تاریخ انتشار: چهارشنبه 1402/01/02 - 00:25
کد خبر: 465226

ادعای محور غربی-عربی در حمایت از صلح فراگیر در یمن

ادعای محور غربی-عربی در حمایت از صلح فراگیر در یمن

کشورهای عربستان سعودی، امارات عربی متحده، آمریکا و انگلیس امروز سه‌شنبه مدعی شدند که از فرآیند صلح فراگیر در یمن که تحت هدایت یمنیها باشد، حمایت می‌کنند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، کشورهای عربستان سعودی، امارات عربی متحده، آمریکا و انگلیس امروز سه‌شنبه مدعی شدند که از فرآیند صلح فراگیر در یمن که تحت هدایت یمنیها باشد، حمایت می‌کنند.

روزنامه سعودی عکاظ گزارش داد،  سفرای چهار کشور مذکور در یمن، پس از برگزاری نشستی، «تقویت اقتصاد یمن از طریق تأمین مالی خارجی» را بررسی کردند؛ ادعایی که با اقدامات این کشورها در محاصره ملت یمن، در تناقض است.

این سفرا ضمن حمایت از دولت وابسته به ائتلاف سعودی در یمن، از این دولت خواستند که «درباره استفاده از درآمدها، شفافیت را افزایش دهد و با بخش خصوصی درباره تدابیر اقتصادی آینده رایزنی کند».

این کشورها همچنین اعلام آمادگی کردند که با شورای ریاستی یمن به رهبری رشاد العلیمی به تلاشهای خود ادامه خواهند داد تا به زعم خود بتوانند برنامه‌های اصلاحات اقتصادی در یمن را اجرایی کنند.

چهار کشور فوق، بدون اشاره‌ به محاصره و تحریمهای ظالمانه ائتلاف سعودی، غرب و آمریکا علیه ملت، مدعی، «جنگ اقتصادی» انصارالله و تهدیدهای زیرساختهای نفتی و شرکتهای باربری از سوی این جنبش شدند.

در همین ارتباط، «محمد البخیتی» از اعضای ارشد جنبش انصارالله یمن اسفند ماه گذشته تصریح کرد: «وقتی که جنگ شدید می‌شود، آمریکا عمدا در مورد صلح سخن می‌گوید و وقتی پیشرفتی در مذاکرات حاصل می‌شود، برای به شکست کشاندن آن، وارد می‌شود. 

وی افزود: آمریکا و بریتانیا برای متوقف کردن پیشرفت در تلاش‌ها برای دستیابی به راه حل مداخله کردند. لذا ممکن است به نبرد جدیدی برگردیم. ما این توانمندی را داریم که عرضه نفت را متوقف کنیم، بنابراین آمریکا می‌داند که منافعش در معرض تهدید قرار گرفته، بنابراین به سمت  نه صلح و نه جنگ می رود.

البخیتی هشدار داد: با توجه به شرایط کنونی و از آنجایی که مذاکرات هنوز به نتیجه نرسیده، در مرحله بعدی تنها یک گزینه باقی می‌ماند که آن دور جدید نظامی گسترده است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
از گرندپریکس ارشمیدس تا پژوهشگر برتر خراسان رضوی؛ روایت یک نسل تازه از پژوهشگران ایرانی
مهندسیِ تحول؛ نقشه‌یِ راهِ مدیریتِ استراتژیک در نظامِ آموزشی
سالن‌ مطالعه دو دانشکده مهندسی دانشگاه صنعتی امیرکبیر باز طراحی شد
اولویت‌های استادان برای سال تحصیلی پیش‌رو بررسی شد
فانتزی‌زدگی و فردگرایی خانواده را تهدید می‌کند
عراق تسلیم خواسته ضد ایرانی آمریکا نشود
پست جنجالی خبرنگار صهیونیست و اشاره به عملیات «پیجر» در ایرلند!
حادثه برای پرواز دبی به تل‌آویو با ۱۵۰ مسافر اسرائیلی
اعلام رسمی پایان مأموریت نظامی ائتلاف آمریکا در عراق
تحرکات مخفی کاخ سفید در قبال عربستان و امارات
مهاجمان تیم ملی فوتبال بدون زهر هستند
خانه دوم‌مان را به دشمن نمی‌سپاریم / با تبعیت از رهبری از پیچ تاریخی پیش‌رو عبور می‌کنیم
سهمیه طرح «تورم صفر» بر اساس تعداد اعضای خانوار تعیین می‌شود
مواد اولیه دارو به اندازه کافی وارد کشور شده است
فعالیت سامانه‌های بارشی پاییز آغاز شد
اقتدار دریایی ایران پشتوانه امنیت خطوط کشتیرانی است
پایان کار فینالیست‌های تیراندازی بدون مدال
پایان واردات خودروهای لوکس با دستور رئیس‌جمهور
لیدرهای آشوب‌طلب دانشگاه علامه زیر ذره‌بین / مطالبه برخورد با هنجارشکنان
کلاس درس عمران دانشگاه خوارزمی در پل B۱ کرج
تحریم‌های جدید انگلیس علیه ایران اجرایی شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top