غیرمجاز در زهک
تحمیل خسارت ۲۰ میلیارد دلاری تصادفات به اقتصاد ایران
سلیمی: چین مراقب اظهاراتش درباره جزایر سه‌گانه باشد
تجمع میلیونی مردم عراق در سالروز شهادت سردار سلیمانی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top